N1ntendo-poll: Laat die nieuwe Super Smash Bros. maar komen! Nieuws | 08 juni 2018 09:47 | Auteur: Patrick

Afgelopen maand is uit de poll gebleken dat er drie games zijn waar onze leden naar uitkijken: Super Smash Bros. for Nintendo Switch, Metroid Prime 4 en Pokémon voor Nintendo Switch!

Op N1ntendo verschijnt maandelijks een poll waar iedere bezoeker op kan stemmen. Hieronder de uitslag en een kort bijpassend stukje over de poll.

De uitslag van de poll van mei:

UYSGDLKUASHD

Vorige maand met de poll over Nintendo Labo was het overduidelijk! De leden van N1ntendo keken totaal niet uit naar Nintendo Labo. Deze maand ligt het gelukkig iets dichter bij elkaar en hebben we meer stemmers! Met 33% staat, niet geheel onverwacht, Super Smash Bros. for Nintendo Switch bovenaan. Dit komt neer op 83 van de 251 stemmen. Opvolgend staan Metroid Prime 4 en Pokémon voor Nintendo Switch met 22% op de gedeelde 2e plek. Wij zijn echter wel benieuwd of de Pokémon-stemmers nog altijd een stem voor Pokémon hadden uitgebracht na de recente bekendmaking van Pokémon: Let's GO, Pikachu! en Pokémon: Let's GO, Eevee! De overige games hebben ieder minder dan 16 stemmen gekregen van jullie!

Deze maand hebben we twee polls en de eerste is ondertussen een aantal dagen live met de vraag: "Naar welke E3-persconferentie kijk je het meest uit naast Nintendo?". Dat leek ons wel een geschikte vraag. We zijn een Nintendo-website dus als Nintendo in dat lijstje zou staan zou die vast winnen. Wij zijn echter erg benieuwd waar jullie voor de rest naar uitkijken. De vervolg vraag net na de E3 gaat uiteraard worden: "Wie heeft de E3 dit jaar "gewonnen"?". Wij hebben er vertrouwen in dat Nintendo flink gaat scoren echter kunnen we de andere ontwikkelaars nog niet afschrijven. Wat denken jullie?
Next articleN1 Podcast Aflevering 61: En Route Naar E3 Previous articleMonolith Soft opent nieuwe studio in Iidabashi, Tokio

Reacties van gebruikers

Avatar
Lucas | 08 juni 2018 10:17 | #282193
Dit vond ik echt een lastige. Zit te wachten op elke game in deze lijst. Metroid Prime 4, Bayonetta 3, Pokemon en Super Smash Bros. staan bovenaan voor mij. Maar aangezien we niks hebben gezien van deze games op Pokemon na, heb ik toch voor Pokemon gekozen.
Avatar
bawerbaard | 08 juni 2018 10:28 | #282197
Ik wil Pikmin 4 ! Worship
Avatar
MVG | 08 juni 2018 10:53 | #282199
Deze keer had ik op "Metroid Prime 4" gestemd. Super Smash Bros. games zijn steeds weer een enorme gebeurtenis, maar de basis blijft gelijk. Min of meer weet je wat je ongeveer krijgt. "Metroid Prime 4" is echter nog even afwachten.

Er is nog helemaal niets over bekend! Ik hoop dat het nieuwe team niet uit het oog verliest, wat de eerdere delen goed maakte. Niet dat ze 1:1 moeten doen wat Retro Studios deed. Al bij al leken de eerdere delen erg op elkaar, al deden alle delen wel iets nieuws. Dat is iets dat niet hoeft te veranderen. Ik vond de eerste "Metroid Prime" het best, maar dat wil niet zeggen dat het precies hetzelfde moet worden. Wel die sfeer, als het kan! Hoop ook dat het geen Metroid Prime gaat heten, alleen om de naam. Het moet wel doorgaan waar ze gebleven waren en Metroid Prime (de vijand, later Dark Samus) moet wel meedoen. Bij een compleet nieuw verhaal liever een andere titel. Voorbeeld: "Bowser's Inside Story" zou ook een rare titel zijn, als Bowser er niet in meedeed. Mensen vergeten nog wel eens waarom die serie Metroid Prime heet...

Naar Pokémon ben ik ook benieuwd, al betreft dat eerst nog een halve remake van "Pokémon Yellow" en we hebben er al wat van gezien. Ben ook benieuwd wat ze dit jaar hebben gedaan met de Yoshi game. Vraag me af of "Pikmin 4" nog bestaat.

Maar dan nog zijn "Super Smash Bros." en "Metroid Prime 4" momenteel het interessantst, vind ik. Of een mogelijke onbekende, onaangekondigde game natuurlijk...

Ik had ook die StarFox racegame kunnen zeggen, maar persoonlijk heb ik niet zoveel met StarFox. Retro Studios maakt er hopelijk iets tofs van, maar dat moet ik toch echt eerst even zien, voordat ik daar enigszins enthousiast over kan zijn.
Avatar
Elm | 08 juni 2018 13:03 | #282207
Metroid Prime 4 voor mij! De laatste is al van 11 jaar geleden. ben redelijk hyped
Avatar
Volleybaas | 08 juni 2018 17:57 | #282224
collapse
really boys? een jpg als plaatje om die poll weer te geven?
dacht dat ik een bril nodig had...
Avatar
Paul H. | 08 juni 2018 22:58 | #282235
Reactie op post #282224 van Volleybaas
Thanks, het is aangepast Biertje?

Plaats een reactie

Log in of registreer een account om een reactie te kunnen plaatsen.