Nintendo eShop - Week 19 (ARMS: Sparring, Raging Justice, Immortal Redneck, meer) Nieuws | 10 mei 2018 19:18 | Auteur: Paul H.

Deze week verschijnen onder andere ARMS: Sparring, ONE PIECE: PIRATE WARRIORS 3 - Deluxe Edition en Raging Justice voor Nintendo Switch, Zeus Quests Remastered Anagenissis of Gaia voor New Nintendo 3DS en Cycle of Eternity: Space Anomaly voor Wii U in de Nintendo eShop.

Nintendo eShop (Nintendo Switch)

ARMS: Sparring (Demoversie)
Uitgever: Nintendo
Prijs: gratis

1397068859

Als je ARMS altijd al eens wilde uitproberen, kun je nu een gratis demo spelen. Deze is nu voor een beperkte tijd beschikbaar.

Aegis Defenders (Demoversie)
Uitgever: Humble Bundle
Prijs: gratis


Ga op verkenning, bouw torens en verdedig je grondgebied in deze unieke combinatie van actie-platformgames en een strategische torenverdedigingsgame. Bestuur een team van Ruinhunters, op zoek naar het enige object dat hun dorp kan redden – een legendarisch wapen met de naam Aegis.

PixelJunk Monsters 2 (Demoversie)
Uitgever: Spike Chunsoft US
Prijs: gratisPortal Knights (Demoversie)
Uitgever: 505 Games
Prijs: gratis


Verruil de vertrouwde wereld voor het grote onbekende met Portal Knights, een RPG-sandbox in 3D boordevol avontuur! Verbeter je personage en maak zelf krachtige voorwerpen om je vijanden te verslaan in tactische gevechten die in realtime plaatsvinden. Verken willekeurig gegenereerde eilanden en herstel de vrede in een wereld die verscheurd is door The Fracture.

Johnny Turbo's Arcade: Sly Spy (verkrijgbaar vanaf 12-05-2018)
Uitgever: FTE Games
Prijs: €7,99


Het is het jaar 199X. Secret Agent Sly moet de V.S. beschermen tegen een nucleaire raketaanval van de terroristische organisatie CWD (Council for World Domination). Speel een arcadeklassieker!

Speciale aanbieding: €7,19 (tot en met 12-05-2018).

ONE PIECE: PIRATE WARRIORS 3 - Deluxe Edition (Downloadversie; verkrijgbaar vanaf 11-05-2018)
Uitgever: BANDAI NAMCO Entertainment
Prijs: €59,99Hyper Sentinel (verkrijgbaar vanaf 11-05-2018)
Uitgever: Huey Games
Prijs: €11,99


Een bloedstollende, pixel-pompende arcadeshooter met geweldige power-ups, epische eindbaasgevechten en spectaculaire effecten bij een zinderende 60 fps. Meng je in de strijd tegen enorme ruimteverslinders in de arcade-spelstand, pak eindeloze golven vijanden aan in de overlevingsstand en ga de confrontatie aan met epische levelbewakers in de Boss Run-stand.

Speciale aanbieding: €10,79 (tot en met 10-05-2018).

InkSplosion (verkrijgbaar vanaf 11-05-2018)
Uitgever: Ratalaika Games
Prijs: €4,99


Ontdek InkSplosion, een shooter waarbij je beide sticks moet gebruiken en waarin de enige echte vijand die je moet verslaan je hoogste score is! De game is gebaseerd op zowel moderne als klassieke schietgames en is gemaakt door de ontwikkelaars van Midnight Deluxe. InkSplosion is een heerlijke arcadegame en is eenvoudig te leren, maar moeilijk onder de knie te krijgen, dankzij eindeloze levels die alleen worden versierd door jouw kleurrijke munitie. Als je de uitdaging in de normale stand aangaat en er met de overwinning vandoor gaat, kun je in de arena en de moeilijke stand spelen. Dit zijn twee brute spelstanden die zelfs de meest ervaren spelers een waardige uitdaging bieden! Als je eenmaal begint met spelen is het heel moeilijk om te stoppen!

