Nintendo eShop - Week 15 (Don't Starve, Gal*Gun 2, The Bunker, 7 demoversies, meer) Nieuws | 12 april 2018 21:19 | Auteur: Paul H.

Deze week verschijnen onder andere Don’t Starve: Nintendo Switch Edition, The Bunker en Gal*Gun 2 voor Nintendo Switch en Spellcaster's Assistant voor Wii U in de Nintendo eShop.

Nintendo eShop (Nintendo Switch)

Twin Robots: Ultimate Edition (Demoversie; verkrijgbaar vanaf 13-04-2018)
Uitgever: Ratalaika Games
Prijs: gratis


De door de tijd vergeten robot-tweeling Watt en Volt zijn achtergelaten in een oude robotfabriek. Onterecht gemarkeerd als defect, moeten ze een reeks loodzware tests doorstaan om te bewijzen dat ze een plek verdienen in de wereld van vandaag. Watt en Volt hebben een zware klus voor de boeg. Het goede nieuws is dat je ze beide kunt besturen door te wisselen wanneer je maar wilt. Samenwerking wordt ook ondersteund, dus als je samenspeelt met een vriend, hoef je je alleen maar te richten op de besturing van je eigen robot.

Stikbold! A Dodgeball Adventure DELUXE (Demoversie)
Uitgever: Reign Bros
Prijs: gratis


Laat zien waar je van gemaakt bent in de ultieme woonkamertest. Word je de winnaar, of ga je neer? Neem wraak vanuit het hiernamaals! In deze game neem je de controle over specifieke gevaarlijke gebeurtenissen, en kun je in plaats van op je luie kont te zitten, de situatie gebruiken om de overige tegenstanders lastig te vallen. Wordt niet boos, maar neem wraak. Stikbold! is gebaseerd op de allergrootste partygame-klassiekers, en biedt je een toegankelijke maar diepgaande gameplay met een grote varia aan leuke twists om de actie erin te houden!

Black Hole (Demoversie)
Uitgever: Dufgames
Prijs: gratis


Black Hole is een twin-stick shooter in de ruimte in arcadestijl. Kies je schip en begin aan een gevaarlijke vlucht vol actie door meerdere zwarte gaten. Schiet op alles wat je kunt zien en verzamel alles wat je kunt vinden.

I and Me (Demoversie)
Uitgever: Ratalaika Games
Prijs: gratis


Als er een andere versie van mij zou zijn, die mij vanuit het perspectief van een buitenstaander zou bekijken, hoe zou ik die andere ik dan zien? Zou ik kunnen opschieten met de andere ik? I and Me is een puzzel-platformgame waarin je twee katten tegelijk bestuurt. De twee personages voeren precies dezelfde acties uit. Je moet allebei de katten tegelijk besturen en hun acties coördineren om het avontuur tot een goed einde te brengen. De game bevat vier hoofdstukken, die elk op een seizoen zijn gebaseerd. In totaal zijn er 92 levels. Soms moet je goed nadenken en af en toe moet je flexibel zijn. De soundtrack van de game bestaat uit aangename orkest- en pianomuziek, waarbij ieder seizoen een eigen stijl heeft.

Squareboy vs Bullies: Arena Edition (Demoversie)
Uitgever: Ratalaika Games
Prijs: gratis


Squareboy vs Bullies is een oldschool beat 'em up van Rohan Narang. Volg Squareboy, het hoofdpersonage, in zijn zoektocht naar gerechtigheid! De bullebakken zijn al veel te lang ongestraft weggekomen met hun pesterijen omdat niemand ze op hun plaats durfde te zetten. Squareboy komt hiertegen in opstand, niet alleen voor zichzelf, maar voor alle slachtoffers van de pestkoppen. Versla de Bullies met de hulp van Squareboy!

Super Chariot (Demoversie)
Uitgever:Microids
Prijs: gratis


uper Chariot is ontworpen voor de Nintendo Switch en is een 2D-platformgame die je zowel alleen of samen kunt spelen. Je speelt als de dappere prinses of haar trouwe verloofde in een ondergronds, fantastisch avontuur… Manoeuvreer de doodskist van de dode koning door 25 levels en vijf kleurrijke omgevingen en probeer de onophoudelijke scheldpartijen van de geest van de koning te negeren. De originele gameplay en de innovatieve engine zorgen voor urenlang spelplezier!

Gal*Gun 2 (Downloadversie; verkrijgbaar vanaf 13-04-2018)
Uitgever: Pqube
Prijs: €49,99


Help zwermen meisjes te ontsnappen aan hun demonen door je Pheromone Shot-gadget te gebruiken voor euforische uitdrijvingen.

