Nintendo eShop - Week 20 (Hyrule Warriors, Battle Chasers, SMT Redux, meer) Nieuws | 17 mei 2018 18:32 | Auteur: Paul H.

Deze week verschijnen onder andere Hyrule Warriors: Definitive Edition, Little Nightmares Complete Edition en Battle Chasers: Nightwar voor Nintendo Switch en Shin Megami Tensei: Strange Journey Redux voor New Nintendo 3DS in de Nintendo eShop.

Nintendo eShop (Nintendo Switch)

Urban Trial Playground (Demoversie)
Uitgever: Tate Multimedia
Prijs: gratisMaak backflips van daken en jump over palmbomen en zandduinen in Urban Trial Playground en word de ultieme stuntracer! Dit nieuwe deel in de stuntmotorraceserie verplaatst de actie van de stadsstraten rechtstreeks naar de zonnige en kleurrijke stranden van Californië. De game combineert wredere trucs, flips en combinaties dan ooit tevoren. Alles draait om snelheid, balans en stijl! Met de onafhankelijk bedienbare voor- en achterrem kunnen spelers stoppies en voorwaartse salto’s maken en heerlijk over het asfalt slippen. De levendige, zonovergoten omgeving en relaxte sfeer vormen de perfecte basis voor adembenemende stunts. Bereid je voor op het maken van flips boven palmbomen en jumps over gouden zandduinen.

Hyrule Warriors: Definitive Edition (Downloadversie; verkrijgbaar vanaf 18-05-2018))
Uitgever: Nintendo
Prijs: €59,99


Storm het slagveld op met de meest legendarische strijders uit Hyrule in Hyrule Warriors: Definitive Edition. Maak korte metten met hordes vijanden door spectaculaire aanvallen in de stijl van Dynasty Warriors te gebruiken en heers over het slagveld met geliefde personages uit de The Legend of Zelda-serie. Geef een Joy-Con-controller aan een bondgenoot om samen op één Nintendo Switch-systeem te spelen. Altijd, overal en met iedereen!

Little Nightmares Complete Edition (verkrijgbaar vanaf 18-05-2018)
Uitgever: BANDAI NAMCO Entertainment
Prijs: €34,99


De bekroonde indie-developer Tarsier Studios komt met een innemend horroravontuur als geen ander. In de puzzelplatformgame Little Nightmares Complete Edition kom je vast te zitten in The Maw, een groot, mysterieus voertuig waar verdorven zielen rondspoken.De Complete Edition bevat twee griezelige verhalen in één bundel. Bovendien ontvang je het Pakku Mask exclusief door de PAC-MAN-amiibo (apart verkrijgbaar) te scannen.

Henry The Hamster Handler (verkrijgbaar vanaf 18-05-2018)
Uitgever: Pocket Money Games
Prijs: €2,89

5

De oeroude kunst van hamsteralchemie gold lang als vergeten... maar nu niet meer. Sluit je aan bij het team van Hamsters Inc., dat probeert te bewijzen dat hamsters zoveel mogelijk bijna-doodervaringen moeten doorstaan om geleidelijk van leuke pluizenbollen in brons, zilver en goud te veranderen! Het is jouw taak om ervoor te zorgen dat de beestjes de experimenten overleven, voordat ze worden omgesmolten tot een paar beeldige oorbellen!

The Pinball Arcade (verkrijgbaar vanaf 18-05-2018)
Uitgever: FarSight Studios
Prijs: gratis

1

The Pinball Arcade is de meest realistische en uitgebreide flipperkastsimulatie aller tijden! Speel digitale versies van ruim 90 bestaande flipperkasten, waaronder Ghostbusters Premium, The Addams Family, Star Trek: The Next Generation, Terminator 2: Judgement Day, Doctor Who, Twilight Zone, Creature from the Black Lagoon en Medieval Madness!

Battle Chasers: Nightwar (Downloadversie; verkrijgbaar vanaf 15-05-2018)
Uitgever: THQ Nordic
Prijs: €39,99


Battle Chasers: Nightwar is een game die gebaseerd is op klassieke JRPG's. Verken de diepste krochten van iedere kerker en ga de strijd aan in turn-based gevechten. Deze game biedt een uitgebreide verhaallijn die zich ontvouwt naarmate je de wereld ontdekt. Het troosteloze stadje Harm's Way is de enige plaats waar je je kunt voorbereiden. Kies drie van de vele helden die je hebt vrijgespeeld, vul je rugzak met voorwerpen uit je voorraad, zorg dat je de beste uitrusting en vaardigheden voor elke held hebt gekozen... en trek ten strijde!

