Veel nieuwe informatie over Mario Tennis Aces bekend Nieuws | 09 maart 2018 00:11 | Auteur: Ricardo | Bron: Nintendo

Ook Chain Chomp betreedt de tennisbaan.

Er is een hoop nieuwe informatie naar buiten gekomen over Mario Tennis Aces tijdens de Nintendo Direct. We weten nu dat de release van het spel gepland staat op 22 juni. Het spel bevat vijftien personages (waaronder de onverwachte deelnemer Chain Chomp), elk met hun eigen kenmerken. Het spel bevat tal van verschillende schoten, zoals een standaard schot, topspin, slice en lob.

Met motion controls laat het spel je middels zone shot accuraat kiezen waar je de bal heel wil slaan en als je tegenstander door zo'n zone shot wordt geraakt, beschadigd zijn racket en na drie keer kan deze zelfs breken. Blokkeert je tegenstander echter op het juiste moment, dan wordt dit effect ongedaan gemaakt. Een andere vaardigheid die je kunt benutten is zone speed, waarmee je omgeving even in slow motion verkeerd; ideaal om een zone shot te verijdelen. Deze speciale moves zijn verbonden aan een energy gauge; tijdens het tennissen vult deze zich en door bijvoorbeeld een zone shot te doen, neemt je energy af. Hetzelfde geldt voor het almachtige special shot.

Het spel bevat ook online tennis tot vier personen. Ook bevat het spel toernooien, waarmee je speciale outfits en personages kan vrijspelen. Verder kent het spel een swing modus die geheel in het teken van motion controls staat. Door je Joy-Con op de juiste manier te bewegen kan je de verschillende schoten uitvoeren.

Voor de release van het spel organiseert Nintendo een pre-launch online toernooi waarin je het spel kan uitproberen. Bekijk de volledige beelden van Mario Tennis Aces hieronder.

6

4

3

5

2

Next articleTravis Strikes Again voorzien van nieuwe beelden Previous articleWarioWare Gold brengt nieuwe verzameling minigames naar Nintendo...

Plaats een reactie

Log in of registreer een account om een reactie te kunnen plaatsen.

Mario Tennis Aces

Platform: Nintendo Switch
Genre: Tennis/Sport
Ontwikkelaar: Camelot
Uitgever: Nintendo
Aantal spelers lokaal: 4
Online-ondersteuning: Ja
Aantal spelers online: 4
Releasedatum: 22 juni 2018

Screenshots