Nintendo eShop - Week 25 (Mario Tennis Aces, The Lost Child, Pode, meer) Nieuws | 21 juni 2018 21:34 | Auteur: Paul H.

Deze week verschijnen onder andere Mario Tennis Aces, The Lost Child en Pode voor Nintendo Switch en de demoversie van Captain Toad: Treasure Tracker voor New Nintendo 3DS in de Nintendo eShop.

Nintendo eShop (Nintendo Switch)

Captain Toad: Treasure Tracker (Demoversie)
Uitgever: Nintendo
Prijs: gratis


Verken allerlei listige levels die geïnspireerd zijn door Japanse 'tuindozen' die hakoniwa worden genoemd in Captain Toad: Treasure Tracker. Je kunt de camera draaien en het scherm aanraken om de verborgen schatten beter te zien! En dit keer hebben we ook een paar Super Mario Odyssey-levels toegevoegd! Nu kun je plaatsen verkennen uit een aantal verschillende koninkrijken, waaronder New Donk City! Je kunt de Nintendo Switch-versie ook met een vriend spelen door een set Joy-Con-controllers te delen. Terwijl een speler Toad-baas bestuurt, kan de ander helpen door knollen te schieten zodat jullie samen naar schatten kunnen zoeken!

DEEMO (Demoversie)
Uitgever: Flyhigh Works
Prijs: gratis


Deemo is een ritme-game in een fantasiewereld vol met wonderschone scènes. Raak op de maat van de muziek de noten aan die op je scherm verschijnen. Het is een eenvoudig te begrijpen systeem waarbij spelers een gameplay gewaarworden die gelijkaardig is aan het spelen op een piano. Er zijn meer dan 200 muziekstukken waar je uit kunt kiezen, onderverdeeld in drie moeilijkheidsgraden: makkelijk, normaal en moeilijk. Dit is gepast voor wie het spel voor het eerst speelt of een echte uitdaging zoekt. De muziek is grotendeels gemaakt door Taiwanese en Japanse componisten, en de game heeft een uitgebreide selectie aan genres van ingezongen en instrumentale liedjes.

Caveman Warriors (Demoversie)
Uitgever: JanduSoft
Prijs: gratis


Spring terug in de tijd en maak de holbewoner in je los. Speel solo of werk samen met maximaal vier spelers.

Mario Tennis Aces (Downloadversie; verkrijgbaar vanaf 22-06-2018)
Uitgever: Nintendo
Prijs: €59,99


Mario stapt het veld op in een stijlvolle tennisoutfit en neemt het deze keer op tegen een reeks personages in explosieve tenniswedstrijden. Er zijn meer dan vijftien speelbare personages met unieke, kenmerkende eigenschappen! De nieuwe ontwikkelingen van de tennisgameplay zullen je vaardigheden op de proef stellen. Voorspel aan de hand van de positie en slagen van een tegenstander hoe jij op de beste manier de bal terugkaatst en punten scoort. De game biedt verfijnde tennisgameplay en is gericht op diepe strategieën en onophoudelijke, razendsnelle beslissingen. De verhaalstand is voor het eerst terug sinds de Mario Tennis: Power Tour-game op de Game Boy Advance. Deze keer krijg je tennisgameplay met een nieuw smaakje, verschillende nieuwe missies, eindbaasgevechten en meer.

The Lost Child (Downloadversie; verkrijgbaar vanaf 22-06-2018)
Uitgever: NIS America
Prijs: €49,99


The Lost Child is een RPG in het moderne Japan. Hayato Ibuki, een occulte journalist, komt midden in een conflict tussen engelen, demonen en gevallen engelen terecht. Nu moet hij verslagen vijanden vangen en ze in waardige bondgenoten veranderen.

BLAZBLUE CROSS TAG BATTLE (Downloadversie; verkrijgbaar vanaf 22-06-2018)
Uitgever: PQube Limited
Prijs: €39,99

Speciale aanbieding: Bij het aanschaffen van BLAZBLUE CROSS TAG BATTLE krijg je de DLC 'Additional Characters Pack 1' er gratis bij (tot 07-07-2018).Lanota (verkrijgbaar vanaf 20-06-2018)
Uitgever: Flyhigh Works
Prijs: €14,99


Lanota biedt een unieke mix van dynamische gameplay en storytelling met muziekritme, en levert een kleurrijke, verhalende en aanlokkelijke soundtrack in één pakket! Je voert meer dan 70 tracks uit op een ronddraaiend veld. Het is je doel om alle noten op het juiste moment te spelen en de flow van de muziek te volgen. Je kunt de noten op diverse manieren spelen en zelfs perfecte combo's en harmonie creëren! Er zijn verschillende mogelijkheden om elke track te spelen. Ook zijn er vier moeilijkheidsstanden en kun je gebruikmaken van "Tune" en "Purify". Met "Purify" eindigt je poging als je te veel noten mist, terwijl je met "Tune" juist door kunt spelen zonder dat de muziek stopt! Naast deze dynamische manier van spelen biedt Lanota ook een uniek verhaal. De wereld zit zonder kleur en geluid, en de enige hoop ligt in de handen van twee helden: Fisica en Ritmo. Zij moeten "Notalium" herstellen en de wereld weer van muziek voorzien. Speel songs om nieuwe delen van het verhaal vrij te spelen en volbreng deze belangrijke taak!