Sumer (verkrijgbaar vanaf 13-04-2018)
Uitgever: Wumpus
Prijs: €12,09Pirates: All Aboard! (verkrijgbaar vanaf 13-04-2018)
Uitgever: QubicGames
Prijs: €5,99


Pirates: All Aboard! is een competitieve game waar je eenvoudig in je eentje of met meerdere spelers in kunt stappen! Wie wordt de beste piraat?

Speciale aanbieding: €2,99 voor bezitters van Robonauts of Astro Bears Party.

Bombslinger (verkrijgbaar vanaf 11-04-2018)
Uitgever: Plug In Digital
Prijs: €11,99


Draag de poncho van de Bombslinger, een meedogenloze bandiet die in een vreedzame boer is veranderd tijdens zijn zoektocht naar wraak voor de moord op zijn vrouw en de vernietiging van zijn ranch door zijn voormalige bende. Gebruik je bommen om je een weg te banen door hordes vijanden en domineer het klassieke spel van bommengooien met gegenereerde levels, personages met verbeterde vaardigheden en diverse offensieve en defensieve items. En als je het alleen spelen even beu bent, ga je de strijd aan met je vrienden in hectische deathmatch-gevechten met vier spelers!

Deep Ones (inclusief Downloadversie; verkrijgbaar vanaf 11-04-2018)
Uitgever: Sometimes You
Prijs: €4,99 / gratis


De duikboot van de hoofdpersoon van dit verhaal wordt aangevallen door een grote, rode octopus. Daarna moet onze dappere avonturier zichzelf zien te redden op de bodem van de oceaan.

Masters of Anima (verkrijgbaar vanaf 10-04-2018)
Uitgever: Focus Home Interactive
Prijs: €19,99


Masters of Anima is een origineel avonturenspel dat je meeneemt naar de magische wereld van Spark. Strijd tegen de krachten van het kwaad in strategische, actierijke gevechten, waarin het van essentieel belang is om je tactische beslissingen snel te nemen. Voer het bevel over legers van wel 100 Guardians, en geniet van de even intuïtieve als innovatieve gameplay.

Super Daryl Deluxe (verkrijgbaar vanaf 10-04-2018)
Uitgever: Dan and Gary Games
Prijs: €19,99


Super Daryl Deluxe is een RPG-vania met een zijwaarts scrollend gevechtssysteem die zich afspeelt op een doodnormale, bruisende multidimensionale middelbare school. Zoals op iedere andere doodnormale school verdwijnen er leerlingen en personeel, en zijn de klaslokalen al weken vergrendeld. Ja, er gebeurt echt totaal niets eigenaardigs op WFHS. Vraag de nieuwe directeur maar eens. Alles wordt op z'n kop gezet als een enthousiast, bizar gekleed joch in het dorp komt wonen. Deze enthousiasteling heet Daryl, en hij wil gewoon vrienden maken. Wat begint als een onschuldige poging om een clandestiene handel in schoolboeken op poten te zetten, ontaardt al snel in een avontuurlijke tocht door de school en klaslokalen vol monsters, met als doel om de meest populaire tiener in het dorp te worden. O ja, en het redden van de hele wereld is natuurlijk ook niet geheel onbelangrijk! Maak je geen zorgen. Alles gaat gewoon z'n gangetje op de Water Falls High School.

The Bunker (verkrijgbaar vanaf 09-04-2018)
Uitgever: Wales Interactive
Prijs: €12,99


The Bunker is een psychologische horrorgame met echte acteurs. Als de laatst overgebleven overlevende in een nucleaire bunker, is Johns dagelijkse routine het enige wat hem bij zinnen houdt. Maar wanneer er een alarm afgaat, begint zijn geest af te brokkelen. Graaf in lang vergeten gebieden, haal verdrongen jeugdherinneringen boven en ontsluier de duistere geheimen van The Bunker.

Regalia: Of Men And Monarchs - Royal Edition
Uitgever: Crunching Koalas
Prijs: €24,99


Regalia: Of Men and Monarchs is een tactische RPG, waarin een gevallen koninkrijk in oude glorie moet worden hersteld. Ga op een avontuur dat je aan je beste JRPG-ervaringen zult doen denken: stel een groep dappere helden samen, heers over je land, ga samenwerkingsverbanden aan en versla je vijanden in spannende turn-basedgevechten! Na de dood van je vader erf je een wonderlijk land hier ver, ver vandaan. Er zit echter een addertje onder het gras: je koninkrijk zit diep in de schulden. Ga op een ouderwets avontuur om het koninkrijk van je voorouders weer even groots te maken als vroeger!

Infernium
Uitgever: Undergames
Prijs: €22,99


Infernium is een game vol extreme uitdagingen. Tijdens het spelen kun je de meeste vijanden niet doden of zelfs verwonden, maar zomaar wegrennen is ook geen optie. Terwijl je wordt achternagezeten, moet je continu je strategie aanpassen en op zoek gaan naar verborgen sluiproutes. Ondertussen zul je zien hoe de wereld (en alles erin) zich op een non-lineaire manier aan je openbaart, wat ervoor zorgt dat elke playthrough weer anders is. Van de maker van de met meerdere prijzen beloonde indiegame van het jaar MIND: Path to Thalamus.

