Bekijk Nintendo's E3-booth in foto en video Media | 13 juni 2018 09:45 | Auteur: Ricardo | Bron: GameXplain; Kotaku

In het teken van Super Smash Bros. Ultimate.

Nintendo legt tijdens deze E3 de nadruk op Super Smash Bros. Ultimate. Dit bleek eerder al tijdens de Nintendo Direct, maar Nintendo's booth op de E3 maakt dit nogmaals duidelijk. In de hal zijn naast Super Smash Bros. Ultimate ook demo's van een aantal spellen speelbaar, maar de hal is verder helemaal ingericht in stijl van de fighter. Er staan een groot aantal objecten die de personages uit de game vertegenwoordigen. Zo zien we de bekende pet van Mario en de Sheikah Slate van Link. GameXplain geeft ons een rondleiding op de booth in onderstaande video. Ook Kotaku deelde wat beelden van de magische Nintendo-items. Zij fotografeerden bijvoorbeeld de legendarische Monado en de iconische Sandbag uit de Super Smash Bros.-serie.


e3_2018booth5

e3_2018booth4

e3_2018booth1

e3_2018booth2

e3_2018booth

e3_2018booth3
Next articleGameCube-adapter lanceert tegelijkertijd met Super Smash Bros.... Previous articleNintendo stelt Yoshi voor de Nintendo Switch stilzwijgend uit...

Reacties van gebruikers

Avatar
Wezley | 13 juni 2018 11:48 | #282430
cool om te zien en goeie inspiratie voor de Cosplayers onder ons.

Heb eerder ooit gehoord dat niet alle props van Nindendo beurs setups in de kluis van Nintendo zelf verdwijnen. Sommige worden voor goede doelen geveild. Zo zag ik de goblins bij een kampvuur van de Legend of Zelda Breath of the Wild stand van de E3 2 jaar geleden op een veiling waarvan de opbrengst naar een goed doel ging (kinderhospitaal).

Plaats een reactie

Log in of registreer een account om een reactie te kunnen plaatsen.