Grab the Bottle (verkrijgbaar vanaf 20-06-2018)
Uitgever: Sometimes You
Prijs: €4,99


Grab the Bottle is een eigenzinnige puzzelgame waarin je puzzels oplost door een arm door het level uit te strekken. Je moet een oneindig rekbare arm bewegen om de fles te pakken en daarbij gevaren ontwijken. Om het nog lastiger te maken, zijn in Grab the Bottle puzzels met fysica gemixt. Je moet voorwerpen pakken, trekken en laten vallen om bij de fles te komen. Onderweg kom je verschillende soorten obstakels tegen die je moet overwinnen. Het verhaal van de game begint ergens op het Amerikaanse platteland in de jaren 50, waar een bijzonder eigenzinnige baby zijn eerste stappen zet en ontdekt dat alles mogelijk is. Vooral omdat hij een oneindig rekbare arm blijkt te hebben. Grab the Bottle volgt het leven van deze jongen, van de wieg tot het graf, terwijl je vele levels aan puzzels oplost die gebaseerd zijn op 'problemen uit het echte leven'. Het centrale element in het verhaal is de specifieke hunkering naar flessen die het hoofdpersonage heeft.

Flashback (Downloadversie; verkrijgbaar vanaf 19-06-2018)
Uitgever: Microids
Prijs: €19,99


2142. Na zijn vlucht van een ruimteschip, maar zonder geheugen, ontwaakt de jonge wetenschapper Conrad B. Hart op Titan, een gekoloniseerde maan van de planeet Saturnus. Zijn vijanden en ontvoerders zitten hem op de hielen. Hij moet een weg terug zien te vinden naar aarde en zich verdedigen tegen de gevaren die hij tegenkomt, terwijl hij een buitenaards mysterie ontrafelt dat de planeet bedreigt... Herontdek deze klassieker op z'n 25e verjaardag! Het was een van de eerste games die motion capture-technologie gebruikte voor meer realistische animaties, met achtergronden die volledig met de hand waren getekend en een aangrijpende sciencefiction-verhaallijn. Naast de originele game uit 1993, bevat deze versie een moderne stand, met: Post-FX-graphics, volledig geremasterd geluid en muziek, een geheel nieuwe 'Rewind'-functie, welke varieert afhankelijk van de moeilijkheidsgraad en tutorials voor diegenen die wel wat ondersteuning kunnen gebruiken! Kun je het aan? Ga de uitdaging aan met de veeleisende gameplay uit vervlogen tijden!

Bloons TD 5 (verkrijgbaar vanaf 19-06-2018)
Uitgever: Ninja Kiwi
Prijs: €14,99


De towerdefencegame die met vijf sterren is beoordeeld bevat een ongekende herspeelbaarheid en diepgang. De Bloons zijn terug en deze keer menen ze het! Bouw geweldige torens, kies je favoriete upgrades, huur coole nieuwe Special Agents in, en ruim elke ballon uit de weg in de beste versie ooit van de populairste, gezinsvriendelijke towerdefenceserie.

INK (verkrijgbaar vanaf 19-06-2018)
Uitgever: Digerati
Prijs: €8,99


's Werelds eerste spetterplatformer is een feit! INK is een platformer met een twist: de levels zijn onzichtbaar en moeten beschilderd worden! Je kunt levels op verschillende manieren zichtbaar maken: met een dubbele sprong, via muren of door vijanden te pletten. Zelfs falen kan nuttig zijn, want wanneer je personage sterft, spat het uiteen. Het gebied wordt beschilderd en zo steeds zichtbaarder!

Speciale aanbieding: €7,19 (tot en met 28-06-2018).

Minecraft (Downloadversie)
Uitgever: Mojang
Prijs: €29,99


In Minecraft plaats je blokken en ga je op avontuur. Verken willekeurig gegenereerde werelden en bouw fantastische dingen, van eenvoudige hutten tot grandioze kastelen. Speel in de creatieve stand met onbeperkte grondstoffen of graaf zo diep je kunt in de survivalstand en maak wapens en uitrustingen om gevaarlijk gespuis van je af te houden.

