Nintendo eShop - Week 23 (Sushi Striker, Shaq-Fu, Banner Saga 2, meer) Nieuws | 07 juni 2018 21:07 | Auteur: Paul H.

Deze week verschijnen onder andere Sushi Striker: The Way of Sushido, Shaq-Fu: A Legend Reborn en Banner Saga 2 voor Nintendo Switch en Sushi Striker: The Way of Sushido voor New Nintendo 3DS in de Nintendo eShop.

Nintendo eShop (Nintendo Switch)

Baobabs Mausoleum (Demoversie)
Uitgever: Zerouno Games
Prijs: gratis


Het dorp Flamingo's Creek is een plaats die elke 25 jaar verschijnt in Albatross Road, een wijk die alleen in nachtmerries voorkomt. Volg FBI-agent Watracio Walpurgis in zijn avonturen waarin hij probeert te ontsnappen uit dit griezelige dorp. Ontmoet rare en maffe inwoners, kraak je brein om uitdagende puzzels op te lossen in de meest hilarische en surrealistische momenten, versla de Wendigo, ga tekeer met kosmische laserkippen, ontsnap aan monsters die 's nachts ufo's zoeken om te eten en ontrafel talloze geheimen... Ontdek Baobabs Mausoleum, een point-and-click-avontuur in JRPG-stijl dat je nooit zult vergeten. Had ik al gezegd dat Watracio een vampier-aubergine is? Griezelige inwoners en mysteries wachten op je... Welkom in Flamingo's Creek. Populatie: 64 inwoners.

Semispheres (Demoversie)
Uitgever: Vivid Helix
Prijs: gratis


Semispheres is een meditatieve, parallelle puzzelgame waarin dubbele realiteiten centraal staan. De unieke split-screen single-player-techniek daagt je hersenen uit om twee personages tegelijk te besturen. Om het mysterie te ontrafelen moeten je linker- en rechterzijde samenwerken om in een van de meest betoverende omgevingen intelligent opgebouwde puzzels op te lossen. Met behulp van portals en andere mogelijkheden om bewakers te vermijden, bedenk en voer je een plan uit om de parallelle werelden van Semispheres te herenigen.

Sushi Striker: The Way of Sushido (verkrijgbaar vanaf 08-06-2018)
Uitgever: Nintendo
Prijs: €49,99


Speel als Musashi, een jonge held met bovengemiddelde honger! Ontrafel het mysterie achter Musashi's verdwenen ouders en de beruchte sushistrijd en verdedig je land tegen het oprukkende Keizerrijk, zodat iedereen weer in vrede van zijn sushi kan genieten. Maar pas op, jonge krijger, want er liggen veel superieure sushi-samoerai op de loer. Je moet het beste uit jezelf halen en snakken naar succes om als sushimeester uit de strijd te komen!

Happy Birthdays (verkrijgbaar vanaf 08-06-2018)
Uitgever: NIS America
Prijs: €39,99


De legendarische maker Mr. Yasuhiro Wada (TOYBOX Inc.) komt met Happy Birthdays: een sandbox-game waarin spelers kubusvormige werelden creëren waarin unieke levensvormen ontstaan. Door zorgvuldig te experimenteren kunnen spelers de wereld vormgeven en de temperatuur veranderen om de condities voor het leven te creëren en getuige te zijn van het ontstaan van een heel ecosysteem!

Legendary Eleven (verkrijgbaar vanaf 08-06-2018)
Uitgever: Eclipse Games
Prijs: €9,99


Legendary Eleven is een epische arcadevoetbalgame, gebaseerd op de gouden tijden van het voetbal in de jaren 70 t/m 90. Dit is een frisse benadering van de prachtige sport, met vloeiende spelbesturing en unieke mechanieken. Ontwikkel verbluffende spelstrategieën en blijf in balbezit om onhoudbare superschoten in het doel te rammen. Voer tackles uit om de bal af te pakken zonder dat de scheidsrechter fluit voor een overtreding. Vertrouw op de steun van je fans wanneer je verliest of gebruik een speciale handelssticker om de statistieken in je team te verbeteren. Legendary Eleven is dit alles en meer: een overdreven, leuke en zeer toegankelijke voetbalgame die zich afspeelt tijdens historische wereldkampioenschappen waarbij geschiedenis is geschreven en die generaties spelers en fans hebben geïnspireerd. In de campaignstand speel je stickers vrij waarmee je de statistieken van je team of het moraal kunt verbeteren en misschien zelfs andere speciale voordelen kunt krijgen. Kies uit 36 teams vol glorieuze kapsels, snorren en legendes in korte broeken. Leid ze naar de roem en win het WK!

