Nintendo eShop - Week 24 (Fortnite, LEGO The Incredibles, Hollow Knight, meer) Nieuws | 15 juni 2018 00:00 | Auteur: Paul H.

Deze week verschijnen onder andere Fortnite, LEGO The Incredibles en Hollow Knight voor Nintendo Switch en UP UP BOT voor New Nintendo 3DS in de Nintendo eShop.

Nintendo eShop (Nintendo Switch)

Octopath Traveler Prologue (Demoversie)
Uitgever: Nintendo
Prijs: gratis


De makers van Bravely Default bij Square Enix brengen ons een nieuwe fantasiewereld die is gecreëerd met computerbeelden, pixel art en visuele effecten die de ontwikkelaars HD-2D noemen. Begin je reis als een van acht unieke hoofdrolspelers, die elk hun eigen verleden, talenten en doelen hebben. Waar begint je reis? Met wie werk je samen? Wat is je volgende bestemming? Al deze beslissingen heb je volledig zelf in de hand. Elk personage heeft een eigen Path Action die kan worden gebruikt bij de interactie met mensen die het personage tegenkomt. De strijder, Olberic, kan bijvoorbeeld bijna iedereen uitdagen tot een duel. Met zo'n duel kan hij een slechterik ontmaskeren en bestraffen of korte metten maken met iemand die hem in de weg staat. De danseres, Primrose, kan anderen overhalen om haar volgen. Met deze kracht kan ze een vermist persoon opsporen en terugbrengen of haar vijanden in de val lokken. In deze game zijn gevechten een mix van een simpele, turn-based gevechtsstijl en compleet nieuwe technieken. Een van die technieken is het Boost-systeem. Daarmee kun je Boost-punten verzamelen tijdens iedere beurt in een gevecht. Deze punten kun je gebruiken om je aanvallen en eigenschappen veel sterker te maken of om achtereenvolgend aan te vallen. Richt op de zwakke plek van een vijand om zijn verdediging te breken en sla dan toe met een aantal flinke klappen. Hiermee kun je een teamgenoot die in de problemen zit, ook een handje helpen. Weten wanneer je een Boost moet gebruiken, vergroot je kansen. Je kunt allerlei strategieën gebruiken, zodat ieder gevecht een hoop vermaak en voldoening oplevert.

Devious Dungeon (Demoversie)
Uitgever: Ratalaika Games
Prijs: gratis


Op bevel van de koning daal je als ridder af in de duistere diepten van de catacomben onder het koninkrijk, met als doel om de smerige beesten en monsters daar te doden. Je moet steeds dieper gaan om de bedreiging te elimineren. Dood monsters, verzamel buit, stijg in level en upgrade je uitrusting. Alleen een echte kampioen zal zegevieren!

Shining Resonance Refrain (Demoversie)
Uitgever: SEGA
Prijs: gratis


Kruip in de huid van Yuma Ilvern en voorkom dat het Keizerrijk de kracht van de oeroude draken misbruikt, waaronder die van de ziel van de Shining Dragon in jou. Schakel de hulp in van je vrienden, ga je lotsbestemming tegemoet, red Astoria en ontketen de kracht die je altijd hebt binnengehouden. In de originele game, die alleen in Japan is uitgebracht, was de keizerlijke prinses Excella een niet-speelbaar personage, maar in de nieuwe 'Refrain'-stand in Shining Resonance Refrain kun je haar en drakendoder Jinas toevoegen aan je team voor een nieuwe speelbeleving. Maar doe dit pas als je de game voor de tweede keer speelt om spoilers te voorkomen! Lang werd gedacht dat draken waren uitgestorven en omdat Yuma de vaardigheid bezit om in de Shining Dragon te veranderen, werd hij gevangen genomen door het Keizerrijk. Met behulp van de Dragoneers wil Sonia, prinses van Astoria, dat Yuma hen helpt in hun strijd om hun land te redden van de overheersing door het Keizerrijk. Zal de verlegen Yuma de moed vinden om de kracht los te laten die in hem schuilgaat?

LEGO The Incredibles (verkrijgbaar vanaf 15-06-2018)
Uitgever: WB Games
Prijs: €59,99


Beleef de spannende avonturen van de familie Parr, terwijl ze vechten tegen het kwaad in de twee Disney-Pixar-films The Incredibles en Incredibles 2, in een LEGO-wereld vol vermaak en humor. In LEGO The Incredibles kun je levels vol actie ontdekken in een epische open wereld, waaronder Municiberg, terwijl je unieke 'super'-vaardigheden gebruikt om de superschurken uit de stad aan te pakken. Je kunt ook met familie en vrienden een team van twee spelers vormen in de co-op-stand en fantastische LEGO-bouwwerken maken!

