Team Cherry benadrukt nogmaals dat Hollow Knight bijna af is Nieuws | 15 mei 2018 11:07 | Auteur: Erik F. | Bron: Nintendo Life

Het lijkt erop dat we Hollow Knight binnenkort eindelijk mogen verwachten.

"Binnenkort... Binnenkort is het enige dat we kunnen zeggen... We weten dat we spelers hebben laten wachten, maar wij denken dat de kwaliteit van het product het waard is." Dit zegt Team Cherry in een interview met Nintendo Life.

Het interview gaat daarnaast onder andere in op de ontwikkeling van het langverwachte spel. Omdat het de eerste Nintendo Switch-titel is van Team Cherry, zet de ontwikkelaar de lat voor zichzelf heel hoog. Verder noemen ze deze iteratie de "perfecte versie" en komt het met alle voorgaande DLC van de PC-versie. De ontwikkelaar gaat er ook alles aan doen om een fysieke variant van Hollow Knight uit te brengen.

"We zijn op de finishlijn, maar we kunnen niets definitiefs zeggen wat betreft een datum", aldus Team Cherry. Twee maanden geleden meldde het bedrijf ook al dat Hollow Knight bijna klaar was. Het is dus nog niet bekend wanneer het spel naar de Nintendo Switch komt.

6

Next articleLimited Run Games brengt fysieke release PixelJunk Monsters... Previous articleGerucht: Retro Studios werkt aan racegame van Star Fox

Reacties van gebruikers

Avatar
JvR | 15 mei 2018 17:24 | #281688
Ik wacht hier al behoorlijk lang op...

Plaats een reactie

Log in of registreer een account om een reactie te kunnen plaatsen.

Hollow Knight

Platform: Nintendo Switch eShop
Prijs: €14,99
Genre: 2D Action Platformer
Ontwikkelaar: Team Cherry
Uitgever: Team Cherry
Aantal spelers lokaal: 1
Online-ondersteuning: Nee
Releasedatum: 12 juni 2018

Screenshots