Nieuwe Mythische Pokémon onthuld voor Pokémon Ultra Sun & Ultra Moon Nieuws | 09 april 2018 15:39 | Auteur: Neslihan | Bron: The Pokémon Company

Een schokkende Pokémon!

The Pokémon Company heeft vandaag een gloednieuwe mythische Pokémon onthuld: Zeraora. Dit is een zogenaamde Thunderclap Pokémon en heeft een elektrisch type. Zeraora haalt energie uit externe bronnen en straalt elektrische pulsen uit vanuit de kussens op zijn handen en voeten, waardoor hij een krachtig magnetisch veld opwekt. Op die manier kan deze Pokémon zweven en zich door de lucht met enorme snelheid verplaatsen.

Zeraora is alleen verkrijgbaar in Pokémon Ultra Sun en Pokémon Ultra Moon en komt niet voor tijdens het normale spelverloop. Het is nog niet bekend hoe spelers deze Mythische Pokémon precies kunnen verkrijgen, al beloofde The Pokémon Company in Zeraora's introductietrailer binnenkort meer details te delen. Verder is er een glimp op te vangen van Zeraora in de trailer voor de nieuwste Pokémon film, Eveyone's Story. Deze draait vanaf 13 juli in de Japanse bioscopen. De introductietrailer van Zoraora en de trailer voor Everyone's Story kun je hieronder bekijken.

Pokémon Ultra Sun en Pokémon Ultra Moon zijn nu verkrijgbaar voor de Nintendo 3DS.Next articleLaat je brein dit jaar nog kraken met Collapsus Previous articleThe Bunker

Reacties van gebruikers

Avatar
Chocoprins | 09 april 2018 19:17 | #281242
collapse
Echt jammer hoe ze dit en Marshadow hebben aangepakt. Gewoon ver na de release van de game een keertje uitgeven. Had liever een speciale story gehad bij beide vlak na de release. Echt een waste van de Pokémons.
Avatar
FalconPawnch | 10 april 2018 00:19 | #281244
Reactie op post #281242 van Chocoprins
Wat ik vooral hatelijk vind, is dat ze dit alleen voor sun en moon ultra hebben gedaan.
Avatar
Demin | 10 april 2018 14:13 | #281247
Reactie op post #281242 van Chocoprins
Mwah, GameFreak ontwerpt altijd een paar legendarische/mythische Pokémon die achter de hand worden gehouden om de levensduur van de spellen te verlengen. Wat dat betreft gebruiken ze dezelfde strategie als een Splatoon of ARMS; Nadat de initiële hype is overgewaaid maken ze een nieuwe Pokémon/wapenclass/character beschikbaar zodat mensen weer terug komen naar het spel om deze toevoeging te spelen. Bij Pokémon linkt alles ook nog naar het multimedia imperium van de Pokémon company, de anime, ruilkaarten, films, speelgoed, etc. Overal komt Zeraora in terug en wordt zijn achtergrondverhaal vertelt.

Ze geven dit soort legendarische Pokémon altijd gratis weg dus ik kan me er niet erg druk om maken... Wat ik wel kut vind is dat deze actie alleen voor UltraSun en UltraMoon geldt.
Avatar
Demin | 10 april 2018 14:22 | #281248
Mooi zo, dit is de laatste Pokémon van deze generatie die nog onthuld moest worden en ook de Sun en Moon anime schijnt op zijn laatste benen te lopen. Alles lijkt er op dat de aangekondigde 'main line RPG' voor de Switch de achtste generatie Pokémon gaat zijn. Ik ben benieuwd! Smile

Wel jammer dat Zeraora niet beschikbaar is voor de reguliere Sun en Moon, ik vind zijn design wel leuk maar vond (en vind nog steeds) USUM niet de moeite waard na SM.

Plaats een reactie

Log in of registreer een account om een reactie te kunnen plaatsen.

Pokémon Ultra Moon

Platform: Nintendo 3DS
Genre: RPG
Ontwikkelaar: Game Freak
Uitgever: Nintendo
Aantal spelers lokaal: 4
Online-ondersteuning: Ja
Aantal spelers online: 4
Releasedatum: 17 november 2017

Pokémon Ultra Sun

Platform: Nintendo 3DS
Genre: RPG
Ontwikkelaar: Game Freak
Uitgever: Nintendo
Aantal spelers lokaal: 4
Online-ondersteuning: Ja
Aantal spelers online: 4
Releasedatum: 17 november 2017