Founderspakket Paladins (verkrijgbaar vanaf 12-06-2018)
Uitgever: Vivid Helix
Prijs: €29,99


Doe mee met 25+ miljoen spelers in Paladins, de gratis te spelen* fantasysensatie en teamshooter. Vuur geweren en magie af als een legendarische kampioen van het rijk, pas je basisvaardigheden aan en creëer je eigen speelstijl. Een eeuwenoude godin, ruimtereizende premiejager, genadeloze piraat, ijsreus: deze en meer kun je allemaal zijn in Paladins. Kies uit honderden skins die al beschikbaar zijn in Paladins en vind in elke update een nieuwe favoriet.

*Paladins zal later dit jaar verkrijgbaar zijn als gratis te spelen game. Founders krijgen vervroegde toegang, spelen meteen alle kampioenen en hun stempakketten vrij, en ontvangen exclusieve items om het uiterlijk aan te passen.

Hollow Knight (verkrijgbaar vanaf 12-06-2018)
Uitgever: Team Cherry
Prijs: €14,99


Diep onder het kwijnende stadje Dirtmouth ligt Hallownest begraven: een beschaving die betere tijden heeft gekend. Op zoek naar rijkdom, glorie en antwoorden op oude geheimen dalen avonturiers en dieven af naar Hallownest, maar de vervallen zalen en tunnels worden nu bewoond door afgrijselijke wezens. Bovendien sijpelt er een zoet, ziekelijk gif door de bodem. Als de dappere Hollow Knight dwaal je door de uitgestrekte doolhof van grotten, gangen en verlaten steden waaruit het griezelige, afbrokkelende koninkrijk bestaat. De ondergrondse steden en gehuchten worden bewoond door merkwaardige en fascinerende personages. Wie bereid is om van de gebaande paden af te wijken, zal in alle hoeken en gaten raadsels en schatten tegenkomen, die bewaakt worden door moordzuchtige wezens.

Alchemic Jousts (verkrijgbaar vanaf 12-06-2018)
Uitgever: Lunatic Pixels
Prijs: €9,99


Bestuur je elementals en ondersteun ze met een uitgebreid scala aan vaardigheden. Heers over de arena en vernietig je tegenstander in een-tegen-een-gevechten! Naarmate je de singleplayerstand speelt, kun je nieuwe vaardigheden krijgen door combinaties te maken met vaardigheden die je al kent. Hiermee kun je je wapenarsenaal uitbreiden.

Scalextric (verkrijgbaar vanaf 12-06-2018)
Uitgever: Sabec
Prijs: €9,99

1

Race over prachtige 3D-tracks die je zelf hebt gemaakt en herontdek de magie van SCALEXTRIC! Bouw snelle, leuke en uitdagende tracks met de trackmaker en gooi er je eigen sausje overheen. Maak zelf geweldige circuits of kies uit een van de twaalf racebanen die al zijn gebouwd. Speel tegen je vrienden of tegen de kunstmatige intelligentie (AI) van de computer. Het zal absoluut niet makkelijk zijn om te winnen. Kies uit vier auto's en pas je bolide naar wens aan. Je kunt het perspectief tijdens de race altijd op zeven verschillende manieren aanpassen, zodat je een optimaal zicht hebt op de actie.

Hexologic (verkrijgbaar vanaf 12-06-2018)
Uitgever: MythicOwl
Prijs: €2,99


Hexologic is een zeer makkelijk te leren en tegelijkertijd zeer verslavende, taalonafhankelijke puzzelgame. Gebaseerd op hexagonale roosters geeft de game een nieuwe draai aan de regels van sudoku en voegt er een hele nieuwe dimensie aan toe. Combineer de punten in de hexagons in drie mogelijke richtingen, zodat hun totaal gelijk is aan dat wat er op de rand staat. Dit is een lonende ervaring voor zowel puzzelfanaten als beginnelingen. Eenvoudige spelmechanismen gecombineerd met een prachtig grafisch ontwerp, ontspannende muziek en uitdagende maar niet onmogelijke puzzels zorgen voor uren speelplezier voor spelers van alle leeftijden.

Fortnite (verkrijgbaar vanaf 12-06-2018)
Uitgever: Epic Games
Prijs: gratis


Doe mee en blijf als laatste over tijdens de gratis Battle Royale voor 100 spelers. Bouw gigantische forten. Wees je tegenstanders te slim af. Verdien de overwinning. Vorm online een team met vrienden naast je op de bank, of uit alle hoeken van de wereld!

Jolt Family Robot Racer (verkrijgbaar vanaf 11-06-2018)
Uitgever: Cooply Solutions
Prijs: €4,99


Met een 'JOLT', een geladen snelheidsboost, en een breed gamma aan verschillende objecten in de omgeving, is het je doel om je tegenstanders te snel of te slim af te zijn. Spelers die worden uitgeschakeld, worden in de 'VOID' nog in leven gehouden. Hier ontvang je een onvoorspelbare power-up waarmee je wraak kunt nemen en de uitkomst van de race kunt veranderen! Een JOLT is het belangrijkste stuk gereedschap waarmee je een race kunt winnen. Het heeft drie verschillende ladingen die elk langer duren om op te laden, maar je ook keer op keer een grotere boost geven. Gebruik het op het juiste moment om door obstakels heen te komen of langs een muur omhoog te vliegen! Veel van de binnenwegen zijn afhankelijk van een JOLT. Zodra je wordt uitgeschakeld krijg je de kans om de VOID te gebruiken. Na het intoetsen van de juiste code krijgt de speler een willekeurige power-up om de racers op het circuit compleet van de kaart te brengen. Deze game bevat verschillende spelstanden. De basis is de Racer-stand, en de andere spelstanden zijn hier op gebaseerd. De Light-stand speelt zich af in een duister level waar de racer die op kop loopt een klein lampje aan zich vast heeft hangen.