Don’t Starve: Nintendo Switch Edition
Uitgever: Klei Entertainment
Prijs: €19,99


In Don’t Starve: Nintendo Switch Edition speel je als Wilson, een dappere wetenschapper die gevangen is door een demon en getransporteerd wordt naar een mysterieuze wildernis. Verken een bizarre, onbekende wereld, gevuld met vreemde wezens, gevaren en verrassingen. Leer hoe je de omgeving en de bewoners die erin leven, kunt gebruiken om te ontsnappen en de weg naar huis te vinden. Zodra je klaar bent voor een nieuwe uitdaging, breidt Reign of Giants de wereld van Don’t Starve uit met nieuwe personages, seizoenen, wezens, omgevingen en andere uitdagingen. Als je op zoek bent naar avonturen op zee, kun je in Shipwrecked een nieuwe tropische eilandengroep onderzoeken, zowel via land als via de zee! Laat je niet voor de gek houden door de tropische en op het eerste gezicht veilige omgeving. De wereld ziet er wellicht anders uit, maar is nog steeds meedogenloos. Overleef koste wat het kost, zeker als het om je kostje gaat!

Shelter Generations
Uitgever: CIRCLE Ent.
Prijs: €19,99


In Shelter Generations ga je op een unieke reis door de wildernis, die je zowel allerlei uitdagingen als de liefde van familie laat ervaren. Al met al is het een bijzondere belevenis, waar je ook speelt. Deze speciale digitale verzameling bevat twee games: Shelter 2 (inclusief de DLC "Mountains") volgt een moederlynx tijdens haar leven. De zorg voor je welpen is hierbij van levensbelang voor hun overleven. Je zult op prooien moeten jagen en moederlijke instincten moeten gebruiken, zoals het roepen van je welpen, ervoor zorgen dat ze uit de rivier drinken, en ze voor gevaar behoeden. Tot ze volwassen zijn, zul je ze moeten opvoeden, en deze ervaring en de omstandigheden zal anders zijn bij iedere keer dat je de game speelt. Paws: A Shelter 2 Game is een losstaande ervaring in dezelfde wereld. In dit poëtische avontuur moet je de wildernis als welp verkennen en zien te overleven door gebruik te maken van de omgeving en een verrassende vriendschap te sluiten. De game bevat puzzels, een speciale soundtrack en een heleboel gedenkwaardige momenten.

Speciale aanbieding: €17,99 (tot en met 19-04-2018).

Skies of Fury DX
Uitgever: IlluminationGames
Prijs: €16,19


Kies het luchtruim en beleef de Eerste Wereldoorlog vanuit een gevechtsvliegtuig! In Skies of Fury DX neem je als Britse én als Duitse piloot deel aan epische luchtgevechten tijdens het historische 'Bloody April' in 1917. Met behulp van tien verschillende vliegtuigen uit de Eerste Wereldoorlog vlieg je door schitterende, met de hand getekende omgevingen. Vecht je in je eentje een weg door de missies, of daag je vrienden uit tot een split-screengevecht.

Zotrix: Solar Division
Uitgever: OCean
Prijs: €14,99


De strijd tegen de aliens van Zotrix komt steeds dichter bij huis. Geen enkel ruimtestation in het netwerk is nog veilig en het commando van de Solardivisie heeft jouw hulp nodig om een verdedigingsstrategie te ontwikkelen. Deze game vermengt spelmechanismes uit bekende strategiegenres zoals tower defense en real-time strategy. Het is jouw taak om met hybride elementen als verkenningsschepen en navigatietorens een verdediging op te zetten voordat je hele netwerk in het onbekende uiteenvalt.

Asdivine Hearts
Uitgever: KEMCO
Prijs: €12,99


Een jaar geleden werd Asdivine opgeschrikt door een felle lichtflits. Sindsdien is de invloed van de schaduw alsmaar sterker geworden en heeft deze zich verspreid over de hele wereld. Iedereen weet dat de lichtflits verbonden is met de hemelen, maar slechts een handvol mensen lijkt te begrijpen wat de verstrekkende gevolgen zijn van wat er die dag gebeurde. Nu staat Zack en Stella, die al sinds hun kinderjaren bevriend zijn, een verrassende onthulling te wachten in de hoofdstad. Een mollige kater, die beweert de god van het licht te zijn, stelt dat de wereld zoals zij die kennen zal vergaan wanneer er niet snel wordt ingegrepen... In de verbluffend mooie wereld van Asdivine Hearts vind je talloze submissies, een arena om in te vechten, schatten om op te graven, en een lijst met vijanden om te voltooien. Pas je personages aan door puzzelstuk-achtige sieraden in een kist, genaamd de Rubix, te plaatsen. Welk level kun jij behalen? Hoeveel miljoenen punten schade kun jij je vijanden aandoen? Deze en andere uitdagingen staan je te wachten in Asdivine Hearts!

