Super Chariot sjouwt zich binnenkort naar Nintendo Switch Nieuws | 08 mei 2018 20:12 | Auteur: Daan V. | Bron: Mindscape PR

Té leuk om alleen te spelen!

Mindscape heeft een gloednieuwe lanceertrailer gepubliceerd van Super Chariot, een uitdagende platformer vol humor. De game zal op 17 mei verschijnen voor Nintendo Switch. Een fysieke versie verschijnt op dezelfde dag en zal een boel toffe extra's bevatten.

Een kleurrijke, uitdagende platformer; dat is Super Chariot, een game waarin een dappere prinses en haar verloofde de kist van de koning met zich mee sleuren op zoek naar een tombe vol goud voor de overleden heer. Ontdek prachtige omgevingen, vind schatten en wees je vijanden te slim af! Super Chariot kan je alleen spelen, maar nog veel leuker is om het samen met iemand anders te spelen. Een speler kan op ieder gewenst moment bijspringen dankzij de drop in/drop out-multiplayermodus.

Wanneer je de game in de winkel aanschaft krijg je, naast een premium fysieke editie van de game, allerlei extra content. Dit bestaat uit een digitale soundtrack, het Royal Gadget DLC-pakket (een nieuw speelbaar personage en vijf nieuwe gadgets), en omkeerbare artwork voor de hoes van het spel!

Bekijk hieronder de nieuwe lanceertailer.

Super Chariot is vanaf 17 mei verkrijgbaar voor Nintendo Switch.

Next articleN1 Podcast Aflevering 59: De Elektronische Drie Comeback Previous articleVanaf nu korting op Kingdom: New Lands, Dandara, GoNNER en Uurnog...

Plaats een reactie

Log in of registreer een account om een reactie te kunnen plaatsen.

Super Chariot

Platform: Nintendo Switch
Genre: Platformer
Ontwikkelaar: Mindscape
Uitgever: Mindscape
Aantal spelers lokaal: 2
Online-ondersteuning: Nee
Releasedatum: 17 mei 2018