Fallout Shelter (verkrijgbaar vanaf 11-06-2018)
Uitgever: Bethesda Softworks
Prijs: gratis


In Fallout Shelter krijg je de controle over een hypermoderne, ondergrondse schuilplaats van Vault-Tec. Bouw de perfecte schuilplaats, houd je bewoners tevreden en bescherm ze tegen de gevaren van de woestenij.

Mahjong Deluxe 3
Uitgever: Joindots
Prijs: €19,99

Pub Encounter
Uitgever: D3 Publisher
Prijs: €16,99


Dit is een romantische game waarin je verliefd kan worden op een van de mannen van middelbare leeftijd. Ze hebben allen levenservaring en hebben allemaal hun eigen verhaal. Ze zijn niet zo jong meer, maar ze kunnen zo intens en gepassioneerd van iemand houden als ieder ander. Na een pittige werkdag besluit je om eens via een andere route naar huis te gaan om je hoofd leeg te maken. Tijdens deze wandeling kom je langs een café genaamd Audire. Het ziet er gezellig uit. Zonder enige verwachtingen open je de deur en je stuit op een groep oudere, stijlvolle mannen. Wat staat je te wachten in Audire?

Beekyr Reloaded
Uitgever: Akaoni Studio
Prijs: €9,99


Beekyr Reloaded is een spannende schietgame die het plezier van klassiekers in het genre terugbrengt. Kruip in de huid van Beekyr, een moedige bij die wraak wil nemen op de nare wespenkoninginnen die zijn bijenkorf kapotgemaakt hebben. Speel in vijf verschillende werelden vol gevaarlijke insecten en dreigingen die je vaardigheden op de proef stellen.

Soccer Slammers
Uitgever: Atooi
Prijs: €9,99WHIP! WHIP!
Uitgever: Alpha-Unit
Prijs: €7,99

1

Tira de toetjesjager doorzoekt ruïnes om het recept te vinden waarmee ze een legendarisch nagerecht kan maken. Oude machines genaamd golems liggen ook in deze ruïnes begraven. Op een dag ontdekt Tira een golem in de vorm van een handschoen en ze komt erachter dat het legendarische toetje waar ze naar zoekt echt bestaat. Ga op zoek naar het legendarische recept!

ACA NEOGEO SUPER SIDEKICKS 3 : THE NEXT GLORY
Uitgever: HAMSTER
Prijs: €6,99

1

“SUPER SIDEKICKS 3: THE NEXT GLORY” is een voetbalgame die in 1995 door SNK is uitgebracht. Strijd met 64 teams van over de hele wereld in zes verschillende soorten toernooien om het kampioenschap. De animaties zorgen samen met een verscheidenheid aan indrukwekkende weergaven en 3D-opnamen voor prachtige actie en intense gameplay.

Arcade Archives DONKEY KONG
Uitgever: HAMSTER
Prijs: €6,99

1

DONKEY KONG is een actiegame die in 1981 door Nintendo is uitgebracht. Ontwijk verschillende obstakels terwijl je je een weg baant door een bouwplaats en naar de top moet klimmen om Lady te redden. Gebruik de hamer om tonnen en vuur te vernietigen en daarmee meer punten te verdienen. Deze versie bevat zowel de eerdere als de latere versies, alsook de internationale versie.

Chameleon Run Deluxe Edition
Uitgever: Cinemax
Prijs: €5,99


Chameleon Run is een unieke, snelle en uitdagende autorunner met een kleurrijke twist. Spring, wissel en ren door vernuftig gemaakte levels. Je zult deze game steeds weer willen spelen. Het is je doel om je kleur te wisselen naar die van de grond, terwijl je rent en springt van platform naar platform. Klinkt makkelijk, toch? Dat denk je maar!