Rogue Aces
Uitgever: Curve Digital
Prijs: €12,99


ijd om je aan te sluiten bij de Rogue Aces en de eilanden te bevrijden van de Baron en zijn geduchte piloten. Kun je de meest venijnige vijand aan, met slechts één leven en drie vliegtuigen? Haal hordes geniepige tegenstanders neer in dit eindeloos misdadige luchtgevecht waarin niets twee keer hetzelfde is. Met een groot aantal spelstanden om te ontdekken, geen laadschermen die de actie onderbreken, en een heleboel land om te heroveren, is het hoog tijd om in de cockpit te springen en terug te pakken wat van jou is!

Speciale aanbieding: €10,39 (tot en met 25-04-2018).

The Adventure Pals
Uitgever: Armor Games
Prijs: €11,99


The Adventure Pals is geïnspireerd door zowel klassieke platformspellen als tekenfilms en stuurt jou en je beste vrienden (een giraffe en een steen) eropuit om te voorkomen dat je vader en de rest van de wereld hotdogs worden! Behaal hogere niveaus voor speciale vaardigheden, gooi bommen en geef dingen een mep met je zwaard. Zoek gebakjes om outfits vrij te spelen en je plakboek te vullen met geheime stickers in vijf grote, creatieve gebieden, elk met unieke levels. Verken de geheimzinnige bossen van Treevale, wandel door de spookkraters van de maan en duik in de diepten van de oceaan om de verloren stad Crablantis te vinden. Het is een mix van liefdevol handgemaakte actieplatformlevels en RPG-achtige locaties, met bewoners die je missies, items en andere spullen aanbieden om je te helpen op je reis. Net als je favoriete boterham met pindakaas en jam heeft The Adventure Pals een vrolijke noot en iets zoets... en misschien ook iets krokants. Het is luchtige, maffe pret voor alle leeftijden. O, en onthoud deze drie woorden: giraffe, helikopter, tong.

Burly Men at Sea
Uitgever: Plug In Digital
Prijs: €9,99


Burly Men at Sea is een volksverhaal over een drietal grote, bebaarde vissers die het ruime sop kiezen, op zoek naar avontuur. De game speelt zich af in het Scandinavië aan het begin van de 20e eeuw, waarin je kennismaakt met diverse wezens uit de folklore.

Splat the Fruit
Uitgever: West Coast
Prijs: €9,99

1


Splat the Fruit is een physicsgame waarbij je dingen kapotmaakt, maar niet zonder eerst goed na te denken. Als je niet terugdeinst voor een pittige uitdaging en games graag op je eigen manier speelt, dan is Splat the Fruit iets voor jou. Stel je een knikkerbaan voor, maar dan met heel veel extra's. Het doel van Splat the Fruit is om met behulp van bommen, kanonnen, magneten etc. al je sinaasappels kapot te maken. Plaats balken en trampolines op de juiste plek in het level om de sinaasappels kapot te maken. Elk level kan op meerdere manieren worden voltooid. Weet jij de manier te vinden die het minste bouwen vereist? Op hoeveel manieren kun jij hetzelfde resultaat bereiken? Hopelijk heb je net zoveel plezier met het spelen van de game als wij hebben gehad met het ontwerpen en ontwikkelen ervan!

#Breakforcist Battle
Uitgever: Lucid Sheep Games
Prijs: €7,99


Maak kennis met een gloednieuwe versie van de cultklassieker waarin ontbijten en duiveluitdrijving centraal staan: #Breakforcist Battle. Gebruik de balk onder in beeld om blokken kapot te schieten met je bal. Speel alleen of samen met je vrienden!

Johnny Turbo's Arcade: Bad Dudes
Uitgever: FTE Games
Prijs: €7,99


De Bad Dudes achtervolgen de Dragon Ninja door de straten van New York om de president te redden.

Word Search by POWGI
Uitgever: Lightwood Games
Prijs: €7,99


Word Search by POWGI bezorgt jou - en je vrienden - urenlang puzzelplezier met meer dan 300 puzzels! Tot vier spelers kunnen tegelijk puzzelen! Verbind extra controllers en ga online of kies voor de draadloze multiplayerstand. Daarin kun je de puzzels als team kraken, of tegen elkaar strijden om de beste score. Je kunt uiteraard ook in je eentje de puzzels oplossen. Maak je keuze uit 27 verschillende puzzelcategorieën en gebruik de touchscreenbediening voor een heerlijk ontspannende ervaring. Speel met het hele gezin, en gebruik de game als een leuke manier om spelling en woordenschat te oefenen. POWGI's woordzoekpuzzels zijn handgemaakt door experts. Geniet eindeloos van woorden in elke richting!