Shantae: Half-Genie Hero Ultimate Edition (Downloadversie; verkrijgbaar vanaf 08-05-2018)
Uitgever: WayForward
Prijs: €24,29


Deze nieuwste editie bevat alle eerder uitgebrachte downloadbare content, standen en kostuums! Steel de show als de buikdansende halfgeest Shantae! Verover Sequin Land als de gemene Risky Boots in 'Pirate Queen's Quest'! Wissel tussen Sky, Bolo en Rottytops in 'Friends to the End'! Of spring tegen muren op als Ninja Shantae, absorbeer zonnestralen als Beach Shantae en strijd voor gerechtigheid als Officer Shantae! Bevat ook Tinkerbat Transformation, Blue Shantae en Classic Risky-kostuums!

Death Road to Canada (verkrijgbaar vanaf 08-05-2018)
Uitgever: Ukiyo
Prijs: €14,99


Death Road to Canada kun je keer op keer spelen. Alles wordt aan het toeval overgelaten: locaties, gebeurtenissen, uiterlijk en karakters. Je speelt telkens weer een nieuw verhaal in een wereld die zichzelf niet al te serieus neemt.

Speciale aanbieding: €11,99 (tot en met 23-05-2018).

Raging Justice (verkrijgbaar vanaf 08-05-2018)
Uitgever: Team17
Prijs: €12,99


De stad is een grote chaos! Misdaad en corruptie vieren hoogtij met gespuis dat een spoor van vernieling achterlaat. Het is aan jou om al slaand, trappend en knokkend voor gerechtigheid te zorgen. Laat maximaal geweld neerdalen op genadeloze criminelen in woeste side-scrolling gevechten!

Speciale aanbieding: €11,69 (tot en met 14-05-2018).

Immortal Redneck
Uitgever: CremaGames
Prijs: €19,99


Immortal Redneck is een FPS met roguelite elementen, die zich afspeelt in Egypte. De game combineert first-person-shooteractie met roguelite technieken. Krankzinnige gameplay, snelle besturing en een arcadestijl gaan gepaard met willekeurig gegenereerde kerkers, een complete skill tree, permadeath en negen klassen met verschillende eigenschappen. De game gaat over een redneck-toerist die na een ongeluk gemummificeerd wakker wordt in het oude Egypte. Waarom is hij hier? Hoe heeft hij het ongeluk overleefd? En waarom is hij gemummificeerd? Het antwoord ligt in de drie met gevaar gevulde piramides van Giza. Deze worden bewaakt door een leger van monsters en grote eindbazen. Het moge duidelijk zijn dat je die piramides in moet, alle vijanden moet verslaan en uitvinden wat er aan de hand is!

Super Chariot (Downloadversie)
Uitgever: Microids
Prijs: €19,99


Super Chariot is ontworpen voor de Nintendo Switch en is een 2D-platformgame die je zowel alleen of samen kunt spelen. Je speelt als de dappere prinses of haar trouwe verloofde in een ondergronds, fantastisch avontuur… Manoeuvreer de doodskist van de dode koning door 25 levels en vijf kleurrijke omgevingen en probeer de onophoudelijke scheldpartijen van de geest van de koning te negeren. De originele gameplay en de innovatieve engine zorgen voor urenlang spelplezier!

Garage
Uitgever: tinyBuild
Prijs: €14,99


Garage is een bloederige shooter in de stijl van een B-film uit de jaren 80. Je speelt als drugsdealer Butch en je moet het in je eentje opnemen tegen hordes levende doden. Verken elke donker hoekje van een ondergrondse parkeergarage en ontdek een doorgang naar een bovennatuurlijke wereld die nog nooit daglicht heeft gezien. Vind nieuwe wapens en leer ze te gebruiken om te overleven. Los het mysterie op van deze vervloekte plek en de wezens die daar leven.

The Fall
Uitgever: Over The Moon
Prijs: €9,99


Kruip in de huid van ARID, de kunstmatige intelligentie in een hightech gevechtstenue. Het programma van ARID wordt geactiveerd na een crash op een onbekende planeet. De menselijke piloot in het gevechtstenue is bewusteloos en het is ARID's plicht om hem koste wat kost te beschermen! Terwijl ze de verwrongen en vijandige omgeving verkent om snel medische hulp te vinden, wordt ARID door de gebeurtenissen op deze planeet gedwongen om na te denken over haar eigen protocollen. Tijdens de reis om haar piloot te redden begint ARID uiteindelijk haar eigen regels in twijfel te trekken. The Fall is een unieke combinatie van avonturen, puzzels oplossen en side-scrolling-actie, gebundeld in een duister en sfeervol verhaal. Verkenning van de omgeving is van het grootste belang om dit avontuur te overleven. Gebruik ARID's zaklantaarn om talloze interactieve objecten te ontdekken. Als je iets vijandigs vindt, schakel je het laservizier in en laat je de vonken ervan af springen! Bereid je voor op een verontrustende reis. Vecht, verken, denk vooruit en breid ARID's wereld uit, ondanks haar protocollen.

