Dillon raast naar de Nintendo 3DS in Dillon's Dead-Heat Breakers Nieuws | 09 maart 2018 11:48 | Auteur: Bas | Bron: Nintendo Direct

Het bekendste gordeldier van de Nintendo-platformen maakt zijn comeback op de Nintendo 3DS in Dillon's Dead-Heat Breakers.

1

Actie en tower-defense komen samen in Dillon's Dead-Heat Breakers. In deze gloednieuwe game moet de gordeldier-ranger Dillon zijn krachten bundelen met dierlijke versies van de Mii-personages van de speler en zijn vrienden. Dit om vijandelijke invasies te stoppen en de post-apocalyptische grens te bewaken.

Zoals we gewend zijn van de games met Dillon in de hoofdrol zal het razendsnelle gordeldier in open velden ten strijde trekken tegen vreemde, rotsachtige monsters die pogen om vestingen te vernietigen. Het is aan Dillon en zijn kompanen om te voorkomen dat zich een ramp voltrekt. Nieuw in deze game is dat Mii-personages zeer frequent zullen terugkomen in het spel zelf en zij zullen Dillon voorzien van de nodige rugdekking en ondersteuning.

Dillon's Dead-Heat Breakers verschijnt op 25 mei 2018 in de winkels en in de Nintendo eShop van de Nintendo 3DS.
Next articleCrash Bandicoot N.Sane Trilogy naar Nintendo Switch Previous articleRadiation Island

Plaats een reactie

Log in of registreer een account om een reactie te kunnen plaatsen.

Dillon's Dead-Heat Breakers

Platform: Nintendo 3DS
Genre: Strategy
Ontwikkelaar: Vanpool
Uitgever: Nintendo
Aantal spelers lokaal: 1
Online-ondersteuning: Onbekend
Releasedatum: 26 mei 2018

Screenshots