ACA NEOGEO Gururin
Uitgever: HAMSTER
Prijs: €6,99

1


Gururin is een actie-/puzzelgame die in 1994 is uitgebracht door FACE. Draai de Magic Troupe "Gururin" in een puzzelgame zoals je die nog niet eerder hebt gespeeld! Bevat een spelstand voor één speler, voor twee spelers en een Challenge Mode tegen de CPU.

Dragon Blaze for Nintendo Switch
Uitgever: Zerodiv
Prijs: €6,99


Aarde, water, vuur, wind, maan en zon. Deze vier magische stenen en de goden van de maan en zon brachten voorspoed in Megalith. De inwoners van het land leefden daardoor gelukkig en in vrede. Maar toen Nebiros en zijn leger verschenen, verging het vredige leven snel. In een ver verleden, toen de wereld nog gevormd werd en de goden met elkaar oorlog voerden, wisten de goden van de maan en de zon Nebiros te verslaan. Hij werd gevangengezet met behulp van de vier magische stenen. Helaas weerhield hem dat er niet van om een eigen volk te creëren, dat met behulp van zijn kracht oorlog voert om Megalith te veroveren. Nebiros wist zich ook te wreken op de god van de maan door met zijn duistere krachten diens gedachten te beheersen. Onschuldige mensen werden veranderd in monsters die zich bij Nebiros' leger aansloten, en heel Megalith kwam op het randje van totale chaos en vernietiging. Om Nebiros' opkomst te stoppen besloot de god van de zon vier drakenridders aan te wijzen en ieder van hen te voorzien van een magisch wapen. Deze drakenridders trokken er samen opuit om Nebiros te verslaan.

Streets of Red - Devil's Dare Deluxe
Uitgever: Secret Base
Prijs: €6,99


In Streets of Red - Devil's Dare Deluxe is het enige dat enger is dan levend worden opgegeten, geen geld meer hebben! Spelers moeten de skills van gamehelden uit het verleden gebruiken om tegen ondode monsters te vechten in deze permadeath-multiplayer-horrorbeat-'em-up! Streets of Red - Devil's Dare Deluxe is ontworpen om steeds opnieuw te worden gespeeld, waarbij je telkens nieuwe content kunt tegenkomen. Zes unieke speelbare personages en een steeds toenemend aantal levels zorgen ervoor dat de gameplay fris blijft, terwijl het eenvoudig te leren maar moeilijk te beheersen vechtsysteem veel diepgang biedt. Met elke kill verdien je geld dat je kunt gebruiken voor upgrades, of om jezelf weer tot leven te wekken als je doodgaat. Leer hoe je snel geld verdient en geef het verstandig uit in Streets of Red - Devil's Dare Deluxe, want als je dood bent, gaan ook je opgeslagen gegevens verloren. De spanning, sensatie, de poen en de kans om nieuwe skills te leren zijn pas voorbij als alle straten rood kleuren! Ben jij klaar voor de uitdaging van je leven?

Speciale aanbieding: €5,59 (tot en met 26-04-2018).

Drone Fight
Uitgever: SILVERSTAR
Prijs: €4,99

1


Bestuur een radiografische multi-copter in dit 3D-racespel! Vlieg vrij als een vogel over grasvelden, door tunnels en over valleien, en voltooi de verschillende racebanen met items en verschillende technieken!

Additionele content voor A.O.T. 2
• Additional Episode: "Discouragement and the Leaning Tower - €0,99
• Additional Episode: "Singular Target - €0,99
• Additional Episode: "Attack IQ Championship" - €0,99
• Additional Hange Costume: "Scientist Outfit - €3,49
• Additional Erwin Costume: "Knight Outfit" - €3,49
• Additional Mikasa Costume: "Ninja Outfit" - €3,49
• Additional Christa Costume: "Maid Outfit - €3,49

Additionele content voor LEGO MARVEL Super Heroes 2
• Runaways Character and Level Pack - €2,99

Additionele content voor Shantae: Half - Genie Hero
• Shantae: Costume Pack - €7,99