Wizard of Legend (verkrijgbaar vanaf 15-05-2018)
Uitgever: Humble Bundle
Prijs: €15,99


Wizard of Legend is een snelle dungeoncrawler waar alles draait om dynamische, magische gevechten. Beweeg snel en gebruik spreuken nog sneller om een verwoestende combo te creëren en op je vijanden af te vuren! Speel meer dan 100 unieke spreuken vrij en ontdek krachtige spreukencombinaties! Met een scala aan elementaire spreuken kun je je eigen speelstijl ontwikkelen. Gooi je in de strijd of wacht rustig af terwijl je onderdanen het werk voor je doen. De keuze is aan jou! Neem een vriend mee en voltooi de Chaos Trials samen in de co-op-stand van Wizard of Legend! Ga voor een alles-of-niets-offensief of vul elkaars speelstijl aan met strategisch gekozen spreuken. Het gevecht is niet voorbij als je kameraad het loodje legt. Toon je vaardigheden en versla meerdere vijanden om je partner een kans te geven om opnieuw deel te nemen aan de strijd!

Splitter Critters (verkrijgbaar vanaf 15-05-2018)
Uitgever: RAC7
Prijs: €5,49


Splitter Critters is een bekroond puzzelspel dat je de macht in handen geeft om de wereld te splijten. Door de wereld te splijten en te schuiven kun je verafgelegen platforms bij elkaar brengen, dodelijke lasers verplaatsen en zwevende zwembaden creëren om de buitenaardse beestjes weer naar hun ruimteschip te leiden.

The Adventures of Elena Temple (verkrijgbaar vanaf 15-05-2018)
Uitgever: GRIMTALIN
Prijs: €4,99


Mis je het wel eens weer gewoon kind te zijn en games te spelen bij je oma of op je slaapkamer? Dan ben je hier aan het juiste adres! The Adventures of Elena Temple is de klassieker waar je al die tijd naar zocht. En het beste daaraan is dat je hem op oude spelsystemen kunt spelen. Die kun je je vast niet meer herinneren, of wel soms? De game is een puzzelplatformer en ziet eruit alsof hij in de jaren 80 is gemaakt. Ontwijk obstakels, bedenk hoe je alle munten kunt verzamelen, vind alle edelstenen en word weer even kind terwijl je speelt! Baan je een weg door de kerker en zoek in alle hoeken en gaten naar geheimen die je kunt vinden.

Speciale aanbieding: €4,49 (tot en met 22-05-2018).

Never Stop (verkrijgbaar vanaf 14-05-2018)
Uitgever: Pixelsplit
Prijs: €4,99


Blijf bewegen! Rol en spring, maar stop nooit in dit nieuwe verslavende spel! Hoe langer je blijft bewegen zonder gestopt te worden door een van de vele obstakels of vallen, hoe meer punten je krijgt. Hoe lang kun je deze sensatie van snelheid nog aan? Ben jij in staat om van je vrienden te winnen in multiplayer?

The Mystery of the Hudson Case (verkrijgbaar vanaf 14-05-2018)
Uitgever: MagicFrameStudios
Prijs: €4,40


In 1979 wil een dappere journalist na voortdurende afkeuring door zijn redactie in zijn eentje op onderzoek uit. Hij wil het beroemde geval van de familie Hudson, een familie die in de buurt van New Orleans vlakbij de monding van de rivier de Mississippi woont, onderzoeken. Ze leefden in de tijd van Brits-Amerika, rond het jaar 1830. Ze hadden een landgoed van vier hectare waar de rijke grootgrondbezitter, de heer Benjamin Hudson, een groot aantal Afrikaanse slaven bezat. De zaak is nooit voor de rechter gekomen, omdat Hudson grote vrijheid genoot dankzij de contacten die hij eerder via politieke spelletjes had verkregen. Om die reden moet journalist James O'Connell naar Louisiana afreizen, waar een lastige taak op hem wacht als hij de waarheid aan het licht wil brengen en de mysteries wil oplossen die al meer dan een eeuw in het landhuis verborgen liggen. Kun jij het best bewaarde geheim van de familie Hudson ontcijferen? Ontdek het met dit richt-en-klik-avontuur!

