Twee nieuwe personages, releasedatum en speciale editie voor Octopath Traveler Nieuws | 09 maart 2018 00:36 | Auteur: Ricardo | Bron: Nintendo

Een frisse trailer van Octopath Traveler toont nieuwe personages

Octopath Traveler verschijnt op 13 juli voor Nintendo Switch, zo bleek uit de Nintendo Direct die zojuist is afgelopen. In de Direct werden twee protagonisten geïntroduceerd. De merchant Tressa beschikt over de path action purchase, waarmee ze items kan kopen van bijna alle inwoners van het rijk. Vaak betreft dit items die je niet vindt in winkels. De apothecary Alfyn beheerst de path action inquire, waarmee hij allerlei informatie kan loskrijgen bij mensen. Zo leer je bijvoorbeeld hoe je korting kan krijgen bij de lokale herberg.

Voor elk van de in totaal acht protagonisten in het spel kies je een job, die bepaald hoe ze ten strijde trekken en welke vaardigheden ze beschikken. Verderop in het spel wordt het mogelijk een secundaire job toe te wijzen aan je personages, waardoor je allerlei combinaties kan maken. Dit doet sterk denken aan het systeem uit bijvoorbeeld de Bravely Default-serie, een reeks die van dezelfde ontwikkelaar komt.

Verder bleek dat het spel ook een speciale uitgave krijgt. Deze bevat een pop-up boek met de kenmerkende stijl die het spel eigen is, een kaart, een "sound selection cd" en een munt gebaseerd op de in-game valuta. Bekijk deze set en de videobeelden hieronder.

18

Next articleDroomvrienden bekend gemaakt en Kirby Star Allies krijgt post-release... Previous articleMario & Luigi krijgt een nieuwe remake voor de Nintendo 3DS

Plaats een reactie

Log in of registreer een account om een reactie te kunnen plaatsen.

Octopath Traveler

Platform: Nintendo Switch
Genre: RPG
Ontwikkelaar: Silicon Studio / Acquire
Uitgever: Square Enix
Aantal spelers lokaal: 1
Online-ondersteuning: Nee
Releasedatum: 13 juli 2018

Screenshots