Speciale aanbiedingen
Cave Story+ - €23,99 (tot en met 16-04-2018; normaal €29,99)
Ittle Dew 2+ - €23,99 (tot en met 16-04-2018; normaal €29,99)
The Binding of Isaac: Afterbirth+ - €31,99 (tot en met 16-04-2018; normaal €39,99)
Knight Terrors - €2,- (tot en met 16-04-2018; normaal €2,99)
The End is Nigh - €11,99 (tot en met 16-04-2018; normaal €14,99)
Tiny Barbarian DX - €23,99 (tot en met 16-04-2018; normaal €29,99)
VVVVV - €7,99 (tot en met 16-04-2018; normaal €9,99)
Crimsonland - €9,37 (tot en met 18-04-2018; normaal €13,99)
Tennis in the Face - €1,99 (tot en met 18-04-2018; normaal €4,99)
Graceful Explosion Machine - €6,49 (tot en met 19-04-2018; normaal €12,99)
Shovel Knight: Specter of Torment - €7,99 (tot en met 19-04-2018; normaal €9,99)
Shovel Knight: Treasure Trove - €19,99 (tot en met 19-04-2018; normaal €24,99)
Paper Wars: Cannon Fodder Devastated - €4,99 (tot en met 20-04-2018; normaal €9,99)
Oxenfree - €4,99 (tot en met 21-04-2018; normaal €19,99)
Unepic - €7,49 (tot en met 22-04-2018; normaal €9,99)
Woodle Tree Adventures - €3,99 (tot en met 22-04-2018; normaal €4,99)
Vaccine - €6,99 (tot en met 26-04-2018; normaal €9,99)
Bulb Boy - €4,79 (vanaf 15-04-2018 tot en met 28-04-2018; normaal €7,99)
Twin Robots: Ultimate Edition - €5,99 (vanaf 13-04-2018 tot en met 29-04-2018; normaal €7,99)
Subsurface Circular - €4,79 (tot en met 03-05-2018; normaal €5,99)
Maria The Witch - €2,49 (tot en met 03-05-2018; normaal €4,99)
Astro Bears Party - €2,99 (vanaf 13-04-2018 tot en met 06-05-2018; normaal €4,99)
Robonauts - €2,99 (vanaf 13-04-2018 tot en met 06-05-2018; normaal €14,99)

Nintendo eShop (Wii U)

Spellcaster's Assistant
Uitgever: Ultra Dolphin Rev
Prijs: €3,99

1397068840

Jij bent Emmy Epheremelda, een magiër in opleiding / magisch assistent. Je meester is op reis en heeft jou de leiding gegeven. Alles was koek en ei tot die vervelende Tomeverme tevoorschijn kwamen en de magische bibliotheek begonnen te vernielen! Het is nu tijd voor Emmy om die pestkoppen weg te werken voordat de meester terugkomt! En denk eraan: het is niet jouw schuld!

Additionele content voor Shantae: Half - Genie Hero
• Costumes Pack - €6,47

Speciale aanbiedingen
Shovel Knight - €19,99 (tot en met 19-04-2018; normaal €24,99)
99 Moves - €1,24 (tot en met 10-05-2018; normaal €2,49)
Abyss - €0,99 (tot en met 10-05-2018; normaal €1,99)
Rock 'N Racing Off Road DX - €3,99 (tot en met 10-05-2018; normaal €7,99)
Guacamelee! Super Turbo Championship Edition - €6,99 (tot en met 19-05-2018; normaal €13,99)
Breakout Defense - €4,90 (tot en met 20-05-2018; normaal €7,-)
Maze Break - €4,90 (tot en met 20-05-2018; normaal €7,-)
Watch Dogs - €29.99 (permanent; voorheen €59.99)

Nintendo eShop (Nintendo 3DS)

Super One More Jump (Demoversie; verkrijgbaar vanaf 13-04-2018)
Uitgever: SMG Studio
Prijs: gratis


Super One More Jump is een intense handgemaakte arcadeplatformer. De éénknopsbesturing is eenvoudig om aan te leren, maar de levels worden steeds moeilijker en moeilijker! Stel je spiergeheugen, je concentratie en je geestelijke gezondheid op de proef in een game die volledig herwerkt is voor de Nintendo Switch!

Nieuwe thema's voor Nintendo 3DS HOME-menu (Verkrijgbaar vanaf 13-04-2018)
• Bat Pat is your brother - €1,99
• Geronimo Stilton Family Fun - €1,99
• Tea Sisters fantasy friends - €0,99
• SmileyWorld EmotiMania Fun - €1,49
• SmileyWorld EmotiMania Rainbow - €1,49
• SmileyWorld EmotiMania Sweet - €1,49
• SmileyWorld EmotiMania Winky - €1,49
• Monica Chef Orange Theme - €0,99
• COOL MUSIC JAM - €1,99
• DJ CAT - €1,99
• LULLABY - €1,99
• MUSIC STUDIO - €1,99
• MUSIC PACK #6 - €3,99

Speciale aanbiedingen
Aqua Moto Racing 3D - €5,99 (tot en met 19-04-2018; normaal €7,99)
Shovel Knight - €19,99 (tot en met 19-04-2018; normaal €24,99)
Adventure Labyrinth Story - €4,- (tot en met 03-05-2018; normaal €5,-)
Alchemic Dungeons - €4,- (tot en met 03-05-2018; normaal €5,-)
Fairune 2 - €5,59 (tot en met 03-05-2018; normaal €6,99)
Of Mice And Sand - €6,39 (tot en met 03-05-2018; normaal €7,99)
Parascientific Escape - Crossing at the Farthest Horizon - €4,- (tot en met 03-05-2018; normaal €5,-)

Alle titels verschijnen op de aan de rechterkant aangegeven releasedata, tenzij anders aangegeven in het artikel. Alle aanbiedingen gaan in op 12-04-2018, tenzij anders aangegeven.
Next articleBurly Men at Sea Previous articleShinobi Refle: Senran Kagura komt naar het westen als Senran...

