Makers Pokémon patenteren term Ultra Shiny Nieuws | 20 april 2018 13:17 | Auteur: Erik F. | Bron: Serebii

Binnenkort Ultra Shinies in Pokémon?

Game Freak, Nintendo en Creatures Inc. hebben een patent aangevraagd voor de term 'Ultra Shiny'. Hierbij refereren ze zeer waarschijnlijk naar Shiny Pokémon; zeer zeldzame beestjes met een ander kleurenpalet dan het origineel.

Er is echter geen context aan de term gegeven, dus het is gissen in welke vorm we het terug gaan zien. Zo kan het gebruikt worden voor de volgende generatie aan Pokémon-spellen, maar ook voor de animé of de kaartspellen.

Next articleSmartphone-JRPG Another Eden onderweg naar Nintendo Switch Previous articleDisgaea 1 Complete brengt originele Disgaea tot leven op Nintendo...

Reacties van gebruikers

Avatar
FalconPawnch | 21 april 2018 14:13 | #281341
collapse
Misschien een derde kleur? Maar dat zou het niet 'ultra' maken. Hopelijk gaan ze niet verder met die ultra beasts onzin. Die gedrochten waren echt een excuus voor alle overige slechte design ideeën die ze nog hadden...

Spoiler

Avatar
IJsbeer | 21 april 2018 23:50 | #281342
Reactie op post #281341 van FalconPawnch
Ik geef je graag gelijk hierin. Dan had ik nog liever mega evo's, maar eigenlijk liever niks speciaals. Geef mij maar liever het oude vertrouwde; veel leuke schattige pokémons met een klein handje legendaries. Want dat vind ik ook een probleempje worden, nu er zoveel spellen zijn met zoveel pokémon zijn er ook veel legendaries, maar tis dan ook wel logisch. We zullen wel zien hoe Pokémon Switch gaat worden, maar ik hoop dat ze de ultra beasts wel scrappen.
Avatar
CyberMonkey | 22 april 2018 12:30 | #281346
Reactie op post #281341 van FalconPawnch
Van de Ultra Beasts vind ik alleen Nihilego en Naganadel nog wel oké qua design, de rest is heel matig inderdaad. Begin het wel echt irritant te vinden dat Game Freak totaal niet luistert naar de fans en dat ze steeds komen met dingen waar niemand om gevraagd heeft.

Festival Plaza was weer drie stappen terug in vergelijking met de online functionaliteit van gen 6. En battles zijn chaos nu met die Ultra Beasts, terrain abilities, Z-moves, mega evolutions, etc.

Er zijn zoveel toffe mogelijkheden voor een switch game, maar ik ben bang dat we weer iets als Sun en Moon gaan krijgen.

Plaats een reactie

Log in of registreer een account om een reactie te kunnen plaatsen.