Twee frisse zeldzame Blades doen deze week hun intrede in Xenoblade Chronicles 2 Nieuws | 24 april 2018 09:05 | Auteur: Ricardo | Bron: Nintendo of Japan

Poppi Buster en Telos: RE versterken binnenkort je team!

De Japanse website van Nintendo heeft meer informatie onthuld over twee nieuwe Blades die met update 1.4.0 deze week moeten verschijnen. De zeldzame Blade Telos: RE, die oorspronkelijk verscheen in Xenosaga, kan door iedereen bemachtigd worden, mits je het spel eenmaal hebt uitgespeeld. Het vrijspelen gebeurt middels Core Crystals, maar het spel verhoogt de kans om Telos te krijgen aanzienlijk.

144

Poppi Buster, ontworpen door Masatsugu Saito, is enkel verkrijgbaar voor spelers die de uitbreiding hebben aangeschaft. Nintendo benadrukt daarnaast dat Poppi Buster ook gebruikt kan worden door andere personages dan Tora. Je kunt Poppi Buster bemachtigen middels een speciale quest.

Als laatste stelt update 1.4.0. je in staat om onderdelen voor Poppi om te ruilen voor experience bij handelaren die je aantreft naast de Inn.

Xenoblade Chronicles 2 is verkrijgbaar voor Nintendo Switch.

147

146

145
Next articleStrategie-RPG Banner of the Maid stormt dit jaar naar Nintendo... Previous articleN1 Podcast Aflevering 58: Geluk van Karton

Reacties van gebruikers

Avatar
FalconPawnch | 24 april 2018 09:17 | #281357
collapse
grappig hoe ze altijd een game 'alive' proberen te houden door onbelangrijke meuk achteraf toe te voegen. Dit is echt geen reden om de game weer op te pakken. Voor mij in elk geval niet.
Avatar
SMS | 24 april 2018 14:08 | #281361
Reactie op post #281357 van FalconPawnch
Oh, ik vind het opzich wel leuke meuk. Blades zijn wat uitgebreider dan een enkel kostuum hier en daar. Maar in mijn geval wacht ik tot de DLC story expansion uitkomt voordat ik weer aan XC2 begin. Dan heb ik wat meer om op te pakken in 1 keer.
Avatar
Stevendek | 24 april 2018 16:25 | #281365
Reactie op post #281357 van FalconPawnch
Ik denk dat ze die kleine extra's niet echt doen om de huidige spelers de game terug te laten oppikken want dat kan hen geen hol schelen. Je hebt het toch al gekocht.

Ze gaan dit eerder doen om het spel in de schijnwerpers te houden en toch nog nieuwe kopers te creeeren.

Dus sorry voor de teleurstelling maar dit extra programmeerwerk hebben ze eig niet voor jou of mij gedaan, :p


Ik heb de game een tijdje geleden uitgespeeld en ga eind dit jaar er nog eens opnieuw mee aan de slag. Dan heb ik in 1 keer al de nieuwe "meuk" die tijdens het jaar gaat uitkomen (nieuwe blades, extra verhaalcontent, hard-mode). En zo heb ik wel voldoende nieuwigheden om dan de game weer te gaan op te pikken.

Plaats een reactie

Log in of registreer een account om een reactie te kunnen plaatsen.

Xenoblade Chronicles 2

Platform: Nintendo Switch
Genre: JRPG
Ontwikkelaar: Monolith Soft
Uitgever: Nintendo
Aantal spelers lokaal: 1
Online-ondersteuning: Nee
Releasedatum: 01 december 2017

Screenshots