THE Number Puzzle
Uitgever: D3 Publisher
Prijs: €4,99

Additionele content voor Fallout Shelter
• Six Pack of Nuka-Cola Quantum (6) - €0,99
• Case of Nuka-Cola Quantum (32) - €4,99
• Cooler of Nuka-Cola Quantum (70) - €9,99
• Refrigerator of Nuka-Cola Quantum (150) - €19,99
• Crate of Nuka-Cola Quantum (400) - €49,99
• Truck of Nuka-Cola Quantum (1000) - €99,99
• Vault-Tec Starter Pack - €4,99
• Lunchbox - €0,99
• Bundle of 5 Lunchboxes - €3,99
• Bundle of 15 Lunchboxes - €9,99
• Bundle of 40 Lunchboxes - €19,99
• Pet Carrier - €0,99
• Bundle of 5 Pet Carriers - €3,99
• Bundle of 15 Pet Carriers - €9,99
• Bundle of 40 Pet Carriers - €19,99
• Single Mr. Handy - €0,99
• Bundle of 5 Mr. Handys - €3,99

Additionele content voor Fortnite
• 1,000 V-Bucks - €9,99
• 2,500 (+300 Bonus) V-Bucks - €24,99
• 6,000 (+1,500 Bonus)- €59,99
• 10,000 (+3,500 Bonus) - €99,99
• Wingman Starter Pack - €4,99

Additionele content voor Paladins
• 200 Paladins Crystals - €4,99
• 400 Paladins Crystals - €7,99
• 800 Paladins Crystals - €14,99
• 1500 Paladins Crystals - €24,99
• 2500 Paladins Crystals - €34,99
• 3500 Paladins Crystals - €49,99
• 8000 Paladins Crystals - €99,99

Additionele content voor Rocket League
• Unlocked Event Crates x1 - €2,11
• Unlocked Event Crates x5 - €8,45
• Unlocked Event Crates x10 - €16,91
• Unlocked Event Crates x20 - €33,83

Additionele content voor WorldNeverland - Elnea Kingdom
• Summer Wedding Attire Set (Seaside, Sunset beach, Night Sea) - €3,99
• Hair Dye Set D (Chestnut, Chocolate, Night Sky, Inferno) - €1,99

Additionele content voor Xenoblade Chronicles 2
• New challenge mode - gratis (onderdeel van de Expansion Pass)

Speciale aanbiedingen
NORTH - €2,54 (tot en met 18-06-2018; normaal €2,99)
Portal Knights - €25,49 (tot en met 18-06-2018; normaal €29,99)
Slain: Back From Hell - €9,99 (tot en met 18-06-2018; normaal €19,99)
Spiral Splatter - €4,24 (tot en met 18-06-2018; normaal €4,99)
The Coma: Recut - €9,99 (tot en met 18-06-2018; normaal €19,99)
Darkest Dungeon - €16,49 (tot en met 19-06-2018; normaal €21,99)
Darkest Dungeon: Ancestral Edition - €23,24 (tot en met 19-06-2018; normaal €30,99)
Darkest Dungeon: The Crimson Court - €6,74 (tot en met 19-06-2018; normaal €8,99)
Darkest Dungeon: The Shieldbreaker - €2,61 (tot en met 19-06-2018; normaal €3,49)
Rocket League - €14,99 (tot en met 19-06-2018; normaal €19,99)
Axiom Verge - €16,19 (tot en met 21-06-2018; normaal €17,99)
Blossom Tales: The Sleeping King - €10,99 (tot en met 21-06-2018; normaal €14,99)
BUTCHER - €6,49 (tot en met 23-06-2018; normaal €9,99)
Fire Emblem Warriors - €39,99 (tot en met 21-06-2018; normaal €59,99)
Golf Story - €9,89 (tot en met 21-06-2018; normaal €14,99)
Human Resource Machine - €7,99 (tot en met 21-06-2018; normaal €9,99)
Letter Quest Remastered - €5,99 (tot en met 21-06-2018; normaal €11,99)
Little Inferno - €7,99 (tot en met 21-06-2018; normaal €9,99)
Sparkle 2 - €6,39 (tot en met 21-06-2018; normaal €7,99)
Splatoon 2 - €39,99 (tot en met 21-06-2018; normaal €59,99)
The Legend of Zelda: Breath of the Wild - €52,49 (tot en met 21-06-2018; normaal €69,99)
ULTRA STREET FIGHTER II The Final Challengers - €19,99 (tot en met 21-06-2018; normaal €39,99)
Woodle Tree Adventures - €3,49 (tot en met 21-06-2018; normaal €4,99)
World of Goo - €7,99 (tot en met 21-06-2018; normaal €9,99)
Lichtspeer: Double Speer Edition - €6,49 (tot en met 23-06-2018; normaal €9,99)
Devious Dungeon - €6,39 (tot en met 24-06-2018; normaal €7,99)
League of Evil - €5,99 (tot en met 24-06-2018; normaal €7,99)
INVERSUS Deluxe - €7,79 (tot en met 25-06-2018; normaal €11,99)
Black the Fall - €8,99 (tot en met 26-06-2018; normaal €14,90)
Bit Dungeon+ - €7,19 (tot en met 28-06-2018; normaal €8,99)
Frederic 2: Evil Strikes Back - €0,99 (tot en met 28-06-2018; normaal €4,99)
Frederic: Resurrection of Music - €1,19 (tot en met 28-06-2018; normaal €5,99)
Goetia - €4,99 (tot en met 28-06-2018; normaal €9,99)
Maria The Witch - €2,49 (tot en met 28-06-2018; normaal €4,99)
Millie - €1,24 (tot en met 28-06-2018; normaal €4,99)
NO THING - €1,33 (tot en met 28-06-2018; normaal €1,99)
Qbik - €1,24 (tot en met 28-06-2018; normaal €4,99)
Shadow Bug - €5,84 (tot en met 28-06-2018; normaal €8,99)
Sparkle 2 Evo - €0,99 (tot en met 28-06-2018; normaal €4,99)
Sparkle 3 Genesis - €2,49 (tot en met 28-06-2018; normaal €4,99)
Sparkle ZERO - €3,34 (tot en met 28-06-2018; normaal €4,99)
Super Beat Sports - €11,99 (tot en met 28-06-2018; normaal €14,99)
The Bunker - €9,09 (tot en met 28-06-2018; normaal €12,99)
Violett - €1,99 (tot en met 28-06-2018; normaal €9,99)
Zombillie - €3,34 (tot en met 28-06-2018; normaal €4,99)
BRAWL - €7,49 (tot en met 30-06-2018; normaal €9,99)
Grid Mania - €2,99 (tot en met 30-06-2018; normaal €3,99)
Mad Carnage - €3,74 (tot en met 30-06-2018; normaal €4,99)
Tactical Mind - €2,24 (tot en met 30-06-2018; normaal €2,99)
Layers of Fear: Legacy - €15,99 (tot en met 02-07-2018; normaal €19,99)
Jumping Joe & Friends - €3,99 (tot en met 07-07-2018; normaal €4,99)
World Soccer - €1,79 (tot en met 11-07-2018; normaal €1,99)
Tumblestone - €3,89 (tot en met 13-07-2018; normaal €12,99)
Hyper Sentinel - €9,59 (tot en met 15-07-2018; normaal €11,99)
Football Manager Touch - €23,44 (tot en met 16-07-2018; normaal €34,99)
Sally's Law - €5,99 (tot en met 16-07-2018; normaal €9,99)