Yonder: The Cloud Catcher Chronicles
Uitgever: Prideful Sloth
Prijs: €24,99


Yonder speelt zich af in de wereld van Gemea: een natuurlijk eilandparadijs met acht unieke omgevingen, variërend van tropische stranden tot besneeuwde bergtoppen. Maar Gemea is niet zo perfect als het lijkt. De mysterieuze Murk heeft bezit genomen van het land! Als de held van Gemea kun je Sprites vinden. Dit zijn verborgen, eigenaardige wezentjes. Gebruik hun kracht om de Murk weg te vagen en de schoonheid van de natuur te herstellen. Terwijl je Gemea verkent, kun je handelen met vriendelijke bewoners, unieke materialen ontdekken om items mee te maken, vriendschap sluiten met de aandoenlijke wilde dieren en zelfs je eigen boerderij opzetten. Yonder biedt een wereld waarin je helemaal kunt opgaan: een wereld boordevol wonderen en avonturen die wachten op ontdekking.

FOX n FORESTS
Uitgever: EuroVideo Medien
Prijs: €19,99


FOX n FORESTS is een 2D-actieplatformgame met RPG- en puzzelelementen, die is geïnspireerd door de hoogtijdagen van het 16-bit-tijdperk! Wissel naadloos tussen de verschillende seizoenen, schiet en sla met je magische kruisboog, en verzamel loot om het geheim achter het vijfde seizoen te ontrafelen. Beleef een spannend sprookje in fabelachtige pixel art met verborgen geheimen, gigantische eindbazen en van alles om te onderzoeken. Dit is 16-bit zoals het hoort!

The Banner Saga
Uitgever: Versus Evil
Prijs: €19,99


Ervaar een epische vikingsaga waarin jouw strategische beslissingen direct invloed hebben op je persoonlijke reis. Maak bondgenoten tijdens je karavaantocht door het schitterende maar meedogenloze landschap. Denk er goed over na wie je aan je zijde laat vechten tegen het opkomende kwaad dat een heel volk bedreigt. Iedere beslissing die je neemt, de weg die je kiest, gesprekken die je voert en gevechten die je aangaat, zijn van grote invloed op het verloop van jouw verhaal. Niet iedereen zal het einde van dat verhaal meemaken, maar iedereen die je ontmoet zal voortleven in de herinnering.

White Night
Uitgever: Plug In Digital
Prijs: €14,99


Ontdek het griezelige verleden van een oud landhuis in de jaren 30 en los puzzels van licht en schaduwen op in dit enge overlevingsspel, helemaal in zwart-wit. Spelers zitten vast in deze nachtmerrie, waarin duisternis een voortdurende bedreiging is!

Fairune Collection
Uitgever: FlyHigh Works
Prijs: €9,99


Fairune is een avonturen-RPG in retrostijl. Onze heldin begint aan een reis om drie mysterieuze standbeelden te ontgrendelen en een groot kwaad te stoppen. Tijdens haar reis moet ze puzzels oplossen, tegen monsters vechten, nieuwe wapens ontdekken en haar vaardigheden verbeteren. In Fairune 2 komt onze heldin terug voor een andere gevaarlijke zoektocht. Deze keer moet ze een verloren fee zien te vinden. Dit vervolg levert een grotere wereld op voor diegenen die klaar zijn voor de uitdaging. Fairune Origin, dat voor de eerste keer wordt uitgebracht, biedt een intrigerende blik op het begin van de serie. De game biedt een kort maar leuk avontuur en illustreert hoe SKIPMORE de gameplay ontwikkelde van de twee latere games. Fairune Blast is ondertussen een ware traktatie die totaal anders is dan de andere games.

Speciale aanbieding: €8,99 (tot en met 17-05-2018).

FRAMED Collection
Uitgever: Surprise Attack
Prijs: €9,99


Een nieuwe compilatie van de veelgeprezen, meermaals bekroonde noir-puzzelgames FRAMED en FRAMED 2. Verander de panelen van een stripboek om het verhaal van een noir-achtig spionavontuur vorm te geven. De game wordt gepresenteerd in een uitgebreide reeks visuele puzzels die logica en verbeeldingskracht vereisen. Elke paneelwisseling verandert het huidige verhaal, wat leidt tot allerlei komische blunders, een vroegtijdige dood, - en wanneer correct opgelost - stijlvolle overvallen, snelle ontsnappingen en bloedstollende escapades. De FRAMED Collection voor de Nintendo Switch bevat een volledig bijgewerkte gebruikersinterface, maar behoudt de intuïtieve bedieningselementen van FRAMED en FRAMED 2. Het is perfect geschikt voor het draagbare spelen waar de Nintendo Switch om bekend staat. In FRAMED Collection kun je een snelle treinrit veranderen in een plezierige ontsnapping of een nacht op vakantie in een avontuur.

