Square Enix ontwikkelt meer originele titels voor Nintendo Switch Nieuws | 05 juni 2018 23:06 | Auteur: Ricardo | Bron: Game Informer

Er komen meer games van Square Enix richting Nintendo Switch!

Volgende maand, op 13 juli, verschijnt Octopath Traveler voor Nintendo Switch. Dit spel, ontwikkeld door Silicon Studio en Acquire en uitgegeven onder Square Enix, eist een belangrijke plaats op in het releaseschema van Nintendo Switch en Nintendo heeft het spel dan ook behandelt als zodanig. Als het aan Square Enix ligt, blijft het hier niet bij. Het bedrijf is erg geïnteresseerd om meer originele titels naar Nintendo's hybride console te brengen, zeker in het geval dat Octopath Traveler het goed gaat doen. Dit bleek uit een interview van Game Informer met Octopath Traveler producer Tomoya Asano, die het volgende wist te vertellen (vertaald):

"Square Enix heeft besloten dat het zich wil focussen op originele titels voor de Switch. Als Octopath Traveler het goed doet en dit iets is dat fans aanspreekt, dan willen we ons focussen op de Switch. Schaf zeker een Switch aan als je spellen zoals Octopath Traveler wil spelen."


Vooral de laatste zin van deze quote doet vermoeden dat Square Enix al iets in de pijplijn heeft zitten. Een het antwoord op een soortgelijke vervolgvraag van de kant van Game Informer wordt dan ook positief beantwoord (vertaald):

"Er zijn een aantal andere titels waar we momenteel aan werken voor de Switch. Als jullie nog iets langer wachten; we zullen met Nintendo werken en ze in de toekomst aankondigen."
Next articleNIS America voorziet Happy Birthdays van een lanceringsvideo Previous articleVeel nieuws omtrent Team Sonic Racing: screenshots, videomateriaal...

Reacties van gebruikers

Avatar
Stevendek | 05 juni 2018 23:29 | #282145
misschien de 3de game van de Bravely Default reeks Razz

Plaats een reactie

Log in of registreer een account om een reactie te kunnen plaatsen.