Speciale aanbiedingen voor Rocket League (tot en met 19-06-2018)
Supersonic Fury DLC Pack - €2,99 (normaal €3,99)
Revenge of the Battle-Cars DLC Pack - €2,99 (normaal €3,99)
Chaos Run DLC Pack - €2,99 (normaal €3,99)
Back to the Future Car Pack - €1,49 (normaal €1,99)
Batman v Superman: Dawn of Justice Car Pack - €1,49 (normaal €1,99)
Aftershock - €1,49 (normaal €1,99)
Esper - €1,49 (normaal €1,99)
Marauder - €1,49 (normaal €1,99)
Masamune - €1,49 (normaal €1,99)
Proteus - €1,49 (normaal €1,99)
Triton - €1,49 (normaal €1,99)
Vulcan - €1,49 (normaal €1,99)
Hot Wheels Bone Shaker - €1,49 (normaal €1,99)
Hot Wheels Twin Mill III - €1,49 (normaal €1,99)
The Fate of the Furious Ice Charger - €1,49 (normaal €1,99)
Fast & Furious '70 Dodge Charger R/T - €1,49 (normaal €1,99)
Fast & Furious '99 Nissan Skyline GT-R R34 - €1,49 (normaal €1,99)

Nintendo eShop (New Nintendo 3DS)

UP UP BOT
Uitgever: RCMADIAX
Prijs: €1,49

2

In UP UP BOT moet je je robotvriend helpen op de platforms te klimmen door op het touchscreen te tikken. Wees voorzichtig en pas op voor slechte robots die willen voorkomen dat je nog hoger komt. Eindeloos plezier voor iedereen!

Speciale aanbiedingen
Fire Emblem Warriors - €29,99 (tot en met 21-06-2018; normaal €44,99)
Street Fighter Alpha 2 - €3,99 (tot en met 21-06-2018; normaal €7,99)
Street Fighter II Turbo: Hyper Fighting - €3,99 (tot en met 21-06-2018; normaal €7,99)
Super Street FighterII: The New Challengers - €3,99 (tot en met 21-06-2018; normaal €7,99)
Cycle of Eternity: Space Anomaly - €1,99 (tot en met 28-06-2018; normaal €4,99)
Breakout Defense - €4,90 (tot en met 12-07-2018; normaal €7,-)

Nintendo eShop (Wii U)

