Playtonic deelt binnenkort nieuws over extra content Yooka-Laylee en andere zaken Nieuws | 16 april 2018 11:12 | Auteur: Erik F. | Bron: Playtonic

Meer content voor Yooka-Laylee!

In een recente blogpost, ter ere van Yooka-Laylee's eerste verjaardag, deelt Playtonic mee dat ze nog niet klaar zijn met hun kindje. Achter de schermen zijn ze druk bezig geweest met extra content, iets waarover ze in de nabije toekomst meer over gaan delen.

Ook teasen de makers te gaan praten over "andere zaken" dan hun mascotte-platformer. Waar ze hiermee op doelen, is vooralsnog gissen.

Yooka-Laylee ligt sinds 14 december 2017 in de Europese schappen. Lees hier wat wij van de doldwaze platformer vinden.

26
Next articleBethesda houdt lippen stijf op elkaar over Switch-DLC Wolfenstein... Previous articleDreamcast- en Saturn-spellen wellicht straks ook onderdeel van...

Reacties van gebruikers

Avatar
MVG | 16 april 2018 16:26 | #281294
Echt een tweestrijd-titel. Ik heb hem nog niet gekocht en weet nog niet of ik dat ga doen. De recensies zijn zeer wisselend, maar meestal is het spel een middenmoter. Niet echt goed. Niet echt slecht. Iemand die daar nog iets nuttigs aan kan toevoegen, qua speelervaringen?

Wie weet, kan die DLC nog iets aan het spel toevoegen, waardoor ik m' misschien wel wil aanschaffen. Voorlopig weinig tijd voor nieuwe games. Deze lijkt me op zich wel tof, maar als ik vervolgens de mindere punten lees, besluit ik toch steeds om m' maar niet te kopen. Wel benieuwd wat de volgende stap zal zijn voor Playtonic Games.
Avatar
Volleybaas | 16 april 2018 16:39 | #281295
Ik vond de game zeer zeer matig. Heb niet eens de moeite genomen het uit te spelen.
Ik heb nog wel vertrouwen in het team, dus ik hou hun toekomstige games wel in de gaten. We gaan het zien

Plaats een reactie

Log in of registreer een account om een reactie te kunnen plaatsen.

Yooka-Laylee

Platform: Nintendo Switch eShop
Prijs: €39,99
Genre: 3D Platformer
Ontwikkelaar: Playtonic Games
Uitgever: Team17
Aantal spelers lokaal: 4
Online-ondersteuning: Nee
Releasedatum: 14 december 2017

Screenshots