Japans horroravontuur Angels of Death ontvangt releasedatum Nieuws | 14 juni 2018 16:14 | Auteur: Daan V.

Griezelen met Angels of Death!

PLAYISM heeft aangekondigd dat Angels of Death op 28 juni zal verschijnen in de Nintendo Switch eShop. Het spel, ontwikkeld met RPG Maker VX door Hoshikuzu KRNKRN, werd eerder uitgegeven via Steam en kreeg positieve beoordelingen. Het spel zal speciaal voor Nintendo Switch grafisch wat opgepoetst zijn. Een animéserie van het spel is ook in de maak.

Het spel bestaat uit vier episodes, met verschillende missies en gameplay, die gezamelijk één verhaal vertellen. Het horrorspel volgt het verhaal van Ray en Zack, die proberen te ontsnappen uit de gruwelijke wereld waarin ze beland zijn. Hoe zijn ze hier gekomen? Maar belangrijker, hoe komen ze zo snel mogelijk weg? Er is niemand die kan helpen, en iedereen wil ze dood hebben. Ze kunnen niets anders dan samenwerken en op elkaar vertrouwen om een uitweg te vinden. Benieuwd? Bekijk dan zeker de trailer hieronder.

Angels of Death verschijnt op 28 juni voor Nintendo Switch.

Next articleRogue-lite Survive! Mr. Cube verschijnt volgende week al voor... Previous articleSuper Smash Blog in het leven geroepen voor nieuwste Super Smash...

Plaats een reactie

Log in of registreer een account om een reactie te kunnen plaatsen.

Angels of Death

Platform: Nintendo Switch eShop
Prijs: €12,49
Genre: 2D Action Horror RPG
Ontwikkelaar: Hoshikuzu KRNKRN
Uitgever: Playism
Aantal spelers lokaal: 1
Online-ondersteuning: Onbekend
Releasedatum: 28 juni 2018