Plaats een reactie

Log in of registreer een account om een reactie te kunnen plaatsen.

#Breakforcist Battle

Platform: Nintendo Switch eShop
Prijs: €7,99
Genre: Arcade Action
Uitgever: Lucid Sheep Games
Aantal spelers lokaal: 1
Online-ondersteuning: Nee
Releasedatum: 12 april 2018

A.O.T. 2

Platform: Nintendo Switch
Genre: Action
Ontwikkelaar: Koei Tecmo
Uitgever: Koei Tecmo
Aantal spelers lokaal: 1
Online-ondersteuning: Ja
Aantal spelers online: 8
Releasedatum: 20 maart 2018

ACA NEOGEO Gururin

Platform: Nintendo Switch eShop
Prijs: €6,99
Genre: Arcade Puzzler
Uitgever: HAMSTER
Aantal spelers lokaal: 1
Online-ondersteuning: Nee
Releasedatum: 12 april 2018

Asdivine Hearts

Platform: Nintendo Switch eShop
Prijs: €12,99
Genre: Adventure RPG
Uitgever: Kemco
Aantal spelers lokaal: 1
Online-ondersteuning: Nee
Releasedatum: 12 april 2018

Bombslinger

Platform: Nintendo Switch eShop
Prijs: €11,99
Genre: Arcade Action
Ontwikkelaar: Mode4
Uitgever: Plug In Digital
Aantal spelers lokaal: 4
Online-ondersteuning: Nee
Releasedatum: 11 april 2018

Burly Men at Sea

Platform: Nintendo Switch eShop
Prijs: €9,99
Genre: Adventure
Ontwikkelaar: Brain & Brain
Uitgever: Seaven Studio
Aantal spelers lokaal: 1
Online-ondersteuning: Nee
Releasedatum: 12 april 2018

Cave Story+

Platform: Nintendo Switch
Genre: Action Adventure
Ontwikkelaar: Nicalis
Uitgever: Headup Games
Aantal spelers lokaal: 2
Online-ondersteuning: Nee
Releasedatum: 20 juli 2017

Deep Ones

Platform: Nintendo Switch eShop
Prijs: €4,99
Genre: Arcade Adventure
Uitgever: Sometimes You
Aantal spelers lokaal: 1
Online-ondersteuning: Nee
Releasedatum: 11 april 2018

Don't Starve

Platform: Nintendo Switch eShop
Prijs: €19,99
Genre: Survival
Ontwikkelaar: Klei Entertainment
Uitgever: Klei Entertainment
Aantal spelers lokaal: 1
Online-ondersteuning: Nee
Releasedatum: 12 april 2018

Dragon Blaze for Nintendo Switch

Platform: Nintendo Switch eShop
Prijs: €6,99
Genre: Arcade Shooter
Uitgever: Zerodiv
Aantal spelers lokaal: 1
Online-ondersteuning: Nee
Releasedatum: 12 april 2018

Drone Fight

Platform: Nintendo Switch eShop
Prijs: €4,99
Genre: Racer
Uitgever: SILVERSTAR
Aantal spelers lokaal: 1
Online-ondersteuning: Nee
Releasedatum: 12 april 2018

Gal*Gun 2

Platform: Nintendo Switch
Genre: Simulation
Ontwikkelaar: PQube
Uitgever: Inti Creates
Aantal spelers lokaal: 1
Online-ondersteuning: Nee
Releasedatum: 13 april 2018

Infernium

Platform: Nintendo Switch eShop
Prijs: €22,99
Genre: Horror
Ontwikkelaar: Undercoders
Uitgever: Undercoders
Aantal spelers lokaal: 1
Online-ondersteuning: Nee
Releasedatum: 05 april 2018

Johnny Turbo's Arcade: Bad Dudes

Platform: Nintendo Switch eShop
Prijs: €7,99
Genre: Arcade Action
Uitgever: FTE Games
Aantal spelers lokaal: 1
Online-ondersteuning: Nee
Releasedatum: 12 april 2018

Oxenfree

Platform: Nintendo Switch eShop
Prijs: €19,99
Genre: Adventure Platformer
Ontwikkelaar: Night School
Uitgever: Night School
Aantal spelers lokaal: 1
Online-ondersteuning: Nee
Releasedatum: 06 oktober 2017

Pirates: All Aboard!

