Silhouetten Super Smash Bros.-trailer onder het vergrootglas gezet Media | 11 maart 2018 10:57 | Auteur: Erik F. | Bron: NibrocRock (Twitter)

Wie o wie schuilden er toch in dat logo?

Twittergebruiker NibrocRock heeft een heldere afbeelding gemaakt van de personages die geteased werden in de recente trailer van Super Smash Bros. for Nintendo Switch. Deze waren minuscuul te zien in het logo van het spel. Donkey Kong, Fox McCloud, Pikachu... Het blijken vooral om vaste gasten in het Smash-raster te gaan. Kun jij ze allemaal spotten (klik op de afbeelding om 'm te vergroten!)?

Super Smash Bros. verschijnt dit jaar nog voor de Nintendo Switch.

5
Next articleSplatoon 2 is het best verkochte Nintendo Switch-spel in Japan Previous articleVergelijkingsvideo Nintendo 3DS- en GameCube-versie Luigi's...

Reacties van gebruikers

Avatar
Lucas | 11 maart 2018 11:02 | #280777
collapse
GameXplain is hier erg mee bezig maar ik begrijp de reden er achter niet helemaal. We weten toch allemaal wel dat DK, Pikachu en Bowser in de game zitten. Link heeft voor mij bevestigt dat het wel degelijk om een gloednieuwe Smash gaat. Voor mij gelden nu maar 3 dingen: Mewtwo, Shulk en Adventure Mode.
Avatar
FalconPawnch | 11 maart 2018 12:44 | #280778
Reactie op post #280777 van Lucas
collapse
De reden is dat Smash nu hype en hot is. Dus extra views, plus, dit is het enige dat we tot nu toe hebben, dus geef ze eens ongelijk. En waarom Shulk? Als Link een update van BotW krijgt, dan zal Shulk toch wel Rex worden? Ik vond Shulk overigens nooit echt leuk met die Arts. Ik zie liever dan Rex.

Adventure mode boeit mij ook echt niet meer. Ik speelde die Subspace meer voor de toffe cutscenes en de trophies/stickers verzameling maar verder was het totaal niet belangrijk voor de game, want die hoort zich namelijk te focussen op de multiplayer. In Mario Kart gaan we ook niet een adventure mode eisen toch?
Avatar
CyberMonkey | 11 maart 2018 21:02 | #280794
Reactie op post #280778 van FalconPawnch
collapse
Waarom niet Shulk en Rex allebei? Xenoblade verdient wel twee personages nu, zeker aangezien Fire Emblem er vorige keer al 6 had.
Avatar
FalconPawnch | 12 maart 2018 09:20 | #280800
Reactie op post #280794 van CyberMonkey
Ik zou ze ook liever beiden zien hoor, begrijp me niet verkeerd, maar ik denk dat Shulk niet zal terugkeren omdat Xenoblade tot nu toe niet verder gaat met characters uit een vorig deel. Dus ja, Rex zou logischer zijn. Aan de andere kant is logica vaak ver te zoeken in de characters in Smash, dus wie weet =)
Avatar
FalconPawnch | 11 maart 2018 12:46 | #280779
collapse
Ik vind het grappig wel dat men er op verschillende manieren silhouetten uit weet te halen. Ik heb al meerdere gezien intussen en sommigen beweren zelfs dat er nieuwe characters in verstopt zitten. (Yeah right...)

Natuurlijk zie je hier gewoon de vaste smash crew. Het zou wel out of place zijn om hier een nieuwe character tussen te stoppen.
Avatar
MVG | 11 maart 2018 14:15 | #280783
Reactie op post #280779 van FalconPawnch
Haha, men ziet er natuurlijk van alles in, zolang het vaag is. Net als in wolken: je kunt er van alles in zien. Iedereen hoopt natuurlijk dat zijn / haar favorieten erin blijven en er wat minder geliefde vechters weggaan. Ik denk dat in het silhouet alleen vechters te zien zijn, die min of meer logischerwijs standaard aanwezig zijn. Zelf heb ik ook al verschillende speculaties gezien over wie mensen denken dat er in de schaduw te zien zijn.

Ik ben niet kieskeurig, wat vechters betreft. Hoop dat MegaMan blijft. Rosalina, Shulk, Mewtwo, Pac-Man, Duck Hunt Duo en Little Mac vond ik ook zeer goede toevoegingen, die ik liefst zie blijven. Ice Climbers wil ik ook terug, als het kan. Ik heb niet zoveel met Fire Emblem, dus ik zou wat minderen op die personages. Ganondorf moet eigen moves krijgen, omdat hij niet de broer van Captain Falcon is (haha, of toch wel?). Het casual Wii tijdperk is wel voorbij, dus Wii Fit Trainer of de Mii Fighters ga ik persoonlijk niet missen. Cloud vind ik nog steeds aanwezig op het verkeerde feestje.