Speciale aanbieding: €6,99 (tot en met 24-05-2018).

Suicide Guy
Uitgever: ChubbyPixel
Prijs: €7,99


Suicide Guy speelt zich af in de ongelofelijke en vreemde dromen van de hoofdpersoon. Wat zou je doen om datgene te redden waar je het meeste van houdt? Duik in zijn rare dromen en help hem wakker te worden voordat het te laat is.

Three Fourths Home: Extended Edition
Uitgever: Digerati
Prijs: €7,99


Three Fourths Home: Extended Edition is een bekroond en veelgeprezen, visueel verhaal waarin de emotionele banden van familierelaties op de proef worden gesteld. Kelly, midden twintig, moet noodgedwongen weer terug verhuizen naar Nebraska. Terug naar die uitgestrekte vlakte, naar de eindeloze zee van ruisende maïsstengels vol roestige silo's en verwaarloosde stadjes. Terwijl Kelly buiten is, is er een zware storm op komst. Ze moet thuis zien te komen. In de 20 mijl tussen de afbrokkelende schuur van haar grootouders en het huis van haar ouders, krijgt ze een telefoontje van haar moeder. Kruip in de huid van Kelly tijdens haar tocht door de storm. Tijdens het rijden door een gestileerde weergave van het landelijke Nebraska, voeren spelers een uitgebreid gesprek tussen Kelly, haar ouders en haar jongere broer. Door middel van dialoogkeuze en eenvoudige rijtechnieken duikt het verhaal in een specifiek moment van het leven van deze personages en hun relaties met elkaar. Three Fourths Home: Extended Edition bevat een epiloog die het verhaal van de hoofdgame verder uitdiept. In deze epiloog, die zich afspeelt bij een bushalte in het besneeuwde Minnesota, onderzoek je het verleden van Kelly evenals de effecten die de gebeurtenissen van het hoofdverhaal op haar hebben gehad.

ACA NEOGEO SUPER SIDEKICKS 2
Uitgever: HAMSTER
Prijs: €6,99

1397068863

SUPER SIDEKICKS 2 is een voetbalgame die in 1994 door SNK is uitgebracht. Strijd om het kampioenschap in het topsportevenement dat om de vier jaar wordt gehouden. Deze versie komt met de huidige regels en overtredingen om de voetbalbeleving spannender dan ooit te maken. Een ander hoogtepunt is de verscheidenheid aan verbeterde weergave.

Arcade Archives TERRA CRESTA
Uitgever: HAMSTER
Prijs: €6,99


TERRA CRESTA is een schietgame die in 1985 door Nichibutsu is uitgebracht. Spelers moeten onderdelen terugvinden die in de grond zitten om de vijand met formatie-aanvallen te belagen en ruimteduivel Mandora te verslaan.

TouchBattleTankSP
Uitgever: SILVERSTAR
Prijs: €4,99

Additionele content voor Atelier Lydie & Suelle ~The Alchemists and the Mysterious Paintings~
• New Quest "Loads of Exp Quest" - €0,99
• New Quest "Piles of Coll Quest" - €0,99
• "BLUE REFLECTION" BGM Pack - €4,99
• Playable Character "Lucia" - €9,99
• New Outfit for Lydie "Smart & Sweet" - €2,99
• New Outfit for Suelle "Active☆Lovely" - €2,99
• New Area "Ventus Mines"- gratis
• BLUE REFLECTION Tribute Area "Blue Sentiment Land" - gratis
• Great Adventures in New Worlds Vol. 2 - €11,99

Additionele content voor Gal*Gun 2
• Angelic Nurse Set - €4,49
• Black & White Bikini Set- €4,49
• Super-short Cheongsam Set - €4,49
• DLC Set 2 - €9,99

