Vecht het uit met NEO GEO-klassieker Real Bout Fatal Fury Special Nieuws | 13 april 2018 15:09 | Auteur: Daan V. | Bron: Nintendo

INSERT COIN!

Al enige tijd is het mogelijk om in de Nintendo Switch eShop klassieke NEO GEO-titels aan te schaffen. Nu is Real Bout Fatal Fury Special aan de beurt om een comeback te maken! Op 19 april verschijnt het spel namelijk in de Nintendo Switch eShop.

Het gaat hier om de 'Special'-versie van Real Bout Fatal Fury, welke in 1995 verscheen voor de NEO GEO. Later werd dit spel opnieuw uitgegeven in het Wii-winkelkanaal. De 'Special'-versie zal het originele personagerooster bevatten, met nog een aantal toevoegingen, waaronder de alom geliefde Tung Fu Rue, maar ook Cheng Sinzan, Laurence Blood en als eindbaas Wolfgang Krauser.

Enkele verborgen personages zijn zogehete 'bonus EX'-versies van Billy Kane, Blue Mary en Tung Fu Rae. Deze personages kennen nieuwe speciale aanvallen. Ook personage Andy zal een bonuspersonage krijgen genaamd Shadow Andy. Nightmare Geese, die in het eerste spel verslagen werd, keert ook terug in de vorm van een nightmare battle. Een heleboel nieuwe dingen dus! Bekijk de trailer hieronder.

Op 19 april verschijnt Real Bout Fatal Fury Special in de Nintendo Switch eShop.

Next articleHet satiristische Agatha Knife komt naar Nintendo Switch Previous articleInterview BBC suggereert dat Nintendo nieuwe hardware onderzoekt

Reacties van gebruikers

Avatar
Dinalfos | 13 april 2018 19:01 | #281271
Een heleboel nieuwe dingen dus! Bekijk de trailer hieronder.


Nieuw ten opzichte van de vanilla edition, niet nieuw ten opzichte van de vorige uitgave van Special.

Beetje misleidend Razz

Plaats een reactie

Log in of registreer een account om een reactie te kunnen plaatsen.

Real Bout Fatal Fury Special

Platform: Nintendo Switch eShop
Genre: Fighter
Ontwikkelaar: HAMSTER
Uitgever: SNK
Aantal spelers lokaal: 2
Online-ondersteuning: Nee
Releasedatum: 19 april 2018