Datum en tijd bekend van Mario Tennis Aces demo Nieuws | 17 mei 2018 17:43 | Auteur: Ricardo | Bron: Nintendo

Grijp je racket en sla alvast een balletje!

Tijdens de Nintendo Direct van 8 maart maakte Nintendo al duidelijk dat spelers de kans zouden krijgen om Mario Tennis Aces een kans te geven. Vergelijkbaar met Splatoon (2) en ARMS zet Nintendo een weekend lang de servers open vóór de release van het spel. In een korte trailer geeft Nintendo wat meer informatie. Het tijdslot voor de zogeheten Mario Tennis Aces Pre-Launch Online Tournament demo loopt van vrijdag 1 juni 16:00 tot en met maandag 4 juni om 00.59 uur.

Alle deelnemers krijgen een beloning. Door slechts een enkele match te spelen, krijg je bij aanschaf van het volledige spel toegang tot Mario's iconische standaardoutfit (mits je je save data bewaard).

Mario Tennis Aces verschijnt op 22 juni voor Nintendo Switch.

28

Next articleNintendo eShop - Week 20 (Hyrule Warriors, Battle Chasers, SMT... Previous articlePixelige releasetrailer van Fairune Collection verschenen

Reacties van gebruikers

Avatar
SMS | 18 mei 2018 02:44 | #281747
collapse
Nadat ik de trailer zag wil ik het eigenlijk wel graag proberen. Het lijkt erop dat ze hun best doen voor deze. Biertje?
Avatar
Demin | 18 mei 2018 19:30 | #281752
Reactie op post #281747 van SMS
Ik heb dus precies hetzelfde. Normaal gesproken ben ik nooit zo into Mario Tennis, maar deze ziet er zowaar echt leuk uit. (itt het vorige deel) Een party game pur sang. Ze hebben me in ieder geval genoeg geïnteresseerd om de demo uit te proberen.

Plaats een reactie

Log in of registreer een account om een reactie te kunnen plaatsen.

Mario Tennis Aces

Platform: Nintendo Switch
Genre: Tennis/Sport
Ontwikkelaar: Camelot
Uitgever: Nintendo
Aantal spelers lokaal: 4
Online-ondersteuning: Ja
Aantal spelers online: 4
Releasedatum: 22 juni 2018

Screenshots