Als het een nieuwe versie betreft (wat intussen best eens mogelijk kan zijn), zullen we wel zien welke vechters komen of gaan. Oude favorieten maken redelijk makkelijk plaats voor nieuwe. Geen probleem. Hopen dat het weer een geweldige game wordt! Very Happy
Avatar
Jerone | 11 maart 2018 13:06 | #280781
Jimmy Neutron confirmed
Avatar
MarioKarter | 11 maart 2018 13:10 | #280782
collapse
Persoonlijk dacht ik dat Shulk op de plek stond waar Zelda in dit plaatje zat. Dat zowel Sheik als Zelda op één stukje artwork staan is vreemd, maar als ze net als in SSB Wii U / 3DS van elkaar los zijn gehaald kan dat op de een of andere manier natuurlijk wel.

@FalconPawnch Wat Shulk en Rex betreft: ik denk dat Shulk wel blijft, want hij heeft zijn staat van dienst bewezen en is een populair personage naar mijn weten. Rex zal er waarschijnlijk bij komen als tweede Xenoblade character, want met drie games en 1 remake is de serie nu populairder dan ooit. Rex lijkt me inderdaad wel een interessanter personage dan Shulk, hem vond ik persoonlijk niet echt mijn speelstijl aanvullen. Zijn "Backslash" was vervelend en de Monado Arts waren ook niet mijn ding. Leuk voor de fan wel.
Avatar
FalconPawnch | 11 maart 2018 17:45 | #280789
Reactie op post #280782 van MarioKarter
Ja, die monado arts waren ook niet mijn ding hoor, Shulk zoog ook wel erg. Hij is geloof ik ook low-tier, niet dat ik me daar wat van aantrek, maar dat zegt ook wel wat over zijn populariteit.
Avatar
Volleybaas | 11 maart 2018 14:22 | #280784
collapse
Welke characters speelbaar zijn boeit me niet zo.
Fix gewoon die engine, en ik koop de game.
Weg met die zwaar defensive gameplay. En pleur DI er weer in, want zoals het nu is, is het verwaarloosbaar
Avatar
FalconPawnch | 11 maart 2018 17:43 | #280788
Reactie op post #280784 van Volleybaas
true dat, maar dan boeit het me nog wel welke characters er in komen, ik wil ze wel tof vinden en/of er iets mee hebben en niet dat het iets onbekends is.
Avatar
IJsbeer | 11 maart 2018 19:02 | #280792
Qua personages vind ik Inklings wel een leuke toevoeging, en dat vind ik apart van mezelf, gezien ik eigenlijk nooit weg was van shooter personages in een vecht spel. Toch, als ik naar de trailer kijk, geeft het me een warm gevoel. Andere Personages die me leuk lijken om mee te vechten zijn nog Isaac (GS), King K. Rool, Ice climbers, die takamaru gozer, Bandana waddle dee, Samurai Goroh.

Degene die weg mogen blijven vanuit Wii U en 3DS: Cloud, Corrin, Bayonetta, Lucina, Dark Pit, Doctor mario, Wii fit trainer, Rosalina, en Ryu. Meerendeel vond ik opzich wel grappig, maar ze waren in mijn mening niet echt smash waardig. Cloud had nooit een Nintendo relatie, Corrin en Bayo waren te nieuw om imo vechters in te zien voor smash, Lucina Dark Pit en Dr mario waren zogezegd opvulling, wii fit trainer had ik persoonlijk niks mee, Rosalina was het zoveelste Mario personage, en Ryu was opzich wel leuk, maar meer voor een one-off imo.

Over stages die ik graag zie (en het gelieve geen traveling stages): Flounder heights (of Walleye Warehouse, Blackbelly Skatepark), Mt. Dedede, Goldenrod City of Ecruteak city, Tom Nook's Shop, New Donk City, The Great Plateau, Great Fox (Star Fox Zero). Over returning stages zie ik graag: Tortimer Island, Gerudo Valley, Spirit train, Magicant, Boxing Ring, Mario Galaxy, Mushroom Kingdom U, Jungle Hijinxs, Pyrosphere (zonder dat Ridley maar niet aan iemands zijde kan staan), Garden of Hope, Palutena's Temple, Gamer, Saffron City, Hyrule Castle 64, Dream Land 64, Halberd, Pirate Ship.

Dit zou ik wel fijn vinden.
Avatar
CyberMonkey | 11 maart 2018 21:27 | #280796
collapse
Ik verwacht nog wel een personage uit Arms (waarschijnlijk gaan ze dan voor Spring Man maar ik zou zelf liever Min Min zien). Decidueye maakt ook veel kans denk ik als populairste gen 7 starter. En als wtf-personage iets van Nintendo Labo.
Avatar
FalconPawnch | 12 maart 2018 09:20 | #280801
Reactie op post #280796 van CyberMonkey
ik verwacht eerder een stage ipv een character uit labo. Heeft Labo uberhaubt wel characters?
Avatar
iceghost | 11 maart 2018 22:23 | #280797
Ik will de rabbids en captain toad als speelbare personages

Plaats een reactie

Log in of registreer een account om een reactie te kunnen plaatsen.

Super Smash Bros. Ultimate

Platform: Nintendo Switch
Genre: Fighter
Ontwikkelaar: Nintendo
Uitgever: Nintendo
Aantal spelers lokaal: 1
Online-ondersteuning: Ja
Aantal spelers online: 2-8
Releasedatum: 07 december 2018

Screenshots