Pode
Uitgever: Henchman & Goon
Prijs: €24,99


Pode is een multiplayer-puzzelgame over een steen en een gevallen ster die samenwerken om oude puzzels op te lossen in een adembenemende omgeving die is gebaseerd op Noorse kunst en cultuur.

R.B.I. Baseball 18
Uitgever: MLBAM
Prijs: €24,99


R.B.I Baseball 18 is een geheel nieuwe baseballgame! R.B.I. 18 komt met de nieuwe Franchise Mode, Home Run Derby Mode, gloednieuwe gedetailleerde spelers, honderden nieuwe animaties, prachtige stadions, een herzien publiekssysteem, meer dynamische camerahoeken en een adembenemende gebruikersinterface. Dit MLB-seizoen krijgt de baseballgame die je wilt BLIJVEN SPELEN!

Vegas Party (Downloadversie)
Uitgever: Funbox Media
Prijs: €24,99

2

De game neemt je mee naar deze over-the-top-versie van Las Vegas. Het doel is om als eerste het einde van de strip te bereiken. Beheer je token-account in tien minigames, vermijd gevaren zoals wervelwinden en aardbevingen, profiteer van je gamevaardigheden en je geluk, vertrouw niemand en vergeet de betekenis van het woord 'genade', omdat dat hier niet van toepassing is!

D/Generation : The Original
Uitgever: Berzerk Studio
Prijs: €16,79

1

Met je jetpack ben je van Finland over het Oeralgebergte en via Azië naar Singapore gevlogen om een pakket af te leveren bij de Genoq Biolabs. Je landt op de 80e verdieping van het gebouw en er is in geen velden of wegen iemand te bekennen. Wanneer je het gebouw binnengaat, valt de hoofddeur achter je dicht en je weet nog ternauwernood aan het beveiligingssysteem van het gebouw te ontsnappen. De receptioniste schuilt achter haar bureau. Ze vertelt je dat de hoofdwetenschapper van Genoq, Derrida, het pakket wilt hebben dat je bij je draagt. Zijn laatste paniekerige bericht kwam meer dan een uur geleden. Dit pakket is belangrijker dan je had kunnen bedenken! Er staat jou slechts één ding te doen: het pakket zo snel mogelijk bij Derrida krijgen en onderweg overlevenden redden als dat überhaupt nog mogelijk is.

Just Shapes & Beats
Uitgever: Berzerk Studio
Prijs: €19,99


Just Shapes & Beats is een chaotische multiplayergame met drie simpele principes: ontwijk vormen, beweeg op de maat en sterf herhaaldelijk. Dit is een nieuwe benadering van het ISHMUP-genre met een laagje samenwerking dat de kern vormt van de game... omdat alles beter is met vrienden! Speel alleen of maximaal met z'n vieren in de Story Mode of de Challenge Runs. Je kunt lokaal of online spelen.

Destiny's Princess: A War Story, A Love Story
Uitgever: D3 Publisher
Prijs: €14,99

2

Beleef een romantisch avontuur in het oude Japan met prachtige graphics en geluiden. Geniet van de romantiek met beroemde militaire leiders in een prachtige Japanse omgeving. Je speelt een prinses in Japan in een tijd van oorlog. Het volk houdt van je en je leeft een vredig leven. Op een dag wordt je kasteel echter aangevallen door afgrijselijke demonen en het kasteel dreigt te vallen... Vijf helden uit verschillende werelden schieten je te hulp. Als prinses is het je taak om je land en volk te beschermen. Riskeer je je leven voor de liefde?

The Journey Down: Chapter One
Uitgever: BlitWorks
Prijs: €9,99


In een duister hoekje van de Kingsport Bay, aan de rand van St Armando, proberen Bwana en zijn trouwe kameraad Kito hun benzinestation draaiende te houden. Ze hebben echter geen idee dat ze op het punt staan om mee te worden gezogen in een superspannend avontuur vol corruptie en gevaar. In het eerste hoofdstuk van The Journey Down leidt de zoektocht naar een verdwenen dagboek ze naar de vergeten geheimen van het raadselachtige Underland. Volg Bwana en Kito als ze al puzzelend verder komen en het ware lot beginnen te ontrafelen van hun vader die lang geleden verdwenen is, Captain Kaonandodo. The Journey Down is een klassiek point-and-click-avontuur met een Afro-Caribische twist. Maak je klaar voor een epische reis vol humor en breinbrekend avontuur!