Speciale aanbiedingen
Axiom Verge - €16,19 (tot en met 21-06-2018; normaal €17,99)
Human Resource Machine - €4,99 (tot en met 21-06-2018; normaal €9,99)
Little Inferno - €4,99 (tot en met 21-06-2018; normaal €9,99)
New Super Mario Bros. U + New Super Luigi U - €16,74 (tot en met 21-06-2018; normaal €24,99)
Splatoon - €26,79 (tot en met 21-06-2018; normaal €39,99)
Super Smash Bros. for Wii U - €39,99 (tot en met 21-06-2018; normaal €59,99)
The Legend of Zelda: Breath of the Wild - €52,49 (tot en met 21-06-2018; normaal €69,99)
VRog - €2,99 (tot en met 21-06-2018; normaal €4,99)
New Super Mario Bros. Wii - €9,99 (tot en met 05-07-2018; normaal €19,99)
Cubemen 2 - €3,99 (tot en met 28-06-2018; normaal €7,99)
Angry Bunnies: Colossal Carrot Crusade - €3,49 (tot en met 05-07-2018; normaal €6,99)
Cube Life: Island Survival - €7,49 (tot en met 05-07-2018; normaal €9,99)
Cube Life: Pixel Action Heroes - €5,24 (tot en met 05-07-2018; normaal €6,99)
Breakout Defense - €4,90 (tot en met 12-07-2018; normaal €7,-)
Double Breakout - €4,90 (tot en met 12-07-2018; normaal €7,-)
Maze Break - €4,90 (tot en met 12-07-2018; normaal €7,-)
Pinball Breakout - €4,90 (tot en met 12-07-2018; normaal €7,-)
STEEL RIVALS - €4,89 (tot en met 12-07-2018; normaal €6,99)
Back to Bed - €2,49 (tot en met 13-07-2018; normaal €9,99)
Tumblestone - €7,49 (tot en met 13-07-2018; normaal €24,99)

Virtual Console aanbiedingen
F-ZERO - €3,99 (tot en met 21-06-2018; normaal €7,99)
Fire Emblem - €3,49 (tot en met 21-06-2018; normaal €7,99)
Fire Emblem: The Sacred Stones - €3,49 (tot en met 21-06-2018; normaal €7,99)
Fire Emblem: Shadow Dragon - €4,99 (tot en met 21-06-2018; normaal €9,99)
Mario Party 2 - €4,99 (tot en met 21-06-2018; normaal €9,99)
Mario Power Tennis - €3,49 (tot en met 21-06-2018; normaal €7,99)
Mario Tennis - €4,99 (tot en met 21-06-2018; normaal €9,99)
Mario & Yoshi - €2,49 (tot en met 21-06-2018; normaal €4,99)
New Super Mario Bros. - €4,99 (tot en met 21-06-2018; normaal €9,99)
Street Fighter II: The World Warrior - €3,99 (tot en met 21-06-2018; normaal €7,99)
Street Fighter II Turbo: Hyper Fighting - €3,99 (tot en met 21-06-2018; normaal €7,99)
Street Fighter 2010: The Final Fight - €2,49 (tot en met 21-06-2018; normaal €4,99)
Street Fighter Alpha 2 - €3,99 (tot en met 21-06-2018; normaal €7,99)
Super Mario Bros. 2 - €2,49 (tot en met 21-06-2018; normaal €4,99)
Super Street Fighter II: The New Challengers - €3,99 (tot en met 21-06-2018; normaal €7,99)
Super Street Fighter II Turbo Revival - €3,49 (tot en met 21-06-2018; normaal €6,99)

Nintendo eShop (Nintendo 3DS)

Nieuwe thema's voor Nintendo 3DS HOME-menu (Verkrijgbaar vanaf 15-06-2018)
• Stego and Saro in the wood - €0,99
• Jurassic Cubs: beautiful summer - €0,99
• Jurassic Cubs on planet H2O - €1,49
• JC 3pack Number 13 - €2,49

Speciale aanbiedingen
Fire Emblem: Awakening - €29,99 (tot en met 21-06-2018; normaal €44,99)
Fire Emblem Echoes: Shadows of Valentia - €29,99 (tot en met 21-06-2018; normaal €44,99)
Fire Emblem Fates - €29,99 (tot en met 21-06-2018; normaal €44,99)
Johnny's Payday Panic - €2,29 (tot en met 21-06-2018; normaal €4,99)
Mario Party: The Top 100 - €29,99 (tot en met 21-06-2018; normaal €44,99)
MARIO TENNIS OPEN - €13,32 (tot en met 21-06-2018; normaal €19,99)
New Super Mario Bros. 2 - €29,99 (tot en met 21-06-2018; normaal €44,99)
Super Smash Bros. for Nintendo 3DS - €29,99 (tot en met 21-06-2018; normaal €44,99)
AsdivineCross - €5,99 (tot en met 27-06-2018; normaal €9,99)
Unlucky Mage - €5,99 (tot en met 27-06-2018; normaal €9,99)
Blast 'Em Bunnies - €2,49 (tot en met 28-06-2018; normaal €4,99)
escapeVektor - €3,49 (tot en met 28-06-2018; normaal €6,99)
Mini Sports Collection - €3,49 (tot en met 28-06-2018; normaal €4,99)
Pixel Paint - €2,79 (tot en met 28-06-2018; normaal €3,99)
The Legend of Kusakari - €2,49 (tot en met 28-06-2018; normaal €4,99)
Angry Bunnies - €3,24 (tot en met 05-07-2018; normaal €6,49)
Fairune - €1,99 (tot en met 05-07-2018; normaal €2,99)
Fun! Fun! Minigolf TOUCH! - €2,24 (tot en met 05-07-2018; normaal €2,99)
Go! Go! Kokopolo 3D - €3,99 (tot en met 05-07-2018; normaal €5,99)
Petit Novel series - Harvest December - €7,99 (tot en met 05-07-2018; normaal €11,99)
Tappingo - €1,99 (tot en met 05-07-2018; normaal €2,99)
Tappingo 2 - €1,99 (tot en met 05-07-2018; normaal €2,99)