Speciale aanbieding: €8,99 (tot en met 18-06-2018).

One Strike (verkrijgbaar vanaf 08-06-2018)
Uitgever: QubicGames
Prijs: €4,99Shape of the World (verkrijgbaar vanaf 06-06-2018)
Uitgever: Plug In Digital
Prijs: €14,99


Een wereld die om je heen groeit. Terwijl je ronddwaalt in Shape of the World, een rustgevende en surrealistische ontdekkingsgame in first-person, groeien de omgeving en flora voortdurend om je heen. Wandel door droomachtige bossen, watergrotten en vredige kusten vol psychedelisch leven. Er is geen tijdslimiet en er zijn geen verborgen gevaren, zodat je ongestoord van je reis kunt genieten. Laat werk, zorgen en stress even achter je.

GRIDD: Retroenhanced (verkrijgbaar vanaf 06-06-2018)
Uitgever: Kongregate
Prijs: €11,99


GRIDD: Retroenhanced is een intense cyberpunkgame in arcadestijl met waanzinnige soundtrack, procedureel gegenereerde elementen, en flitsende visuals. Bestuur je ruimteschip om je een weg te banen door genadeloze vijanden, dodelijke lasers en andere duivelse obstakels, terwijl je het beveiligingssysteem en daarmee de kunstmatige intelligentie achter het systeem probeert te vernietigen en een plekje op de ranglijst probeert te veroveren! GRIDD is gebaseerd op dystopische cyberpunkfilms, de eerste computergames, en een synthwave-soundtrack van Dream Fiend en brengt de vergane glorie terug in een modern arcadejasje.

Them Bombs! (verkrijgbaar vanaf 06-06-2018)
Uitgever: Yellow Dot
Prijs: €7,99


Een tekstbericht leidt je naar een tikkende tijdbom. Tik-tak, tik-tak! Elke seconde telt. Welk draadje moet je doorknippen: het blauwe of het rode? Hoe stel je de knoppen in? Nog twee minuten over… je zaklamp raakt leeg. De spanning stijgt. Weet jij je hoofd koel te houden en de bom te ontmantelen?

Shaq-Fu: A Legend Reborn (verkrijgbaar vanaf 05-06-2018)
Uitgever: Saber Interactive
Prijs: €19,99


Op een dobberend bootje op een rivier bevindt zich een weesjongetje. Hij wordt gevonden en geadopteerd. Als hij opgroeit, komt hij achter zijn ware identiteit en zijn lotsbestemming. Dat is het uitgangspunt van twee van de meest geweldige verhalen uit onze tijd, maar daar houden de overeenkomsten op.

Speciale aanbieding: gratis voor bezitters van NBA Playgrounds die het spel in de eerste twee maanden van release gekocht hebben (van 09-05-2017 tot 10-06-2017, actie loopt tot en met 05-07-2018).

The Infectious Madness of Doctor Dekker (verkrijgbaar vanaf 05-06-2018)
Uitgever: Wales Interactive
Prijs: €12,99


JIJ bent een psychiater en probeert een moord op te lossen terwijl je de eigenaardige patiënten van de onlangs overleden dokter Dekker behandelt. Stel vragen en verzamel het bewijsmateriaal terwijl je de identiteit van de willekeurig gegenereerde moordenaar achterhaalt en je probeert om opheldering te krijgen over de chaos die is achtergelaten. The Infectious Madness of Doctor Dekker is een moordmysterie dat de spelers volledige vrijheid geeft om verdachten te ondervragen doordat ze hun eigen vragen kunnen typen of de vragen van een vooraf bepaalde lijst kunnen kiezen. Ze zullen ook vragen voor jou hebben, maar wees voorzichtig met wat je zegt. Je woorden bepalen namelijk hun uiteindelijke lot en dat van jou!