Invisiballs
Uitgever: Digital Kingdom
Prijs: €9,19


Invisiballs is een competitieve multiplayergame die je met twee tot vier spelers samen op de bank kunt spelen. Iedere speler leidt een onzichtbare bal door een doolhof om een gouden artefact te bemachtigen en daarmee de winst te behalen. De unieke gameplay en het minimalistische speelveld maken van Invisiballs een game die in eerste instantie eenvoudig lijkt, maar aanzienlijk veel diepgang biedt. De game is intens, draait om precisie en is ideaal voor spelers die een beetje vriendschappelijke rivaliteit niet schuwen.

Ice Cream Surfer
Uitgever: Dolores Entertainment
Prijs: €8,-

1

De gemene Broccoli heeft meer dan genoeg van kinderen die van ijs houden en groente vies vinden. Daarom heeft hij een groenteleger gevormd dat het hele smakenuniversum moet vernietigen. Alleen de Ice Cream Surfer en zijn vier supersmakelijke vrienden kunnen hem een halt toeroepen! Genoeg over het verhaal! Meer over de wilde knoppendrukactie! Ben je klaar om met afkoelende energie gevuld ijs te schieten?

ACA NEOGEO BASEBALL STARS PROFESSIONAL
Uitgever: HAMSTER
Prijs: €6,99

1

BASEBALL STARS PROFESSIONAL is een sportgame die oorspronkelijk in 1990 is uitgebracht door SNK. Het was een van de eerste games bij de lancering van de NEOGEO. De game bevat een stand voor twee spelers en een toernooistand. Dankzij de levendige animaties en aandacht voor detail biedt de game een intense ervaring.

SilverStarChess
Uitgever: Silverstar
Prijs: €5,99

1

Een van de klassieke bordspellen in de SilverStar-serie van SilverStarJapan: schaken! SilverStar is een denkprogramma dat gespecialiseerd is in bordspellen. Vanzelfsprekend is het ook in staat om een uitstekend potje schaak te spelen! We zijn er trots op dat we deze game zowel aan verstokte schakers als beginnelingen kunnen aanbevelen.

Additionele content voor Gear.Club Unlimited
• Mclaren 570S GT4 Pack - €2,99
• Super Cars Pack - €3,99
• Super Car Pagani Zonda Cinque - €1,99
• Super Car Mazzanti Evantra - €1,99
• Super Car W Motors Lykan - €1,99
• Limited Edition Cars Pack #2 - gratis
• Limited Edition Cars Pack #2: Alpha Romeo 4C Italian Pike - gratis
• Limited Edition Cars Pack #2: Lotus Exige S English Racing - gratis
• Mclaren 570S GT4 Orange - gratis
• Mclaren 570S GT4 Black - gratis
• Mclaren 570S GT4 White - gratis

Additionele content voor Pic-a-Pix Deluxe
• Small Puzzles 5 - €1,99
• Mixed Puzzles 5 - €1,99
• Large Puzzles 5 - €1,99

Additionele content voor WorldNeverland -Elnea Kingdom
• +4 save slots - €3,99

Additionele content voor The Pinball Arcade
• Gottlieb Table Pack 1 - €9,99
• Gottlieb Table Pack 2 - €9,99
• Gottlieb Table Pack 3 - €8,99
• Gottlieb EM Table Pack - €8,99
• Stern Table Pack 1 - €19,99
• Stern Table Pack 2 - €19,99
• Alvin G. & Co Table Pack - €7,99
• Doctor Who: Master of Time - €4,89

