Releasedatum bevestigd voor het prachtige Okami HD Nieuws | 16 mei 2018 18:07 | Auteur: Daan V. | Bron: Okami Official

Een releasedatum voor Okami HD!

Via Twitter heeft het officiële account van Okami HD een aankondiging gedaan over de releasedatum van het spel. Op 9 augustus verschijnt het spel voor Nintendo Switch. In het magazine Famitsu werd al eerder de Japanse releasedatum genoemd, die nu ook blijkt te gelden voor Noord-Amerika en Europa. Het spel voorbestellen is vanaf nu mogelijk in de Nintendo Switch eShop.

Okami HD is vanaf 9 augustus beschikbaar voor Nintendo Switch.


Next articleNihilumbra Previous articleNieuwe gameplaytrailer LEGO The Incredibles toont misdaadgolfmissies

Reacties van gebruikers

Avatar
Fl@ppy2 | 16 mei 2018 21:51 | #281731
Ik zeg het nogmaals; halen als je hem niet eerder gespeelt hebt en van zelda achtige gameplay houdt. Voor mij is het na 4x doorspelen wel genoeg. 2x wii en 2x ps3. Zie graag een vervolg komen
Avatar
MVG | 17 mei 2018 07:56 | #281733
collapse
Komt deze wel fysiek uit in Europa? Mag hopen dat Capcom er deze keer niet de kantjes eraf loopt. Deze titel past best goed op de Switch, dus zorg ervoor dat hij goed verkrijgbaar is. Ook in winkels dus!

Ik had "Okami" ook op de Wii. Nooit heel ver gekomen, maar als er een hernieuwde versie van komt: wil ik zéker nog eens oppakken! Het spel is erg goed, dus wil ik m' graag alsnog uitspelen. Als dat met een mooiere versie kan, graag! In deze tijden heb ik het niet meer zo op de Wii en Wii U, dankzij de Wii remotes en nunchucks. Dat voelt wat omslachtig in 2018, voor mijn gevoel. Geen zin ze weer aan te sluiten, van batterijen te voorzien en op de Wii wordt HD stiekem ook wel gemist.

Hoop dit spel op de Switch de aandacht te geven die zo'n titel verdient! Very Happy
Avatar
Jeroen K. | 17 mei 2018 08:21 | #281734
Reactie op post #281733 van MVG
Het lijkt erop dat de fysieke editie alleen in Japan uitkomt. Wij zouden het hier dan alleen met een digitale uitgave moeten doen.
Avatar
MVG | 17 mei 2018 08:34 | #281735
Dank je voor de informatie, Jeroen!

He verdorie! Capcom doet weer eens wereldvreemd. Soms snap ik ze echt niet meer. Niet iedereen koopt graag digitale games. Deze keer niet eens fysiek in Amerika? Dan is de kans te importeren ook weg. Japan krijgt zelfs een Collector's Edition met gethematiseerde Switch beschermhoes en soundtrack CD.

Niet blij mee. Vind het toch weer een manier waarop de Switch wordt achtergesteld ten opzichte van andere systemen, die wel een fysieke uitgaven hebben. Ligt misschien aan de cartridges, al vind ik dat een flauw excuus. Wel typerend voor het moderne Capcom. Alles voelt zo lui en geldbelust aan bij hun, de laatste jaren.

Nouja, op zich ook wel blij dat hij tenminste naar de Switch komt. Misschien is Capcom nog niet voldoende overtuigd dat hun games op de Switch goed verkopen. Hoop dat het tegendeel snel blijkt, zodat ze mogelijk alsnog fysieke uitgaven buiten Japan zullen overwegen. Liever niet nét nadat ik een game digitaal heb gekocht. Dat begint ook te vervelen.
Avatar
ribbelchips | 17 mei 2018 14:56 | #281740
- Game X verschijnt op PS4 (fysiek en digitaal)
- Na een paar maanden wordt een Switch versie aangekondigd
- PS4 versie kost €20 euro fysiek en de Switch versie is €40 digital only
- Na een paar maanden verschijnt er alsnog een fysieke release...

Plaats een reactie

Log in of registreer een account om een reactie te kunnen plaatsen.

Okami HD

Platform: Nintendo Switch
Genre: Action Adventure
Uitgever: Capcom
Aantal spelers lokaal: Onbekend
Online-ondersteuning: Onbekend
Releasedatum: 09 augustus 2018

Screenshots