Speciale aanbieding: €10,39 (tot en met 19-06-2018).

Banner Saga 2
Uitgever:Versus Evil
Prijs: €19,99


Het bekroonde avontuur gaat verder in Banner Saga 2! Ga verder met je verhaal kort na de gebeurtenissen van Banner Saga. Sterke leiderschapskwaliteiten, verstandig gebruik van middelen en slimme strategische keuzes zijn van essentieel belang voor je vikingvolk. De keuzes die je in de eerste game hebt gemaakt (als je deze hebt gespeeld), hebben gevolgen voor het tweede deel, maar je kunt ook compleet opnieuw beginnen. Terwijl de wereld om je heen vergaat, rest er nog maar één baken van hoop. Maar om daar te komen, zijn sterke leiders, offers, invloedrijke helden en een goede gevechtsstrategie nodig.

A Magical High School Girl
Uitgever: Sekai Games
Prijs: €13,-


A Magical High School Girl is een magische rogue-like RPG! Het enige wapen dat je hebt is je eigen toverkunst. Je kunt je magie noemen hoe je wilt. De elementaire eigenschappen en effecten worden automatisch gegenereerd aan de hand van wat je invoert.

Iro Hero
Uitgever: eastasiasoft
Prijs: €12,99


Het is het jaar 2306. Een eeuw nadat Nyagu de mensheid heeft geleerd om elektriciteit op te wekken vanuit zichzelf, zijn bedrijven begonnen met het uitbuiten van mensen door ze in boerderijen te stoppen om stroom te produceren. Wat ooit een geschenk was, is een vloek geworden: mensen zijn gereduceerd tot niets meer dan een stroombron... Wanneer zijn eigen moeder in een van deze boerderijen sterft, realiseert Iro zich dat hij de macht heeft om dit te veranderen.

Samurai Defender: Ninja Warfare
Uitgever: Flyhigh Works
Prijs: €7,99


Samurai Defender: Ninja Warfare is de towerdefencegame waar we al die tijd op hebben gewacht! Verdedig je kasteel tegen de vijanden die de poort bestormen! Stel je eigen tactische vaardigheden op de proef: om te winnen moet je de capaciteiten van je manschappen gebruiken om hordes vijanden terug te dringen! Er is geen tijd te verliezen. Vecht in hoogwaardige eindbaasgevechten tegen historisch beroemde commandanten en generaals: "Oda Nobunaga", "Shogun: Tokugawa Ieyasu", "Sanada Yukimura", "Date Masamune", "Takeda Shingen" "Akechi Mitsuhide" en anderen! Maak je troepen zo sterk mogelijk met alle strategische opties die je maar kunt bedenken!

Speciale aanbieding: €7,19 (tot en met 07-06-2018).

ACA NEOGEO RIDING HERO
Uitgever: HAMSTER
Prijs: €6,99

2

"RIDING HERO" is een realistische racegame die in 1990 door SNK is uitgebracht. In de WGP-stand (World Grand Prix) kun je het opnemen tegen de beste coureurs ter wereld. In de verhaalstand kruip je in de huid van een jonge straatracer die mee wilt doen aan een acht uur durende race. Deze stand bevat ook RPG-elementen. Ervaar realistische motoractie die je op het puntje van je stoel houdt.