Speciale aanbiedingen
Energy Invasion - €2,39 (tot en met 21-05-2018; normaal €2,99)
Wonder Boy: The Dragon's Trap - €9,99 (tot en met 22-05-2018; normaal €19,99)
Battle Chef Brigade - €13,99 (tot en met 23-05-2018; normaal €19,99)
Tesla vs Lovecraft - €11,99 (tot en met 23-05-2018; normaal €14,99)
88 Heroes -98 Heroes Edition - €14,99 (tot en met 24-05-2018; normaal €29,99)
Conga Master Party! - €15,39 (tot en met 24-05-2018; normaal €8,99)
Green Game: TimeSwapper - €1,49 (vanaf 18-05-2018 tot en met 24-05-2018; normaal €2,99)
Lumo - €13,99 (tot en met 24-05-2018; normaal €19,99)
Ninja Shodown - €7,79 (tot en met 24-05-2018; normaal €12,99)
Paper Wars: Cannon Fodder Devastated - €4,99 (vanaf 18-05-2018 tot en met 24-05-2018; normaal €9,99)
Red Game Without a Great Name - €1,49 (vanaf 18-05-2018 tot en met 24-05-2018; normaal €2,99)
SUPERBEAT XONiC EX - €33,74 (tot en met 24-05-2018; normaal €44,99)
The Count Lucanor - €7,49 (tot en met 24-05-2018; normaal €14,99)
The Next Penelope - €9,99 (tot en met 24-05-2018; normaal €12,99)
Glaive: Brick Breaker - €7,49 (vanaf 18-05-2018 tot en met 25-05-2018; normaal €9,99)
One More Dungeon - €6,39 (tot en met 27-05-2018; normaal €7,99)
Stikbold! A Dodgeball Adventure DELUXE - €10,49 (tot en met 27-05-2018; normaal €14,99)
De Mambo - €5,49 (tot en met 30-05-2018; normaal €10,99)
Coffin Dodgers - €9,09 (tot en met 31-05-2018; normaal €12,99)
Vostok Inc. - €11,99 (tot en met 31-05-2018; normaal €14,99)
Infernium - €17,24 (tot en met 02-06-2018; normaal €22,99)
forma.8 - €6,49 (vanaf 18-05-2018 tot en met 03-06-2018; normaal €9,99)
Wheels of Aurelia - €6,49 (vanaf 18-05-2018 tot en met 03-06-2018; normaal €9,99)
Death Squared - €8,37 (vanaf 18-05-2018 tot en met 04-06-2018; normaal €12,50)
Brawlout - €13,99 (tot en met 07-06-2018; normaal €19,99)
The Way Remastered - €10,49 (vanaf 18-05-2018 tot en met 08-06-2018; normaal €14,99)
Bouncy Bob - €2,99 (vanaf 18-05-2018 tot en met 08-06-2018; normaal €4,99)
Rock 'N Racing Off Road DX - €6,39 (vanaf 20-05-2018 tot en met 10-06-2018; normaal €7,99)
A Robot Named Fight - €10,99 (permanent; normaal €12,99)

Nintendo eShop (New Nintendo 3DS)

Speciale aanbiedingen
Double Breakout - €4,90 (tot en met 14-06-2018; normaal €7,-)
Pinball Breakout - €4,90 (tot en met 14-06-2018; normaal €7,-)
RTO - €7,19 (tot en met 14-06-2018; normaal €8,99)
RTO 2 - €7,99 (tot en met 14-06-2018; normaal €9,99)
Triple Breakout - €3,49 (tot en met 14-06-2018; normaal €4,99)

Nintendo eShop (Wii U)

Speciale aanbiedingen
Hello Kitty Kruisers - €14,99 (tot en met 24-05-2018; normaal €29,99)
PONCHO - €4,49 (tot en met 24-05-2018; normaal €8,99)
Star Splash: Shattered Star - €1,74 (tot en met 31-05-2018; normaal €3,49)
forma.8 - €1,99 (vanaf 18-05-2018 tot en met 03-06-2018; normaal €9,99)
Annihilation - €1,19 (tot en met 07-06-2018; normaal €1,99)
The Gem Collector - €1,79 (tot en met 07-06-2018; normaal €2,99)
360 Breakout - €4,90 (tot en met 14-06-2018; normaal €7,-)
Double Breakout II - €4,90 (tot en met 14-06-2018; normaal €7,-)
RTO - €7,19 (ttot en met 14-06-2018; normaal €8,99)
Triple Breakout - €3,49 (tot en met 14-06-2018; normaal €4,99)

Nintendo eShop (Nintendo 3DS)

Shin Megami Tensei: Strange Journey Redux (Downloadversie)
Uitgever: Deep Silver
Prijs: €39,99


In Shin Megami Tensei: Strange Journey verschijnt een ruimtelijke storing vol demonen in Antarctica en dreigt de aarde te overspoelen. De Verenigde Naties sturen een team van geavanceerde specialisten om dit mysterie te doorgronden en te ontdekken hoe ze het probleem bij de bron kunnen aanpakken. Nou, haal je Demonica maar weer tevoorschijn in deze nieuwe, uitgebreide game: Shin Megami Tensei: Strange Journey Redux. Je kunt nieuwe verhaalcontent, extra eindes, een nieuwe kerker om te verkennen, en meer verwachten in de terugkeer van dit sci-fi-achtige SMT-avontuur.