Drawful 2
Uitgever: Jackbox Games
Prijs: €8,49


Het team dat de populaire partygames Fibbage, Quiplash en YOU DON’T KNOW JACK bedacht, presenteert nu Drawful 2, een game met vreselijk slechte tekeningen en hilarische verkeerde antwoorden! Je gebruikt je smartphone of tablet om gekke en rare dingen te tekenen, zoals een “glas chips” of “dood door schuiftrompet”. De andere spelers moeten raden wat je probeert te tekenen, en dat worden dan de multiple-choice-opties voor de verkeerde antwoorden. Daarna probeert iedereen – misschien zelfs een publiek van duizenden – te raden wat het JUISTE antwoord is. Drawful 2 omvat nieuwe functies: je kunt nu je eigen gebruikersprompts maken om samen met je vrienden nog gekkere games te bedenken, en er zijn meer tools voor streaming, waarmee je bijvoorbeeld ook deelnemers kunt censureren. Drawful 2 is een partygame voor iedereen!

WHIP! WHIP!
Uitgever: Alpha-Unit
Prijs: €7,99

1

Tira de toetjesjager doorzoekt ruïnes om het recept te vinden waarmee ze een legendarisch nagerecht kan maken. Oude machines genaamd golems liggen ook in deze ruïnes begraven. Op een dag ontdekt Tira een golem in de vorm van een handschoen en ze komt erachter dat het legendarische toetje waar ze naar zoekt echt bestaat. Ga op zoek naar het legendarische recept!

ACA NEOGEO THE LAST BLADE 2
Uitgever: HAMSTER
Prijs: €6,99


“THE LAST BLADE 2” is een vechtgame die in 1998 door SNK is uitgebracht. De vier goden die de poort naar de hel willen sluiten, bevinden zich in een intense strijd. Er zijn verschillende systemen toegevoegd. Personages hebben hun eigen individuele Sword Quality, de mogelijkheid om aanvallen af te weren, Desperation Moves, Super Desperation Moves en de mogelijkheid om vijandelijke aanvallen teniet te doen en in Desperation Moves genaamd Super Cancel te veranderen.

GUNBIRD2 for Nintendo Switch
Uitgever: Zerodiv
Prijs: €6,99

1

Vijf personages met problemen zijn op avontuur gegaan om een medicijn uit de oudheid te vinden. Ze moeten drie elementen vinden, genaamd "Sun element", "Star element" en "Moon element", en de god ontmoeten die in een denkbeeldige ondergrondse tempel woont om het medicijn te krijgen. Tijdens hun avontuur stuiten ze op de Queen Pirates, die hen belemmeren in het krijgen van de drie items. Zal het ze lukken het medicijn eerder dan de Queen Pirates te bemachtigen?

Lost in Harmony
Uitgever: Plug In Digital
Prijs: €6,99


Ervaar muziek op een nieuwe manier met de combinatie van ritmisch tikken en een choreografische runner. Leid Kaito en Aya door hun avonturen, in totale harmonie met muziek. Reis door meer dan 30 geschilderde omgevingen. Pas de kleding, de koptelefoon, het hoofddeksel en het skateboard van je personage aan.

Moorhuhn Remake
Uitgever: Higgs Games
Prijs: €6,99

1

De originele Moorhuhn, waarschijnlijk de gekste en bekendste kip ter wereld, komt naar de Nintendo Switch. Duik in de rol van de kippenjager. Beweeg het scherm naar links en rechts om nog meer kippen en power-ups te ontdekken. Gebruik de kogels om vogels af te schieten. Hoe moeilijker ze zijn om te krijgen, hoe meer punten ze waard zijn. Moorhuhn Remake is een geweldige manier om een paar minuten te doden of een paar uur de tijd door te brengen en andere spelers over de hele wereld uit te dagen. Deze game geeft je de keuze om alleen of in real-time te spelen tegen een vriend of in beurten met maximaal vier spelers.

Speciale aanbieding: €5,59 (tot en met 30-06-2018).

Additionele content voor Rocket League
• Jurassic World Car Pack - €1,68

Additionele content voor Gal*Gun 2
• DLC Set 5 - €9,99
• Fancy Maid Mini-skirt Set - €4,49
• Pole Position Pin-up Set - €4,49
• Risque Apron Set - €4,49

Additionele content voor PixelJunk Monsters 2
• Encore Pack - €4,99

Additionele content voor Minecraft: Nintendo Switch Edition
• The Incredibles Skin Pack - €2,99

Additionele content voor Minecraft
• 320 Minecoin Pack - €1,99
• 1020 Minecoin Pack - €5,99
• 1720 Minecoin Pack - €9,99
• 3500 Minecoin Pack - €19,99
• 4380 Minecoin Pack - €24,99
• 8800 Minecoin Pack - €49,99

Additionele content voor Pic-a-Pix Deluxe
• Mixed Puzzles 6 - €1,99
• Large Puzzles 6 - €1,99

