N1ntendo-poll: Ubisoft is in trek bij onze leden Nieuws | 13 juni 2018 21:18 | Auteur: Patrick

Jullie keken naast de Nintendo Direct het meest uit naar de persconferentie van Ubisoft is gebleken uit de eerste poll van deze maand!

Op N1ntendo verschijnt maandelijks een poll waar iedere bezoeker op kan stemmen. Deze maand is echter een beetje anders vanwege de E3. De eerste vraag die we deze maand stelde was: "Naar welke E3-persconferentie kijk je het meest uit naast Nintendo?". De persconferenties zijn ondertussen achter de rug dus de volgende vraag staat nu weer online op de frontpage! Hieronder de uitslag en een kort bijpassend stukje over de poll.

De uitslag van de eerste poll van juni:

2


In totaal zijn er de afgelopen twee weken 155 stemmen uitgebracht. Ubisoft was daarbij duidelijk in trek bij jullie. Er stemde maar liefst 53 bezoekers op de persconferentie van Ubisoft. Wat ook erg duidelijk uit de poll naar voren komt is dat EA, Microsoft en PC Gaming minder in trek zijn onder onze bezoekers. Sony staat na Ubisoft op een mooie tweede plaats en Bethesda/Square Enix hebben ook een flink aantal stemmen weten te vergaren.

De tweede poll van deze maand is ondertussen ook live op de frontpage. Breng nu je stem uit voor welke persconferentie je het beste vond deze E3! Dan kunnen we begin juli een mooie vergelijking maken.
Next articleLittle Dragons Café komt eind deze zomer onze kant op Previous articleN1ntendo.nl Stream: Nintendo Direct E3 Live Commentary (Opname)

Reacties van gebruikers

Avatar
FalconPawnch | 13 juni 2018 23:31 | #282453
Ik denk dat het vooral vanwege de nauwe samenwerking met Nintendo is, dat we gezamenlijk meer uitkijken naar wat voor titels met een 'Nintedotwist' Ubisoft komt.
Avatar
koekiemonster | 14 juni 2018 18:52 | #282470
collapse
Had dit 4 jaar geleden gedaan en ze kwamen onderaan uit Wink
Avatar
Patrick | 15 juni 2018 16:13 | #282523
Reactie op post #282470 van koekiemonster
Haha, dat was precies wat ik dacht toen ik dit bericht opstelde!

Plaats een reactie

Log in of registreer een account om een reactie te kunnen plaatsen.