Additionele content voor Gal*Gun 2
• DLC Set 4 - €9,99
• Alluring Belly Dancer Set - €4,49
• Kung-fu Cutie Set - €4,49
• Sexy Shrine Maiden Set - €4,49

Additionele content voor Pic-a-Pix Deluxe
• Classic 06 - €2,99

Additionele content voor WorldNeverland -Elnea Kingdom
• Hair Dye Set C (Sandy Blond, Dk. Brown, Violet, Abyssal Green) - €1,99
• Our Majesty's Blk Armor - €2,99
• Warrior's Black Clothes Set - €3,33

Speciale aanbiedingen
Regalia: Of Men And Monarchs - Royal Edition - €22,49 (tot en met 14-06-2018; normaal €24,99)
Wulverblade - €11,38 (tot en met 14-06-2018; normaal €16,99)
Nuclien - €0,85 (vanaf 08-06-2018 tot en met 14-06-2018; normaal €3,49)
Hiragana Pixel Party - €6,79 (tot en met 14-06-2018; normaal €7,99)
Ultra Hyperball - €2,99 (vanaf 08-06-2018 tot en met 14-06-2018; normaal €9,99)
Saturday Morning RPG - €7,19 (tot en met 18-06-2018; normaal €7,99)
Tachyon Project - €6,99 (tot en met 18-06-2018; normaal €9,99)
Aegis Defenders - €15,99 (tot en met 20-06-2018; normaal €19,99)
The Sexy Brutale - €9,99 (tot en met 20-06-2018; normaal €19,99)
AeternoBlade - €12,74 (tot en met 21-06-2018; normaal €14,99)
Bulb Boy - €3,99 (tot en met 21-06-2018; normaal €7,99)
Gem Smashers - €9,99 (tot en met 21-06-2018; normaal €19,99)
Mulaka - €16,68 (tot en met 21-06-2018; normaal €19,98)
Nine Parchments - €9,99 (tot en met 21-06-2018; normaal €19,99)
Pic-a-Pix Deluxe - €6,39 (tot en met 21-06-2018; normaal €7,99)
Resident Evil Revelations - €14,99 (tot en met 21-06-2018; normaal €19,99)
Resident Evil Revelations 2 - €17,99 (tot en met 21-06-2018; normaal €24,99)
Sine Mora EX - €14,99 (tot en met 21-06-2018; normaal €29,99)
The Jackbox Party Pack 3 - €16,79 (tot en met 21-06-2018; normaal €23,99)
This Is the Police - €14,99 (tot en met 21-06-2018; normaal €29,99)
Wanderjahr - €8,49 (tot en met 21-06-2018; normaal €9,99)
Jurassic Pinball - €1,79 (tot en met 25-06-2018; normaal €1,99)
Tales of the Tiny Plane - €14,99 (permanent; voorheen €19,99)

Nintendo eShop (Wii U)

Speciale aanbiedingen
Absolutely Unstoppable MineRun - €1,97 (tot en met 21-06-2018; normaal €3,49)
Blasting Agent: Ultimate Edition - €1,49 (tot en met 21-06-2018; normaal €2,99)
Block Zombies! - €4,39 (tot en met 21-06-2018; normaal €5,49)
DuckTales: Remastered - €4,94 (tot en met 21-06-2018; normaal €14,99)
Dungeons & Dragons: Chronicles of Mystara - €4,04 (tot en met 21-06-2018; normaal €14,99)
Fat Dragons - €0,79 (tot en met 21-06-2018; normaal €0,99)
Pic-a-Pix Colour - €3,- (tot en met 21-06-2018; normaal €5,-)
Sudoku Party - €3,- (tot en met 21-06-2018; normaal €5,-)
Word Logic by POWGI - €5,39 (tot en met 21-06-2018; normaal €8,99)
Word Party - €9,59 (tot en met 21-06-2018; normaal €15,99)
Word Puzzles by POWGI - €5,39 (tot en met 21-06-2018; normaal €8,99)
Word Search by POWGI - €4,79 (tot en met 21-06-2018; normaal €7,99)
Resident Evil Revelations - €7,99 (tot en met 21-06-2018; normaal €49,99)
Cake Ninja 3: The Legend Continues - €2,99 (tot en met 28-06-2018; normaal €4,99)
Color Zen - €1,79 (tot en met 28-06-2018; normaal €2,99)
Color Zen Kids - €1,79 (tot en met 28-06-2018; normaal €2,99)
My Style Studio: Hair Salon - €2,99 (tot en met 28-06-2018; normaal €4,99)
My Style Studio: Notebook - €1,79 (tot en met 28-06-2018; normaal €2,99)
Rubik's Cube - €2,99 (tot en met 28-06-2018; normaal €4,99)
Zombie Brigade: No Brain No Gain - €0,89 (tot en met 28-06-2018; normaal €1,39)