Additionele content voor Neon Chrome
• Arena - €4,99

Speciale aanbiedingen
Energy Cycle - €2,39 (tot en met 14-05-2018; normaal €2,99)
Letter Quest Remastered - €5,99 (tot en met 14-05-2018; normaal €11,99)
Slain: Back From Hell - €9,99 (tot en met 14-05-2018; normaal €19,99)
The Coma: Recut - €9,99 (tot en met 14-05-2018; normaal €19,99)
Dandara - €11,24 (tot en met 15-05-2018; normaal €14,99)
GoNNER - €6,49 (tot en met 15-05-2018; normaal €9,99)
Kingdom: New Lands - €9,74 (tot en met 15-05-2018; normaal €14,99)
Uurnog Uurnlimited - €9,74 (tot en met 15-05-2018; normaal €14,99)
Azkend 2: The World Beneath - €4,79 (tot en met 16-05-2018; normaal €7,99)
Unbox: Newbie's Adventure - €14,99 (tot en met 17-05-2018; normaal €29,99)
Spy Chameleon - €6,79 (tot en met 20-05-2018; normaal €7,99)
Heroes of the Monkey Tavern - €4,99 (tot en met 22-05-2018; normaal €9,99)
3D MiniGolf - €17,99 (tot en met 24-05-2018; normaal €19,99)
Dimension Drive - €9,74 (tot en met 24-05-2018; normaal €12,99)
EARTHLOCK - €19,99 (tot en met 24-05-2018; normaal €24,99)
Island Flight Simulator - €17,99 (tot en met 24-05-2018; normaal €19,99)
The Fall Part 2 Unbound - €9,94 (tot en met 24-05-2018; normaal €14,20)
Tiny Troopers Joint Ops XL - €10,39 (tot en met 24-05-2018; normaal €12,99)
World Conqueror X - €7,49 (tot en met 24-05-2018; normaal €9,99)
TorqueL -Physics Modified Edition- - €7,49 (tot en met 25-05-2018; normaal €9,99)
Cartoon Network: Battle Crashers - €19,79 (tot en met 28-05-2018; normaal €29,99)
Monster Jam: Crush It - €19,79 (tot en met 28-05-2018; normaal €29,99)
Super Ping Pong Trick Shot - €2,99 (tot en met 30-05-2018; normaal €4,99)
Puzzle Box Maker - €11,99 (tot en met 31-05-2018; normaal €14,99)

Nintendo eShop (New Nintendo 3DS)

Zeus Quests Remastered Anagenissis of Gaia
Uitgever: Crazysoft
Prijs: €8,99Speciale aanbiedingen
Ascent of Kings - €1,68 (tot en met 24-05-2018; normaal €2,25)
Super Destronaut 3D - €1,39 (tot en met 24-05-2018; normaal €1,99)
Breakout Defense 2 - €4,89 (tot en met 07-06-2018; normaal €6,99)

Nintendo eShop (Wii U)

Cycle of Eternity: Space Anomaly
Uitgever: RandomSpin
Prijs: €4,99

1397068860


Het verhaal gaat om drie afgestudeerden van de ruimtevloot, die in een tijdval zijn gevallen. Als ze proberen naar huis te gaan, raken ze in nog grotere problemen. Vecht met vijanden, verbeter je schepen, doorloop het verhaal en probeer je helden uit de ruimte te bevrijden! Een klassieke turn-based RPG met een abnormaal ruimteverhaal.

Unalive
Uitgever: RandomSpin
Prijs: €1,99

1397068861


Wetenschap kan worden gebruikt voor het goede of het kwade. Een duister laboratorium is ergens op een geheime plek verborgen. Wat voor experimenten werden daar uitgevoerd? Niemand die het weet. Jij bent het slachtoffer geworden van een van die experimenten. Je zou niet meer in leven moeten zijn, toch? Unalive is een actie-avonturengame. Onderzoek willekeurig gegenereerde laboratoriumkamers, verzamel unieke items om je vaardigheden te verbeteren, versla eindbazen en blijf in leven. Je hebt maar één kans!

Speciale aanbiedingen
Ascent of Kings - €1,49 (tot en met 24-05-2018; normaal €1,99)
Bridge Constructor Playground - €2,99 (tot en met 24-05-2018; normaal €9,99)
Dracula's Legacy - €2,39 (tot en met 24-05-2018; normaal €1,99)
Frankenstein - Master of Death - €X,99 (tot en met 17-05-2018; normaal €7,99)
Inside My Radio - €3,99 (tot en met 24-05-2018; normaal €14,99)
Island Flight Simulator - €2,39 (tot en met 24-05-2018; normaal €7,99)
Kung Fu FIGHT! - €1,49 (tot en met 24-05-2018; normaal €1,99)
Super Destronaut 2: Go Duck Yourself - €1,39 (tot en met 24-05-2018; normaal €1,99)
Suspension Railroad Simulator - €2,39 (tot en met 24-05-2018; normaal €7,99)
Extreme Exorcism- €5,99 (permanent; voorheen €12,99)

Nintendo eShop (Nintendo 3DS)

Rainbow Snake
Uitgever: RandomSpin
Prijs: €0,99

1397068862


Rainbow Snake is een mooie, klassieke game. Door te eten krijgt de slang verschillende kleuren. Maak een kleurrijke slang en vermijd groene muren. Na verloop van tijd wordt de slang sneller!