Virtual Console aanbiedingen
Kirby's Dream Land - €1,99 (tot en met 21-06-2018; normaal €3,99)
Mario Tennis - €2,49 (tot en met 21-06-2018; normaal €4,99)
Street Fighter 2010: The Final Fight - €2,49 (tot en met 21-06-2018; normaal €4,99)
Super Mario Bros. 2 - €2,49 (tot en met 21-06-2018; normaal €4,99)
Super Mario Bros.: The Lost Levels - €2,49 (tot en met 21-06-2018; normaal €4,99)
Zelda II: The Adventure of Link - €2,49 (tot en met 21-06-2018; normaal €4,99)

Alle titels verschijnen op de aan de rechterkant aangegeven releasedata, tenzij anders aangegeven in het artikel. Alle aanbiedingen gaan in op 14-06-2018, tenzij anders aangegeven.
Next articleVolg Nintendo Treehouse @ E3 2018 (opname) Previous articleLight Fall

Reacties van gebruikers

Avatar
Ivo-tje | 15 juni 2018 08:02 | #282488
Beetje jammer dat het freemium model nu zo doorzet op consoles...
Al die 'gratis' games die pas speelbaar worden als je elke dag/week extra items koopt.
Laat die onzin lekker op mobiel, maar op console hoef ik het niet!
Avatar
jdw89 | 15 juni 2018 11:42 | #282490
Fortnite en Fallout Shelter kan je gewoon spelen hoor, zonder dingen te kopen.

Plaats een reactie

Log in of registreer een account om een reactie te kunnen plaatsen.

ACA NEOGEO SUPER SIDEKICKS 3: THE NEXT GLORY

Platform: Nintendo Switch eShop
Prijs: €6,99
Genre: Arcade Sport
Uitgever: HAMSTER
Aantal spelers lokaal: 2
Online-ondersteuning: Nee
Releasedatum: 14 juni 2018

Alchemic Jousts

Platform: Nintendo Switch eShop
Prijs: €9,99
Genre: Tower Defence
Uitgever: Lunatic Pixels
Aantal spelers lokaal: 2
Online-ondersteuning: Nee
Releasedatum: 12 juni 2018

Another Life Adventure: World Neverland - Daily Life in the Elnea Kingdom

Platform: Nintendo Switch eShop
Prijs: €29,99
Genre: Simulation RPG
Ontwikkelaar: Althi
Uitgever: Althi
Aantal spelers lokaal: 1
Online-ondersteuning: Nee
Releasedatum: 15 maart 2018

Arcade Archives Donkey Kong

Platform: Nintendo Switch eShop
Prijs: €6,99
Genre: Arcade
Ontwikkelaar: HAMSTER
Uitgever: Nintendo
Aantal spelers lokaal: 2
Online-ondersteuning: Nee
Releasedatum: 14 juni 2018

Beekyr Reloaded

Platform: Nintendo Switch eShop
Prijs: €9,99
Genre: Arcade Shooter
Ontwikkelaar: Kaleido Games
Uitgever: Akaoni Studio
Aantal spelers lokaal: 2
Online-ondersteuning: Nee
Releasedatum: 14 juni 2018

Chameleon Run Deluxe Edition

Platform: Nintendo Switch eShop
Prijs: €5,99
Genre: Arcade Platformer
Uitgever: Cinemax
Aantal spelers lokaal: 1
Online-ondersteuning: Nee
Releasedatum: 14 juni 2018

Darkest Dungeon

Platform: Nintendo Switch eShop
Prijs: €21,99
Genre: Dungeon RPG
Ontwikkelaar: Red Hook Studios
Uitgever: Red Hook Studios
Aantal spelers lokaal: 1
Online-ondersteuning: Nee
Releasedatum: 18 januari 2018

Devious Dungeon

Platform: Nintendo Switch eShop
Prijs: €7,99
Genre: Roguelike
Ontwikkelaar: Ratalaika Games
Uitgever: Ratalaika Games
Aantal spelers lokaal: 1
Online-ondersteuning: Nee
Releasedatum: 30 maart 2018

Fallout Shelter

Platform: Nintendo Switch eShop
Prijs: Gratis
Genre: Management
Ontwikkelaar: Bethesda Game Studios
Uitgever: Bethesda Softworks
Aantal spelers lokaal: 1
Online-ondersteuning: Nee
Releasedatum: 11 juni 2018