Nintendo eShop (Nintendo 3DS)

Sushi Striker: The Way of Sushido (verkrijgbaar vanaf 08-06-2018)
Uitgever: Nintendo
Prijs: €39,99


Speel als Musashi, een jonge held met bovengemiddelde honger! Ontrafel het mysterie achter Musashi's verdwenen ouders en de beruchte sushistrijd en verdedig je land tegen het oprukkende Keizerrijk, zodat iedereen weer in vrede van zijn sushi kan genieten. Maar pas op, jonge krijger, want er liggen veel superieure sushi-samoerai op de loer. Je moet het beste uit jezelf halen en snakken naar succes om als sushimeester uit de strijd te komen!

Nieuwe thema's voor Nintendo 3DS HOME-menu (Verkrijgbaar vanaf 08-06-2018)
• Shin Megami Tensei: Strange Journey Redux Theme - gratis
• SmileyWorld Football 01 - €1,49
• SmileyWorld Football 02 - €1,49
• SmileyWorld Sports 01 - €1,49
• SmileyWorld Sports 02 - €1,49
• HELLO SUMMER - €1,99
• SOCCER BOY - €1,99
• SOCCER GIRL - €1,99
• WORLD CUP 2018 - €1,99
• MUSIC PACK #8 - €3,99

Speciale aanbiedingen
Aqua Moto Racing 3D - €5,99 (tot en met 14-06-2018; normaal €7,99)
Apollo Justice: Ace Attorney - €12,99 (tot en met 21-06-2018; normaal €24,99)
Atlantic Quest - €1,74 (tot en met 21-06-2018; normaal €6,99)
Blasting Agent: Ultimate Edition - €1,49 (tot en met 21-06-2018; normaal €2,99)
Carps & Dragons - €1,99 (tot en met 21-06-2018; normaal €3,99)
Dan McFox: Head Hunter - €1,49 (tot en met 21-06-2018; normaal €2,49)
Epic Word Search Collection - €4,79 (tot en met 21-06-2018; normaal €7,99)
Epic Word Search Collection 2 - €4,79 (tot en met 21-06-2018; normaal €7,99)
Epic Word Search Holiday Special - €4,79 (tot en met 21-06-2018; normaal €7,99)
Fat Dragons - €0,79 (tot en met 21-06-2018; normaal €0,99)
Jewel Match 3 - €1,74 (tot en met 21-06-2018; normaal €6,99)
Link-a-Pix Colour - €4,79 (tot en met 21-06-2018; normaal €7,99)
Mega Man Legacy Collection - €7,04 (tot en met 21-06-2018; normaal €14,99)
Murder on the Titanic - €1,99 (tot en met 21-06-2018; normaal €7,99)
Pazuru - €1,49 (tot en met 21-06-2018; normaal €5,99)
Pic-a-Pix Colour - €3,- (tot en met 21-06-2018; normaal €5,-)
Phil's Epic Fill-a-Pix Adventure - €4,79 (tot en met 21-06-2018; normaal €7,99)
Phoenix Wright: Ace Attorney Trilogy - €9,89 (tot en met 21-06-2018; normaal €29,99)
Phoenix Wright: Ace Attorney - Dual Destinies - €7,99 (tot en met 21-06-2018; normaal €24,99)
Phoenix Wright: Ace Attorney Spirit of Justice - €9,89 (tot en met 21-06-2018; normaal €29,99)
Resident Evil The Mercenaries 3D - €3,99 (tot en met 21-06-2018; normaal €9,99)
Resident Evil Revelations - €6,89 (tot en met 21-06-2018; normaal €29,99)
Safari Quest - €1,74 (tot en met 21-06-2018; normaal €6,99)
Secret Agent Files: Miami - €1,99 (tot en met 21-06-2018; normaal €7,99)
Splat The Difference - €3,- (tot en met 21-06-2018; normaal €5,-)
Sudoku Party - €3,- (tot en met 21-06-2018; normaal €5,-)
Super Street Fighter IV 3D - €4,99 (tot en met 21-06-2018; normaal €19,99)
Word Logic by POWGI - €5,39 (tot en met 21-06-2018; normaal €8,99)
Word Puzzles by POWGI - €5,39 (tot en met 21-06-2018; normaal €8,99)
Word Search 10K - €4,79 (tot en met 21-06-2018; normaal €7,99)
Word Search by POWGI - €4,79 (tot en met 21-06-2018; normaal €7,99)
Worcle Worlds - €5,39 (tot en met 21-06-2018; normaal €8,99)
Adventure Bar Story - €3,99 (tot en met 28-06-2018; normaal €4,99)
Bubble Pop World - €1,19 (tot en met 28-06-2018; normaal €1,99)
Color Zen - €1,79 (tot en met 28-06-2018; normaal €2,99)
Color Zen Kids - €1,79 (tot en met 28-06-2018; normaal €2,99)
Conveni Dream - €4,- (tot en met 28-06-2018; normaal €5,-)
Drancia Saga - €4,- (tot en met 28-06-2018; normaal €5,-)
Fishdom H2O: Hidden Odyssey - €2,99 (tot en met 28-06-2018; normaal €4,99)
Kingdom's Item Shop - €4,- (tot en met 28-06-2018; normaal €5,-)
Mercenaries Saga 2 - €3,99 (tot en met 28-06-2018; normaal €4,99)
My Style Studio: Hair Salon - €2,99 (tot en met 28-06-2018; normaal €4,99)
Parascientific Escape Cruise in the Distant Seas - €3,99 (tot en met 28-06-2018; normaal €4,99)
Rubik's Cube - €2,99 (tot en met 28-06-2018; normaal €4,99)
The Legend of Dark Witch 3 - €7,99 (tot en met 28-06-2018; normaal €9,99)

