FIFA-commentator Evert ten Napel: 'FIFA 19 krijgt UEFA Champions- en Europa League' Nieuws | 11 mei 2018 19:16 | Auteur: Dyon | Bron: Fox Sports

FIFA 19 krijgt de UEFA Champions League en Europa League licenties!

De nieuwste editie in de FIFA-serie zal de twee grootste Europese competities, de UEFA Champions League én Europa League bevatten, zo heeft de Nederlandse FIFA-commentator van het eerste uur, Evert ten Napel, bevestigd.

Ten Napel bevestigde dit in een live-uitzending van de eTribune op Fox Sports, waar PSV-eSporter Ali Riza Aygun en Ajax-eSporter Dani Hagenbeuk strijden om de kampioensschaal van de eDivisie. Ten Napel zei het volgende, zoals ook te zien in het fragment onderaan dit artikel:

"Ik zit samen met Youri Mulder in de studio in Utrecht zo'n zes, zeven dagen per jaar nieuwe updates te maken. Ook voor 2019 wordt het spel weer nog mooier, omdat de UEFA Champions League en UEFA Europa League erbij zijn gekomen. Ik ben al bijna klaar met de versie van 2019 en die gaat dan naar het testcenter. Die wordt nog eens door heel goede spelers nagekeken en dan gaat ie in oktober weer de winkel in. Dan staan al die gekken weer vanaf 12 uur 's nachts in de rij."


Tot dit jaar was de licentie voor de UEFA Champions League in handen van Konami voor Pro Evolution Soccer, maar drie weken geleden werd bekend dat het contract tussen het Japanse bedrijf en de voetbalbond niet werd verlengd.

FIFA 19 komt hoogstwaarschijnlijk eind september in de winkels te liggen. Het is vooralsnog onbekend of ook de Nintendo Switch dit jaar weer een eigen versie krijgt.

Next articleInformatie over het weersysteem in strategiespel Wargroove Previous articleDonkey Kong Country: Tropical Freeze

Plaats een reactie

Log in of registreer een account om een reactie te kunnen plaatsen.

FIFA 19

Platform: Nintendo Switch
Genre: Voetbal
Ontwikkelaar: Electronic Arts
Uitgever: Electronic Arts
Aantal spelers lokaal: 4
Online-ondersteuning: Ja
Aantal spelers online: 8
Releasedatum: 28 september 2018

Screenshots