Block-a-Pix Colour
Uitgever: Lightwood Games
Prijs: €7,99


Block-a-Pix Colour is een blokkenpuzzel waarin ieder veld een verborgen afbeelding bevat. Onthul de afbeelding door het veld op te delen in kleinere rechthoekige blokken. Ieder blok dient een getal te bevatten voor het aantal vierkantjes binnen het blok en de juiste kleur van het blok. Iedere puzzel in Block-a-Pix Colour kan worden opgelost door logisch te redeneren. Je hoeft dus nooit te gokken wat je moet doen! Deze game bevat 120 exclusieve puzzels, die zijn ontworpen door Conceptis Ltd. De puzzels variëren in moeilijkheid en grootte, van kleine inleidende puzzels tot enorm gedetailleerde afbeeldingen waarbij je het beeld moet verschuiven om alles te kunnen zien.

Additionele content voor Shin Megami Tensei: Strange Journey Redux
• Training Day - €1,99
• More and More - €1,99
• Macca Rain - €1,99
• Forma Search X - €1,99
• Sub App 4-Pack - €6,99
• Strike Team Support Pack - gratis
• Growth Vest - gratis
• Fortune Vest - gratis
• Demon Slayer Pack - gratis
• Safe Journey Pack - gratis

Nieuwe thema's voor Nintendo 3DS HOME-menu (Verkrijgbaar vanaf 18-05-2018)
• SmileyWorld Denim Badge 01 - €1,49
• SmileyWorld Denim Badge 02 - €1,49
• SmileyWorld Patchtastic 01 - €1,49
• SmileyWorld Patchtastic 02 - €1,49

Speciale aanbiedingen
Around the World with Hello Kitty and Friends - €14,99 (tot en met 24-05-2018; normaal €29,99)
Beyblade Evolution - €4,99 (tot en met 24-05-2018; normaal €19,99)
BIT.TRIP SAGA - €4,99 (tot en met 24-05-2018; normaal €19,99)
Brilliant Hamsters! - €4,99 (tot en met 24-05-2018; normaal €9,99)
Cooking Mama: Sweet Shop - €14,99 (tot en met 24-05-2018; normaal €29,99)
Excave II : Wizard of the Underworld - €5,- (tot en met 24-05-2018; normaal €10,-)
Excave III : Tower of Destiny - €3,99 (tot en met 24-05-2018; normaal €7,99)
Girl's Fashion Shoot - €4,99 (tot en met 24-05-2018; normaal €19,99)
Hakuoki: Memories of the Shinsengumi - €11,99 (tot en met 24-05-2018; normaal €29,99)
Harvest Moon: Skytree Village - €19,99 (tot en met 24-05-2018; normaal €39,99)
Harvest Moon: The Tale of Two Towns - €9,99 (tot en met 24-05-2018; normaal €19,99)
Hello Kitty & Friends: Rockin' World Tour - €14,99 (tot en met 24-05-2018; normaal €29,99)
Hello Kitty and the Apron of Magic : Rhythm Cooking - €14,99 (tot en met 24-05-2018; normaal €29,99)
Hometown Story - €7,49 (tot en met 24-05-2018; normaal €29,99)
Psycho Pigs - €3,99 (tot en met 24-05-2018; normaal €7,99)
SADAME - €5,99 (tot en met 24-05-2018; normaal €14,99)
Shifting World - €4,99 (tot en met 24-05-2018; normaal €19,99)
Super Black Bass 3D - €4,99 (tot en met 24-05-2018; normaal €19,99)
Unholy Heights - €2,99 (tot en met 24-05-2018; normaal €5,99)
Virtue's Last Reward - €12,49 (tot en met 24-05-2018; normaal €24,99)
Squareboy vs Bullies: Arena Edition - €3,34 (tot en met 27-05-2018; normaal €4,99)
Kutar Concert Staff - €0,69 (tot en met 31-05-2018; normaal €0,99)
Kutar Jump Rope - €0,69 (tot en met 31-05-2018; normaal €0,99)
Kutar Magic Ball - €0,69 (tot en met 31-05-2018; normaal €0,99)
Kutar Quiz - €0,69 (tot en met 31-05-2018; normaal €0,99)
Kutar Tube Rider - €0,69 (tot en met 31-05-2018; normaal €0,99)
Art of Balance TOUCH! - €5,24 (tot en met 07-06-2018; normaal €6,99)
LionelCity Builder 3D: Rise of the Rails - €2,99 (tot en met 14-06-2018; normaal €4,99)