Additionele content voor WorldNeverland -Elnea Kingdom
• Headshroom Set (Rogh, Mallo and Inber) - €2,99

Additionele content voor BLAZBLUE CROSS TAG BATTLE
• Additional Color Set 1 - €2,99
• Additional Color Set 2 - €2,99
• Additional Color Set 3 - €2,99

Additionele content voor The Pinball Arcade
• Doctor Who Ball Pack - €2,99
• FarSight Ball Pack - €1,99
• Glo-Ball Pack - €2,99
• Gottlieb Ball Pack 1 - €1,99
• Gottlieb Retro Ball Pack - €0,99
• SternBall Pack 1 - €1,99

Speciale aanbiedingen
Deep Ones - €4,24 (tot en met 25-06-2018; normaal €4,99)
I am Setsuna - €19,99 (tot en met 25-06-2018; normaal €39,99)
LOST SPHEAR - €24,99 (tot en met 25-06-2018; normaal €49,99)
Metropolis: Lux Obscura - €6,79 (tot en met 25-06-2018; normaal €7,99)
Outlast: Bundle of Terror - €16,74 (vanaf 22-06-2018 tot en met 25-06-2018; normaal €24,99)
Outlast 2 - €20,09 (vanaf 22-06-2018 tot en met 25-06-2018; normaal €29,99)
Slayaway Camp: Butcher's Cut - €7,49 (tot en met 25-06-2018; normaal €14,99)
Spelunker Party! - €14,99 (tot en met 25-06-2018; normaal €29,99)
Farming Simulator Nintendo Switch Edition - €26,99 (tot en met 26-06-2018; normaal €44,99)
Green Game: TimeSwapper - €1,49 (vanaf 22-06-2018 tot en met 28-06-2018; normaal €2,99)
Infinite Minigolf - €5,99 (tot en met 28-06-2018; normaal €9,99)
Mantis Burn Racing - €10,71 (tot en met 28-06-2018; normaal €15,99)
NeuroVoider - €11,19 (tot en met 28-06-2018; normaal €13,99)
Paper Wars: Cannon Fodder Devastated - €4,99 (vanaf 22-06-2018 tot en met 28-06-2018; normaal €9,99)
Red Game Without a Great Name - €1,49 (vanaf 22-06-2018 tot en met 28-06-2018; normaal €2,99)
Sky Force Reloaded - €8,99 (tot en met 28-06-2018; normaal €8,99)
The Long Reach - €10,04 (tot en met 28-06-2018; normaal €14,99)
Time Recoil - €9,09 (vanaf 22-06-2018 tot en met 28-06-2018; normaal €13,99)
Thumper - €9,99 (vanaf 22-06-2018 tot en met 29-06-2018; normaal €19,99)
Vesta - €5,99 (tot en met 29-06-2018; normaal €9,99)
Perfect Angle - €6,99 (vanaf 22-06-2018 tot en met 02-07-2018; normaal €9,99)
10 Second Run RETURNS - €3,99 (tot en met 05-07-2018; normaal €5,-)
3D MiniGolf - €17,99 (tot en met 05-07-2018; normaal €19,99)
Ambition of the slimes - €3,50 (tot en met 05-07-2018; normaal €5,-)
Animal Super Squad - €6,99 (tot en met 05-07-2018; normaal €9,99)
Battle Chef Brigade - €11,99 (tot en met 05-07-2018; normaal €19,99)
Danmaku Unlimited 3 - €6,29 (tot en met 05-07-2018; normaal €8,99)
Dark Witch Music Episode: Rudymical - €5,60 (tot en met 05-07-2018; normaal €8,-)
Deemo - €23,99 (tot en met 05-07-2018; normaal €29,99)
Island Flight Simulator - €17,99 (tot en met 05-07-2018; normaal €19,99)
Joe Dever's Lone Wolf - €9,74 (tot en met 05-07-2018; normaal €14,99)
Jotun: Valhalla Edition - €9,99 (tot en met 05-07-2018; normaal €14,99)
KAMIKO - €2,99 (tot en met 05-07-2018; normaal €4,99)
Owlboy - €16,09 (tot en met 05-07-2018; normaal €22,99)
Suicide Guy - €7,19 (tot en met 05-07-2018; normaal €7,99)
The Adventures of Elena Temple - €3,99 (tot en met 05-07-2018; normaal €4,99)
EARTHLOCK - €16,99 (tot en met 08-07-2018; normaal €24,99)
MXGP3 -The Official Motocross Videogame - €24,99 (tot en met 08-07-2018; normaal €49,99)
Dead Synchronicity: Tomorrow ComesToday - €11,24 (tot en met 09-07-2018; normaal €14,99)
Ginger: Beyond the Crystal - €14,99 (tot en met 09-07-2018; normaal €19,99)
Grand Prix Rock 'N Racing - €5,99 (tot en met 09-07-2018; normaal €7,99)
Heart&Slash - €10,49 (tot en met 09-07-2018; normaal €13,99)
Nightmare Boy - €7,99 (tot en met 09-07-2018; normaal €9,99)
Gear.Club Unlimited - €29,99 (tot en met 12-07-2018; normaal €49,99)
One Strike - €2,49 voor bezitters van Robonauts Astro Bears Party of Pirates: All Aboard! (permanent; normaal €4,99)
Kid Tripp - gratis voor bezitters van Miles & Kilo (permanent; normaal €3,99)
Spartan - €3,99 (permanent; normaal €10,99)