Nieuwe thema's voor Nintendo 3DS HOME-menu (Verkrijgbaar vanaf 11-05-2018)
• Hello Kitty loves apples - €0,99
• Hello Kitty Princess - €0,99
• Hello Kitty lives in the blue ocean - €0,99
• Hello Kitty is surrounded by hearts - €0,99
• DROP THE MIC - €1,99
• LOVE SONG - €1,99
• PEACE & LOVE - €1,99
• SOUND POWER - €1,99
• MUSIC PACK #7- €3,99

Speciale aanbiedingen
Johnny's Payday Panic - €2,29 (tot en met 17-05-2018; normaal €4,49)
3D Game Collection - €5,24 (tot en met 24-05-2018; normaal €6,99)
3D MahJongg - €3,74 (tot en met 24-05-2018; normaal €4,99)
Ambition of the Slimes - €3,- (tot en met 24-05-2018; normaal €5,-)
Castle Conqueror Defender - €2,99 (tot en met 24-05-2018; normaal €4,99)
Funfair Party Games - €5,24 (tot en met 24-05-2018; normaal €6,99)
Gardenscapes - €5,99 (tot en met 24-05-2018; normaal €7,99)
Kung Fu FIGHT! - €1,68 (tot en met 24-05-2018; normaal €2,25)
Puzzle Labyrinth - €3,- (tot en met 24-05-2018; normaal €5,-)
Ping Pong Trick Shot - €0,99 (tot en met 30-05-2018; normaal €1,99)
Collide-a-Ball - €0,99 (tot en met 30-05-2018; normaal €1,99)

Alle titels verschijnen op de aan de rechterkant aangegeven releasedata, tenzij anders aangegeven in het artikel. Alle aanbiedingen gaan in op 10-05-2018, tenzij anders aangegeven.
Next articleLAATSTE DAG: Win één fysiek exemplaar van Wonder Boy: The... Previous articleGa op jacht met Monster Hunter Generations Ultimate voor Nintendo...

Plaats een reactie

Log in of registreer een account om een reactie te kunnen plaatsen.

ACA NEOGEO SUPER SIDEKICKS 2

Platform: Nintendo Switch eShop
Prijs: €6,99
Genre: Football
Uitgever: HAMSTER
Aantal spelers lokaal: 1
Online-ondersteuning: Nee
Releasedatum: 10 mei 2018

Arcade Archives TERRA CRESTA

Platform: Nintendo Switch eShop
Prijs: €6,99
Genre: Arcade Shooter
Uitgever: HAMSTER
Aantal spelers lokaal: 1
Online-ondersteuning: Nee
Releasedatum: 10 mei 2018

ARMS

Platform: Nintendo Switch
Genre: Fighting
Ontwikkelaar: Nintendo
Uitgever: Nintendo
Aantal spelers lokaal: 8
Online-ondersteuning: Ja
Aantal spelers online: 20
Releasedatum: 16 juni 2017

Cycle of Eternity: Space Anomaly

Platform: Wii U eShop
Prijs: €4,99
Genre: Adventure RPG
Uitgever: RandomSpin
Aantal spelers lokaal: 1
Online-ondersteuning: Nee
Releasedatum: Onbekend

Death Road to Canada

Platform: Nintendo Switch eShop
Prijs: €14,99
Genre: Action Adventure
Ontwikkelaar: Ukiyo Publishing
Uitgever: Ukiyo Publishing
Aantal spelers lokaal: 1
Online-ondersteuning: Nee
Releasedatum: 08 mei 2018

Garage

Platform: Nintendo Switch eShop
Prijs: €14,99
Genre: top-down action-adventure
Ontwikkelaar: tinyBuild Games
Uitgever: tinyBuild Games
Aantal spelers lokaal: 1
Online-ondersteuning: Onbekend
Releasedatum: 10 mei 2018