Platform: Nintendo Switch eShop
Prijs: €5,99
Genre: Arcade Action
Uitgever: QubicGames
Aantal spelers lokaal: 1
Online-ondersteuning: Nee
Releasedatum: 13 april 2018

Regalia: Of Men and Monarchs Royal Edition

Platform: Nintendo Switch eShop
Prijs: €24,99
Genre: Tactical RPG
Ontwikkelaar: Pixelated Milk
Uitgever: Klabater
Aantal spelers lokaal: 1
Online-ondersteuning: Nee
Releasedatum: 12 april 2018

Rogue Aces

Platform: Nintendo Switch eShop
Prijs: €12,99
Genre: Arcade Action
Uitgever: Curve Digital
Aantal spelers lokaal: 1
Online-ondersteuning: Nee
Releasedatum: 12 april 2018

Shantae: Half-Genie Hero

Platform: Nintendo Switch eShop
Prijs: €16,99
Genre: 2D Action Platformer
Ontwikkelaar: WayForward Technologies
Uitgever: WayForward Technologies
Aantal spelers lokaal: 1
Online-ondersteuning: Nee
Releasedatum: 08 juni 2017

Shelter Generations

Platform: Nintendo Switch
Genre: Adventure
Ontwikkelaar: Might and Delight
Uitgever: Circle Entertainment
Aantal spelers lokaal: 1
Online-ondersteuning: Nee
Releasedatum: 12 april 2018

Shovel Knight: Treasure Trove

Platform: Nintendo Switch eShop
Prijs: €24,99
Genre: 2D platformer
Ontwikkelaar: Yacht Club Games
Uitgever: Yacht Club Games
Aantal spelers lokaal: 1
Online-ondersteuning: Nee
Releasedatum: 03 maart 2017

Skies of Fury DX

Platform: Nintendo Switch eShop
Prijs: €16,19
Genre: Action Flight
Ontwikkelaar: Seed Interactive
Uitgever: Seed Interactive
Aantal spelers lokaal: 4
Online-ondersteuning: Nee
Releasedatum: 12 april 2018

Splat the Fruit

Platform: Nintendo Switch eShop
Prijs: €9,99
Genre: Puzzle Strategy
Uitgever: West Coast
Aantal spelers lokaal: 1
Online-ondersteuning: Nee
Releasedatum: 12 april 2018

Streets of Red: Devil's Dare Deluxe

Platform: Nintendo Switch eShop
Prijs: €6,99
Genre: Beat 'm up
Ontwikkelaar: Secret Base
Uitgever: Secret Base
Aantal spelers lokaal: 4
Online-ondersteuning: Nee
Releasedatum: 12 april 2018

Sumer

Platform: Nintendo Switch eShop
Prijs: €12,09
Uitgever: Studio Wumpus
Aantal spelers lokaal: Onbekend
Online-ondersteuning: Onbekend
Releasedatum: 13 april 2018

Super Daryl Deluxe

Platform: Nintendo Switch eShop
Prijs: €19,99
Genre: Action RPG
Uitgever: Dan and Garry Games
Aantal spelers lokaal: 1
Online-ondersteuning: Nee
Releasedatum: 10 april 2018

The Adventure Pals

Platform: Nintendo Switch eShop
Prijs: €11,99
Genre: Adventure Platformer
Uitgever: Armor Games
Aantal spelers lokaal: 1
Online-ondersteuning: Nee
Releasedatum: 12 april 2018

The Binding of Isaac: Afterbirth+

Platform: Nintendo Switch
Genre: Dungeon Crawler
Ontwikkelaar: Nicalis
Uitgever: Headup Games
Aantal spelers lokaal: 4
Online-ondersteuning: Ja
Aantal spelers online: N.v.t.
Releasedatum: 07 september 2017

The Bunker

Platform: Nintendo Switch eShop
Prijs: €12,99
Genre: Interactive Movie
Ontwikkelaar: Splendy Games
Uitgever: Wales Interactive
Aantal spelers lokaal: 1
Online-ondersteuning: Nee
Releasedatum: 09 april 2018

Watch Dogs

Platform: Wii U
Genre: Sandbox
Ontwikkelaar: Ubisoft Bucharest
Uitgever: Ubisoft
Aantal spelers lokaal: Onbekend
Online-ondersteuning: Ja
Aantal spelers online: 8
Releasedatum: 20 november 2014

Word Search by POWGI

Platform: Nintendo Switch eShop
Prijs: €7,99
Genre: Educatie
Ontwikkelaar: Lightwood Games
Uitgever: Lightwood Games
Aantal spelers lokaal: 4
Online-ondersteuning: Ja
Aantal spelers online: 4
Releasedatum: 12 april 2018

Zotrix: Solar Division

Platform: Nintendo Switch eShop
Prijs: €14,99
Genre: Action Simulation
Uitgever: Ocean Media
Aantal spelers lokaal: 1
Online-ondersteuning: Nee
Releasedatum: 12 april 2018