Speciale Ubisoft aanbiedingen (tot en met 27-06-2018)
Just Dance 2017 - €39,99 (normaal 59,99)
Just Dance 2018 - €39,99 (normaal 59,99)
Mario + Rabbids Kingdom Battle - €39,99 (normaal 59,99)
Mario + Rabbids Kingdom Battle - Gold Edition - €54,99 (normaal 74,99)
Monopoly for Nintendo Switch - €23,99 (normaal 39,99)
RAYMAN LEGENDS: DEFINITIVE EDITION - €29,99 (normaal 39,99)
South Park: The Fractured but Whole - €44,99 (normaal 59,99)
South Park: The Fractured But Whole - Gold Edition - €59,99 (normaal 79,99)
South Park: The Fractured but Whole -Season Pass - €17,99 (normaal 29,99)
UNO - €6,99 (normaal 9,99)

Nintendo eShop (Wii U)

Speciale aanbiedingen
Sky Force Anniversary - €3,99 (tot en met 28-06-2018; normaal €9,99)
Defend Your Crypt - €1,49 (tot en met 05-07-2018; normaal €2,99)
Epic Dumpster Bear - €3,75 (tot en met 05-07-2018; normaal €5,-)
Gunman Clive HD Collection - €1,99 (tot en met 05-07-2018; normaal €3,99)
Jotun Valhalla Edition - €9,99 (tot en met 05-07-2018; normaal €14,99)
Mr. Pumpkin Adventure - €1,99 (tot en met 05-07-2018; normaal €3,99)
Puzzle Monkeys - €0,99 (tot en met 05-07-2018; normaal €1,49)
Turtle Tale - €1,99 (tot en met 12-07-2018; normaal €2,99)
99 Moves - €4,90 (tot en met 19-07-2018; normaal €7,-)
Abyss - €1,19 (tot en met 19-07-2018; normaal €1,99)
Rock 'N Racing Off Road DX - €4,79 (tot en met 19-07-2018; normaal €7,99)

Speciale Ubisoft aanbiedingen (tot en met 27-06-2018)
Assassin's Creed III - €4,99 (normaal €19,99)
Assassin's Creed IV Black Flag - €11,99 (normaal €29,99)
Cloudberry Kingdom - €2,99 (normaal €9,99)
Just Dance 2016 - €19,99 (normaal €44,99)
Just Dance 2017 - €24,99 (normaal €49,99)
Just Dance 2018 - €19,99 (normaal €49,99)
Rabbids Land - €4,99 (normaal €19,99)
Rayman Legends - €5,99 (normaal €29,99)
Sports Connection - €9,99 (normaal €19,99)
Tom Clancy's Splinter Cell Blacklist - €7,49 (normaal €29,99)
Watch_Dogs - €7,49 (normaal €29,99)
Your Shape: Fitness Evolved 2013 - €9,99 (normaal €19,99)
ZombiU (German Edition) - €9,99 (normaal €19,99)
ZombiU - €9,99 (normaal €19,99)

Nintendo eShop (Nintendo 3DS)

Captain Toad: Treasure Tracker (Demoversie)
Uitgever: Nintendo
Prijs: gratis


Verken allerlei listige levels die geïnspireerd zijn door Japanse 'tuindozen' die hakoniwa worden genoemd in Captain Toad: Treasure Tracker! Dankzij de 3D-beelden en touchscreen-besturing is het net alsof je een tuindoos in je handen houdt!