Fire Emblem Warriors

Platform: Nintendo Switch
Genre: Hack 'n Slash
Ontwikkelaar: Team Ninja
Uitgever: Nintendo
Aantal spelers lokaal: 2
Online-ondersteuning: Nee
Releasedatum: 20 oktober 2017

Fortnite

Platform: Nintendo Switch eShop
Genre: Battle Royale
Ontwikkelaar: Epic Games
Uitgever: Epic Games
Aantal spelers lokaal: 1
Online-ondersteuning: Ja
Aantal spelers online: 1 - 100
Releasedatum: 12 juni 2018

Founderspakket Paladins

Platform: Nintendo Switch eShop
Prijs: €29,99
Genre: Shooter
Ontwikkelaar: Hi-Rez Studios
Uitgever: Hi-Rez Studios
Aantal spelers lokaal: 1
Online-ondersteuning: Ja
Aantal spelers online:
Releasedatum: 12 juni 2018

Golf Story

Platform: Nintendo Switch eShop
Prijs: €14,99
Genre: Golf RPG
Ontwikkelaar: Sidebar Games
Uitgever: Sidebar Games
Aantal spelers lokaal: 2
Online-ondersteuning: Nee
Releasedatum: 28 september 2017

Hexologic

Platform: Nintendo Switch eShop
Prijs: €2,99
Genre: Puzzle
Uitgever: MythicOwl
Aantal spelers lokaal: 1
Online-ondersteuning: Nee
Releasedatum: 12 juni 2018

Hollow Knight

Platform: Nintendo Switch eShop
Prijs: €14,99
Genre: 2D Action Platformer
Ontwikkelaar: Team Cherry
Uitgever: Team Cherry
Aantal spelers lokaal: 1
Online-ondersteuning: Nee
Releasedatum: 12 juni 2018

Jolt Family Robot Racer

Platform: Nintendo Switch eShop
Prijs: €5,99
Genre: Arcade Racing
Uitgever: Cooply
Aantal spelers lokaal: 4
Online-ondersteuning: Nee
Releasedatum: 11 juni 2018

LEGO The Incredibles

Platform: Nintendo Switch
Genre: Action Adventure
Ontwikkelaar: TT Games
Uitgever: Warner Bros.
Aantal spelers lokaal: 2
Online-ondersteuning: Nee
Releasedatum: 15 juni 2018

Octopath Traveler

Platform: Nintendo Switch
Genre: RPG
Ontwikkelaar: Silicon Studio / Acquire
Uitgever: Square Enix
Aantal spelers lokaal: 1
Online-ondersteuning: Nee
Releasedatum: 13 juli 2018

Pub Encounter

Platform: Nintendo Switch eShop
Prijs: €16,99
Genre: Adventure
Uitgever: D3 Publisher
Aantal spelers lokaal: 1
Online-ondersteuning: Nee
Releasedatum: 14 juni 2018

Rocket League

Platform: Nintendo Switch eShop
Prijs: €19,99
Genre: Sports
Ontwikkelaar: Psyonix
Uitgever: Psyonix
Aantal spelers lokaal: 8
Online-ondersteuning: Ja
Aantal spelers online: 8
Releasedatum: 14 november 2017

Scalextric

Platform: Nintendo Switch eShop
Prijs: €9,99
Genre: Racen
Uitgever: Sabec
Aantal spelers lokaal: 2
Online-ondersteuning: Nee
Releasedatum: 12 juni 2018

Shining Resonance Refrain

Platform: Nintendo Switch
Genre: JRPG
Ontwikkelaar: Sega AM-3
Uitgever: SEGA
Aantal spelers lokaal: 1
Online-ondersteuning: Nee
Releasedatum: 10 juli 2018

Soccer Slammers

Platform: Nintendo Switch eShop
Prijs: €9,99
Genre: Arcade Sport
Uitgever: Atooi
Aantal spelers lokaal: 4
Online-ondersteuning: Onbekend
Releasedatum: 14 juni 2018

Splatoon 2

Platform: Nintendo Switch
Genre: Third-Person Shooter
Ontwikkelaar: Nintendo
Uitgever: Nintendo
Aantal spelers lokaal: 8
Online-ondersteuning: Ja
Aantal spelers online: 8
Releasedatum: 21 juli 2017

The Legend of Zelda: Breath of the Wild

Platform: Nintendo Switch
Genre: Open World Adventure
Ontwikkelaar: Nintendo
Uitgever: Nintendo
Aantal spelers lokaal: 1
Online-ondersteuning: Nee
Releasedatum: 03 maart 2017

UP UP BOT

Platform: Nintendo 3DS eShop
Prijs: €1,49
Genre: Arcade Puzzler
Uitgever: RCMadiax
Aantal spelers lokaal: 1
Online-ondersteuning: Nee
Releasedatum: 14 juni 2018

Xenoblade Chronicles 2

Platform: Nintendo Switch
Genre: JRPG
Ontwikkelaar: Monolith Soft
Uitgever: Nintendo
Aantal spelers lokaal: 1
Online-ondersteuning: Nee
Releasedatum: 01 december 2017