Alle titels verschijnen op de aan de rechterkant aangegeven releasedata, tenzij anders aangegeven in het artikel. Alle aanbiedingen gaan in op 17-05-2018, tenzij anders aangegeven.
Next articleLAATSTE DAG: Win één van drie digitale exemplaren van NO THING Previous articleDatum en tijd bekend van Mario Tennis Aces demo

Reacties van gebruikers

Avatar
Tobias | 17 mei 2018 19:46 | #281745
collapse
Battle Chef Brigade is gelukkig €13,99 en niet €15,99 Wink
Avatar
Paul H. | 18 mei 2018 09:26 | #281749
Reactie op post #281745 van Tobias
Goed gespot! Er was iets misgegaan met het overzetten. Bedankt en ik heb het aangepast! Biertje?
Avatar
yung_belegen | 18 mei 2018 08:44 | #281748
Yonder! Worship
Avatar
SMS | 18 mei 2018 18:20 | #281751
collapse
Hyrule Warriors weer voor 60 euro. Ik mag toch echt hopen dat mensen ports niet kopen voor die prijs. Weird
Avatar
Erik F. | 18 mei 2018 22:00 | #281754
Reactie op post #281751 van SMS
Vergeet niet dat deze versie alle DLC van de Nintendo 3DS en de Wii U bevat. Voor dergelijke 'game of the year'-achtig edities vraagt men vaker weer de volle pond.

Plaats een reactie

Log in of registreer een account om een reactie te kunnen plaatsen.

ACA NEOGEO BASEBALL STARS PROFESSIONAL

Platform: Nintendo Switch eShop
Prijs: €6,99
Genre: Sport
Uitgever: HAMSTER
Aantal spelers lokaal: 2
Online-ondersteuning: Nee
Releasedatum: 17 mei 2018

Another Life Adventure: World Neverland - Daily Life in the Elnea Kingdom

Platform: Nintendo Switch eShop
Prijs: €29,99
Genre: Simulation RPG
Ontwikkelaar: Althi
Uitgever: Althi
Aantal spelers lokaal: 1
Online-ondersteuning: Nee
Releasedatum: 15 maart 2018

Battle Chasers: Nightwar

Platform: Nintendo Switch
Genre: RPG
Ontwikkelaar: Airship Syndicate
Uitgever: THQ Nordic
Aantal spelers lokaal: 1
Online-ondersteuning: Nee
Releasedatum: 15 mei 2018

Block-a-Pix Colour

Platform: Nintendo 3DS eShop
Prijs: €7,99
Genre: Puzzle Strategy
Uitgever: Lightwood Games
Aantal spelers lokaal: 1
Online-ondersteuning: Nee
Releasedatum: 17 mei 2018

Fairune Collection

Platform: Nintendo Switch eShop
Prijs: €9,99
Genre: RPG
Ontwikkelaar: Flyhigh Works
Uitgever: Flyhigh Works
Aantal spelers lokaal: 1
Online-ondersteuning: Nee
Releasedatum: 17 mei 2018

FOX n FORESTS

Platform: Nintendo Switch eShop
Prijs: €19,99
Genre: Action RPG
Uitgever: EuroVideo Midien
Aantal spelers lokaal: 1
Online-ondersteuning: Nee
Releasedatum: 17 mei 2018

Framed Collection

Platform: Nintendo Switch eShop
Prijs: €9,99
Genre: Puzzle
Ontwikkelaar: Loveshack Entertainment
Uitgever: Surprise Attack Games
Aantal spelers lokaal: 1
Online-ondersteuning: Nee
Releasedatum: 17 mei 2018

Gear•Club Unlimited

Platform: Nintendo Switch
Genre: Racing
Ontwikkelaar: Eden Games
Uitgever: Microids
Aantal spelers lokaal: 4
Online-ondersteuning: Ja
Aantal spelers online: 1
Releasedatum: 01 december 2017