Nieuwe thema's voor Nintendo 3DS HOME-menu (Verkrijgbaar vanaf 22-06-2018)
• Summertime is magic - €1,99
• Rock Maggie - €1,99
• Joy, LingLing and their pets - €1,99
• Stylish Bianca - €1,99
• Fairytale friends - €1,99
• A super GO.ZY. Couple - €1,99
• Regal Academy Princes - €1,99

Speciale aanbiedingen
Farming Simulator 14 - €6,79 (tot en met 26-06-2018; normaal €19,99)
Farming Simulator 18 - €14,99 (tot en met 26-06-2018; normaal €29,99)
Snow Moto Racing 3D - €5,99 (tot en met 28-06-2018; normaal 7,99)
Ash - €1,99 (tot en met 05-07-2018; normaal 3,99)
Defend your Crypt - €1,49 (tot en met 05-07-2018; normaal 2,99)
GLORY OF GENERALS - €3,49 (tot en met 05-07-2018; normaal 6,99)
Glory of Generals The Pacific - €3,49 (tot en met 05-07-2018; normaal 6,99)
Gunman Clive - €0,99 (tot en met 05-07-2018; normaal 1,99)
Gunman Clive 2 - €1,49 (tot en met 05-07-2018; normaal 2,99)
Karous -The Beast Of Re:Eden - €2,99 (tot en met 05-07-2018; normaal 5,99)
Musicverse: Electronic Keyboard - €2,95 (tot en met 05-07-2018; normaal 7,99)
Toy Defense - €1,99 (tot en met 05-07-2018; normaal 3,99)
Turtle Tale - €1,99 (tot en met 12-07-2018; normaal 2,99)
Cube Creator 3D - €4,50 (tot en met 19-07-2018; normaal 7,50)
Coaster Creator 3D - €4,35 (tot en met 19-07-2018; normaal 7,25)
Zombie Panic in Wonderland DX - €4,90 (tot en met 19-07-2018; normaal 7,-)

Alle titels verschijnen op de aan de rechterkant aangegeven releasedata, tenzij anders aangegeven in het artikel. Alle aanbiedingen gaan in op 21-06-2018, tenzij anders aangegeven.
Next articleBeloofde ruilfunctie en vriendensysteem toegevoegd aan Pokémon... Previous articlePode krijgt fabelachtige lanceertrailer

Plaats een reactie

Log in of registreer een account om een reactie te kunnen plaatsen.

ACA NEOGEO THE LAST BLADE 2

Platform: Nintendo Switch eShop
Prijs: €6,99
Genre: Fighter
Uitgever: HAMSTER
Aantal spelers lokaal: 2
Online-ondersteuning: Nee
Releasedatum: 21 juni 2018

BlazBlue: Cross Tag Battle

Platform: Nintendo Switch
Genre: Fighting
Ontwikkelaar: ARC SYSTEM WORKS
Uitgever: PQube
Aantal spelers lokaal: Onbekend
Online-ondersteuning: Onbekend
Releasedatum: 22 juni 2018

Bloons TD 5

Platform: Nintendo Switch eShop
Prijs: €14,99
Genre: Action Strategy
Uitgever: Ninja Kiwi
Aantal spelers lokaal: 2
Online-ondersteuning: Onbekend
Releasedatum: 19 juni 2018

Captain Toad: Treasure Tracker

Platform: Nintendo Switch
Genre: Puzzle
Ontwikkelaar: Nintendo EAD
Uitgever: Nintendo
Aantal spelers lokaal: 2
Online-ondersteuning: Nee
Releasedatum: 13 juli 2018

Captain Toad: Treasure Tracker

Platform: Nintendo 3DS
Genre: Puzzle
Ontwikkelaar: Nintendo EAD
Uitgever: Nintendo
Aantal spelers lokaal: 1
Online-ondersteuning: Nee
Releasedatum: 13 juli 2018

Caveman Warriors

Platform: Nintendo Switch eShop
Prijs: €12,99
Genre: Action Platformer
Uitgever: JanduSoft
Aantal spelers lokaal: 4
Online-ondersteuning: Nee
Releasedatum: 05 december 2017

D/Generation : The Original

Platform: Nintendo Switch eShop
Prijs: €16,99
Genre: Puzzelen
Uitgever: West Coast
Aantal spelers lokaal: 1
Online-ondersteuning: Nee
Releasedatum: 21 juni 2018

DEEMO

Platform: Nintendo Switch eShop
Prijs: €29,99
Genre: Rhythm
Ontwikkelaar: Rayark Inc.
Uitgever: Flyhigh Works
Aantal spelers lokaal: 1
Online-ondersteuning: Nee
Releasedatum: 28 september 2017

Destiny's Princess: A War Story, A Love Story

Platform: Nintendo Switch eShop
Prijs: €14,99
Genre: Avonturenspel
Uitgever: D3 Publisher
Aantal spelers lokaal: 1
Online-ondersteuning: Nee
Releasedatum: 21 juni 2018

Drawful 2

Platform: Nintendo Switch eShop
Prijs: €8,49
Uitgever: Jackbox Games
Aantal spelers lokaal: 1
Online-ondersteuning: Onbekend
Releasedatum: 21 juni 2018

