Star Fox maakt zijn opwachting in Starlink: Battle for Atlas Nieuws | 11 juni 2018 23:41 | Auteur: Erik F. | Bron: Ubisoft

Ubisoft heeft tijdens haar persconferentie bekend gemaakt dat niemand minder dan Star Fox meespeelt in Star Link: Battle for Atlas.

Dat niet alleen: ook zijn befaamde Arwing maakt zijn opwachting in de spaceshooter. Star Fox wordt een speelbaar personage, en schittert in exclusieve bonusmissies voor de Nintendo Switch-versie (zie trailer hieronder).

Daarnaast heeft Ubisoft bekend gemaakt dat Starlink: Battle for Atlas op 16 oktober naar de Nintendo Switch komt. Het spel combineert NFC-elementen, zoals je controller ombouwen tot een ruimteschip, met gevechten in de ruimte.

In een aantal nieuwe trailers legt Ubisoft uit hoe dit allemaal in zijn werk gaat. Zo kun je met jouw eigen gebouwde schip een heel sterrenstelsel verkennen, vol met vijanden om te verslaan en uitdagingen om te voltooien.

Starlink: Battle for Atlas ligt vanaf 16 oktober in de schappen voor de Nintendo Switch.


Next articleDonkey Kong Adventure DLC van Mario + Rabbids krijgt verschijningsdatum Previous articleJust Dance 2019 komt in oktober naar de Wii, Wii U en de Nintendo...

Reacties van gebruikers

Avatar
FalconPawnch | 11 juni 2018 23:54 | #282320
Vette manier om Switch versies meer te verkopen. Doen ze goed. Het is mijn soort game totaal niet, maar het klinkt goed om Fox te kunnen spelen in een game als deze.
Avatar
The Iron Ghoul | 12 juni 2018 09:21 | #282323
ik wil die arwing. misschien het spel ook wel

Plaats een reactie

Log in of registreer een account om een reactie te kunnen plaatsen.

Starlink: Battle for Atlas

Platform: Nintendo Switch
Genre: Action Adventure
Ontwikkelaar: Ubisoft Toronto
Uitgever: Ubisoft
Aantal spelers lokaal: Onbekend
Online-ondersteuning: Ja
Aantal spelers online: Onbekend
Releasedatum: 16 oktober 2018

Screenshots