Alle titels verschijnen op de aan de rechterkant aangegeven releasedata, tenzij anders aangegeven in het artikel. Alle aanbiedingen gaan in op 07-06-2018, tenzij anders aangegeven.
Next articleLAATSTE DAG: Win één digitaal exemplaar van Battle Chasers:... Previous articlePaladins komt officieel naar de Nintendo Switch

Reacties van gebruikers

Avatar
Rico B. | 07 juni 2018 22:08 | #282184
Shaq Fu schijnt weer lekker slecht te zijn. Ach, ik krijg hem toch gratis.

Plaats een reactie

Log in of registreer een account om een reactie te kunnen plaatsen.

A Magical High School Girl

Platform: Nintendo Switch eShop
Prijs: €13,-
Genre: Roguelike action RPG
Ontwikkelaar: Sekai Project
Uitgever: Sekai Project
Aantal spelers lokaal: 1
Online-ondersteuning: Nee
Releasedatum: 07 juni 2018

ACA NEOGEO RIDING HERO

Platform: Nintendo Switch eShop
Prijs: €6,99
Genre: Arcade
Uitgever: HAMSTER
Aantal spelers lokaal: 1
Online-ondersteuning: Onbekend
Releasedatum: 07 juni 2018

Another Life Adventure: World Neverland - Daily Life in the Elnea Kingdom

Platform: Nintendo Switch eShop
Prijs: €29,99
Genre: Simulation RPG
Ontwikkelaar: Althi
Uitgever: Althi
Aantal spelers lokaal: 1
Online-ondersteuning: Nee
Releasedatum: 15 maart 2018

Baobabs Mausoleum Ep.1: Ovnifagos Don't Eat Flamingos

Platform: Nintendo Switch eShop
Prijs: €5,99
Genre: Adventure
Uitgever: Zerouno Games
Aantal spelers lokaal: 1
Online-ondersteuning: Nee
Releasedatum: 24 mei 2018