Henry The Hamster Handler

Platform: Nintendo Switch eShop
Prijs: €2,89
Genre: Puzzle
Ontwikkelaar: Pocket Money Games
Uitgever: Pocket Money Games
Aantal spelers lokaal: 1
Online-ondersteuning: Nee
Releasedatum: 18 mei 2018

Hyrule Warriors: Definitive Edition

Platform: Nintendo Switch
Genre: Hack-'n-slash
Ontwikkelaar: Koei Tecmo
Uitgever: Nintendo
Aantal spelers lokaal: 2
Online-ondersteuning: Ja
Aantal spelers online: 0
Releasedatum: 18 mei 2018

Ice Cream Surfer

Platform: Nintendo Switch eShop
Prijs: €8,-
Genre: Shoot-Em-Up
Uitgever: Dolores Entertainment
Aantal spelers lokaal: 2
Online-ondersteuning: Nee
Releasedatum: 17 mei 2018

Invisiballs

Platform: Nintendo Switch eShop
Prijs: €9,19
Genre: Party Puzzler
Uitgever: Digital Kingdom
Aantal spelers lokaal: 2
Online-ondersteuning: Nee
Releasedatum: 17 mei 2018

Little Nightmares: Complete Edition

Platform: Nintendo Switch
Genre: 3D Puzzle Platformer
Uitgever: Bandai Namco
Aantal spelers lokaal: 1
Online-ondersteuning: Nee
Releasedatum: 18 mei 2018

Never Stop

Platform: Nintendo Switch eShop
Prijs: €4,99
Genre: Arcade Action
Uitgever: Pixelsplit
Aantal spelers lokaal: 1
Online-ondersteuning: Nee
Releasedatum: 14 mei 2018

Shin Megami Tensei: Strange Journey Redux

Platform: Nintendo 3DS
Genre: Dungeon RPG
Ontwikkelaar: Atlus
Uitgever: Atlus
Aantal spelers lokaal: 1
Online-ondersteuning: Nee
Releasedatum: 18 mei 2018

SilverStarChess

Platform: Nintendo Switch eShop
Prijs: €5,99
Genre: Bordspel
Uitgever: SILVERSTAR
Aantal spelers lokaal: 2
Online-ondersteuning: Nee
Releasedatum: 17 mei 2018

The Adventures of Elena Temple

Platform: Nintendo Switch eShop
Prijs: €4,99
Genre: Arcade Adventure
Uitgever: GRIMTALIN
Aantal spelers lokaal: 1
Online-ondersteuning: Nee
Releasedatum: 15 mei 2018

The Banner Saga

Platform: Nintendo Switch eShop
Prijs: €19,99
Genre: RPG
Uitgever: Versus Evil
Aantal spelers lokaal: 1
Online-ondersteuning: Nee
Releasedatum: 17 mei 2018

The Mystery of the Hudson Case

Platform: Nintendo Switch eShop
Prijs: €4,40
Genre: Puzzle Adventure
Uitgever: Magic Fame Studios
Aantal spelers lokaal: 1
Online-ondersteuning: Nee
Releasedatum: 14 mei 2018

The Pinball Arcade

Platform: Nintendo Switch eShop
Prijs: gratis
Genre: Pinball
Uitgever: FarSight Studios
Aantal spelers lokaal: 4
Online-ondersteuning: Nee
Releasedatum: 18 mei 2018

Urban Trial Playground

Platform: Nintendo Switch
Genre: Sports
Ontwikkelaar: Tate Multimedia
Uitgever: Tate Multimedia
Aantal spelers lokaal: 1
Online-ondersteuning: Nee
Releasedatum: 05 april 2018

White Night

Platform: Nintendo Switch eShop
Prijs: €14,99
Genre: Puzzle Adventure
Uitgever: Plug In Digital
Aantal spelers lokaal: 1
Online-ondersteuning: Nee
Releasedatum: 17 mei 2018

Wizard of Legend

Platform: Nintendo Switch eShop
Prijs: €15,99
Genre: Dungeon Crawler
Ontwikkelaar: Contingent99
Uitgever: Humble Bundle
Aantal spelers lokaal: 2
Online-ondersteuning: Onbekend
Releasedatum: 15 mei 2018

Yonder: The Cloud Catcher Chronicles

Platform: Nintendo Switch
Genre: Adventure
Ontwikkelaar: Prideful Sloth
Uitgever: Merge Games
Aantal spelers lokaal: 1
Online-ondersteuning: Nee
Releasedatum: 17 mei 2018