Hyper Sentinel

Platform: Nintendo Switch eShop
Prijs: €11,99
Genre: Action-shooter
Uitgever: Huey Games
Aantal spelers lokaal: 1
Online-ondersteuning: Nee
Releasedatum: 11 mei 2018

Immortal Redneck

Platform: Nintendo Switch eShop
Prijs: €19,99
Genre: First Person Shooter
Uitgever: CremaGames
Aantal spelers lokaal: 1
Online-ondersteuning: Nee
Releasedatum: 10 mei 2018

InkSplosion

Platform: Nintendo Switch eShop
Prijs: €4,99
Genre: Action Shooter
Uitgever: Ratalaika Games
Aantal spelers lokaal: 1
Online-ondersteuning: Nee
Releasedatum: 11 mei 2018

Johnny Turbo's Arcade: Sly Spy

Platform: Nintendo Switch eShop
Prijs: €7,99
Genre: Action Adventure
Uitgever: FTE Games
Aantal spelers lokaal: 1
Online-ondersteuning: Nee
Releasedatum: 12 mei 2018

One Piece: Pirate Warriors 3 - Deluxe Edition

Platform: Nintendo Switch
Genre: Fighting
Ontwikkelaar: Koei Tecmo
Uitgever: Bandai Namco
Aantal spelers lokaal: 2
Online-ondersteuning: Nee
Releasedatum: 11 mei 2018

Portal Knights

Platform: Nintendo Switch eShop
Prijs: €29,99
Genre: Action Adventure
Ontwikkelaar: Keen Games
Uitgever: 505 Games
Aantal spelers lokaal: 4
Online-ondersteuning: Ja
Aantal spelers online: 4
Releasedatum: 23 november 2017

Raging Justice

Platform: Nintendo Switch eShop
Prijs: €12,99
Genre: Sidescroller beat 'em up
Ontwikkelaar: MakinGames
Uitgever: Team17
Aantal spelers lokaal: 2
Online-ondersteuning: Nee
Releasedatum: 08 mei 2018

Rainbow Snake

Platform: Nintendo 3DS eShop
Prijs: €0,99
Genre: Arcade
Uitgever: RandomSpin
Aantal spelers lokaal: 1
Online-ondersteuning: Nee
Releasedatum: 10 mei 2018

Shantae: Half-Genie Hero Ultimate Edition

Platform: Nintendo Switch
Genre: Action
Uitgever: WayForward
Aantal spelers lokaal: 1
Online-ondersteuning: Nee
Releasedatum: 08 mei 2018

Suicide Guy

Platform: Nintendo Switch eShop
Prijs: €7,99
Genre: Puzzel Adventure
Uitgever: ChubbyPixel
Aantal spelers lokaal: 1
Online-ondersteuning: Nee
Releasedatum: 10 mei 2018

Super Chariot

Platform: Nintendo Switch
Genre: Platformer
Ontwikkelaar: Mindscape
Uitgever: Mindscape
Aantal spelers lokaal: 2
Online-ondersteuning: Nee
Releasedatum: 17 mei 2018

The Fall

Platform: Nintendo Switch eShop
Prijs: €9,99
Genre: Puzzel Adventure
Uitgever: Over The Moon
Aantal spelers lokaal: 1
Online-ondersteuning: Nee
Releasedatum: 10 mei 2018

Three Fourths Home: Extended Edition

Platform: Nintendo Switch eShop
Prijs: €7,99
Genre: Visual Novel
Ontwikkelaar: [bracket]games
Uitgever: Digerati
Aantal spelers lokaal: 1
Online-ondersteuning: Nee
Releasedatum: 10 mei 2018

TouchBattleTankSP

Platform: Nintendo Switch eShop
Prijs: €4,99
Genre: Action-shooter
Uitgever: SILVERSTAR
Aantal spelers lokaal: Onbekend
Online-ondersteuning: Onbekend
Releasedatum: 10 mei 2018

Unalive

Platform: Wii U eShop
Prijs: €1,99
Genre: Action RPG
Uitgever: RandomSpin
Aantal spelers lokaal: 1
Online-ondersteuning: Nee
Releasedatum: 10 mei 2018

Zeus Quests Remastered Anagenissis of Gaia

Platform: Nintendo 3DS eShop
Prijs: €8,99
Genre: Adventure
Uitgever: CrazySoft
Aantal spelers lokaal: Onbekend
Online-ondersteuning: Onbekend
Releasedatum: 10 mei 2018