Gal*Gun 2

Platform: Nintendo Switch
Genre: Simulation
Ontwikkelaar: PQube
Uitgever: Inti Creates
Aantal spelers lokaal: 1
Online-ondersteuning: Nee
Releasedatum: 13 april 2018

GRIDD: Retroenhanced

Platform: Nintendo Switch eShop
Prijs: €11,99
Genre: Arcade Shooter
Uitgever: Kongregate
Aantal spelers lokaal: 1
Online-ondersteuning: Nee
Releasedatum: 06 juni 2018

Happy Birthdays

Platform: Nintendo Switch
Genre: Simulation
Ontwikkelaar: Toybox
Uitgever: NIS America
Aantal spelers lokaal: 1
Online-ondersteuning: Nee
Releasedatum: 08 juni 2018

Iro Hero

Platform: Nintendo Switch eShop
Prijs: €12,99
Genre: Arcade Shooter
Uitgever: Eastasiasoft
Aantal spelers lokaal: 1
Online-ondersteuning: Nee
Releasedatum: 07 juni 2018

Legendary Eleven

Platform: Nintendo Switch eShop
Prijs: €9,99
Genre: Arcadevoetbal
Ontwikkelaar: Eclipse Games
Uitgever: Eclipse Games
Aantal spelers lokaal: 2
Online-ondersteuning: Nee
Releasedatum: 08 juni 2018

Samurai Defender: Ninja Warfare

Platform: Nintendo Switch eShop
Prijs: €7,99
Genre: Action Strategy
Uitgever: Flyhigh Works
Aantal spelers lokaal: 1
Online-ondersteuning: Nee
Releasedatum: 07 juni 2018

Semispheres

Platform: Nintendo Switch eShop
Prijs: €9,99
Genre: Puzzle
Ontwikkelaar: Vivid Helix
Uitgever: Vivid Helix
Aantal spelers lokaal: 1
Online-ondersteuning: Nee
Releasedatum: 14 september 2017

Shape of the World

Platform: Nintendo Switch eShop
Prijs: €14,99
Genre: Adventure Simulatie
Uitgever: Plug In Digital
Aantal spelers lokaal: 1
Online-ondersteuning: Nee
Releasedatum: 06 juni 2018

Shaq Fu: A Legend Reborn

Platform: Nintendo Switch eShop
Prijs: €19,99
Genre: Fighter
Ontwikkelaar: Big Deez Productions
Uitgever: Saber Interactive
Aantal spelers lokaal: 1
Online-ondersteuning: Onbekend
Releasedatum: 05 juni 2018

Sushi Striker: The Way of Sushido

Platform: Nintendo 3DS
Genre: Conveyor Belt Sushi Puzzle Action
Ontwikkelaar: indieszero
Uitgever: Nintendo
Aantal spelers lokaal: 2
Online-ondersteuning: Onbekend
Releasedatum: 08 juni 2018

Sushi Striker: The Way of Sushido

Platform: Nintendo Switch
Genre: Conveyor Belt Sushi Puzzle Action
Ontwikkelaar: indieszero
Uitgever: Nintendo
Aantal spelers lokaal: Onbekend
Online-ondersteuning: Ja
Aantal spelers online: 2
Releasedatum: 08 juni 2018

The Banner Saga 2

Platform: Nintendo Switch eShop
Prijs: €19,99
Genre: RPG
Ontwikkelaar: Versus Evil
Uitgever: Versus Evil
Aantal spelers lokaal: 1
Online-ondersteuning: Onbekend
Releasedatum: 07 juni 2018

The Infectious Madness of Doctor Dekker

Platform: Nintendo Switch eShop
Prijs: €12,99
Genre: Simulation
Ontwikkelaar: D'Avekki Studios
Uitgever: Wales Interactive
Aantal spelers lokaal: 1
Online-ondersteuning: Nee
Releasedatum: 05 juni 2018

Them Bombs!

Platform: Nintendo Switch eShop
Prijs: €7,99
Genre: Party Puzzler
Uitgever: Yellow Dot
Aantal spelers lokaal: 1
Online-ondersteuning: Nee
Releasedatum: 06 juni 2018