Flashback

Platform: Nintendo Switch
Genre: Retro
Ontwikkelaar: Microids
Uitgever: Microids
Aantal spelers lokaal: 1
Online-ondersteuning: Onbekend
Releasedatum: 19 juni 2018

Grab the Bottle

Platform: Nintendo Switch eShop
Prijs: €4,99
Genre: Puzzle
Uitgever: Sometimes You
Aantal spelers lokaal: 1
Online-ondersteuning: Nee
Releasedatum: 20 juni 2018

GUNBIRD2 for Nintendo Switch

Platform: Nintendo Switch eShop
Prijs: €6,99
Genre: Arcade Shooter
Uitgever: Zerodiv
Aantal spelers lokaal: 2
Online-ondersteuning: Nee
Releasedatum: 21 juni 2018

INK

Platform: Nintendo Switch eShop
Prijs: €8,99
Genre: Arcade Platformer
Uitgever: Digerati
Aantal spelers lokaal: 2
Online-ondersteuning: Nee
Releasedatum: 19 juni 2018

Just Shapes & Beats

Platform: Nintendo Switch eShop
Prijs: €16,79
Genre: Muziek
Ontwikkelaar: Berzerk Studio
Uitgever: Berzerk Studio
Aantal spelers lokaal: 4
Online-ondersteuning: Ja
Aantal spelers online: 2
Releasedatum: 21 juni 2018

Lanota

Platform: Nintendo Switch eShop
Prijs: €14,99
Genre: Muziek
Uitgever: Flyhigh Works
Aantal spelers lokaal: 1
Online-ondersteuning: Nee
Releasedatum: 20 juni 2018

Lost in Harmony

Platform: Nintendo Switch eShop
Prijs: €6,99
Genre: Muziek
Uitgever: Plug In Digital
Aantal spelers lokaal: 1
Online-ondersteuning: Nee
Releasedatum: 21 juni 2018

Mario Tennis Aces

Platform: Nintendo Switch
Genre: Tennis/Sport
Ontwikkelaar: Camelot
Uitgever: Nintendo
Aantal spelers lokaal: 4
Online-ondersteuning: Ja
Aantal spelers online: 4
Releasedatum: 22 juni 2018

Minecraft

Platform: Nintendo Switch
Genre: Sandbox
Uitgever: Mojang
Aantal spelers lokaal: 8
Online-ondersteuning: Ja
Aantal spelers online: 8
Releasedatum: 21 juni 2018

Moorhuhn Remake

Platform: Nintendo Switch eShop
Prijs: €6,99
Genre: Arcade Shooter
Uitgever: Higgs Games
Aantal spelers lokaal: 4
Online-ondersteuning: Nee
Releasedatum: 21 juni 2018

Pode

Platform: Nintendo Switch eShop
Prijs: €24,99
Genre: Puzzel Adventure
Ontwikkelaar: Henchman & Goon
Uitgever: Henchman&Goon
Aantal spelers lokaal: 2
Online-ondersteuning: Onbekend
Releasedatum: 21 juni 2018

R.B.I. Baseball 18

Platform: Nintendo Switch eShop
Prijs: €24,99
Genre: Sport
Uitgever: MLBAM
Aantal spelers lokaal: 2
Online-ondersteuning: Nee
Releasedatum: 21 juni 2018

Rocket League Collector's Edition

Platform: Nintendo Switch
Genre: Fun racer
Ontwikkelaar: Psyonix
Uitgever: Psyonix
Aantal spelers lokaal: 8
Online-ondersteuning: Ja
Aantal spelers online: 8
Releasedatum: 25 januari 2018

The Journey Down: Chapter One

Platform: Nintendo Switch eShop
Prijs: €9,99
Genre: Puzzel Adventure
Uitgever: Blitworks
Aantal spelers lokaal: 1
Online-ondersteuning: Nee
Releasedatum: 21 juni 2018

The Lost Child

Platform: Nintendo Switch
Genre: RPG
Ontwikkelaar: Kadokawa Games
Uitgever: NIS America
Aantal spelers lokaal: 1
Online-ondersteuning: Nee
Releasedatum: 22 juni 2018

Vegas Party

Platform: Nintendo Switch
Genre: Bordspel
Uitgever: Funbox Media
Aantal spelers lokaal: 4
Online-ondersteuning: Nee
Releasedatum: 21 juni 2018

WHIP! WHIP!

Platform: Nintendo Switch eShop
Prijs: €7,99
Genre: Arcade Action
Uitgever: Alpha-Unit
Aantal spelers lokaal: 2
Online-ondersteuning: Nee
Releasedatum: 14 juni 2018