Ontwikkelaars Hollow Knight werken nog steeds hard aan fysieke versie Nieuws | 23 juni 2018 10:55 | Auteur: Erik F. | Bron: Reddit

Het lijkt erop dat Hollow Knight binnenkort ook in de schappen ligt!

Tijdens een Q&A-sessie op Reddit, meldt een van de ontwikkelaars van Team Cherry dat ze op dit moment hard werken aan een fysieke versie van Hollow Knight. Hij voegt hieraan toe dat ze hopelijk in de zeer nabije toekomst meer nieuws hierover kunnen delen.

Eerder bracht Team Cherry ook al naar buiten dat ze er alles aan deden om een fysieke versie van Hollow Knight op de markt te brengen.

Daarnaast meldt het bedrijf in diezelfde Q&A-sessie dat het bedrijf zeer verrast was met het positieve onthaal van Hollow Knight op de Nintendo Switch en dat ze blij zijn met hoe het verkoopt. Ze hadden hiervoor namelijk helemaal geen verwachtingen.

Hollow Knight is sinds 12 juni verkrijgbaar in de Nintendo Switch eShop.

hollowknight_nintendoswitch_03

Next articleYo-Kai Watch 4 krijgt aankondigingstrailer Previous articleBig the Cat, Amy en Chao snellen mee in Team Sonic Racing

Reacties van gebruikers

Avatar
Martijn | 23 juni 2018 13:53 | #282672
collapse
Wil dit spel graag proberen, maar er komt dus een fysieke versie van? Zou handig zijn als ontwikkelaars daar duidelijker in zouden zijn. Is al gebeurd dat ik een spel digitaal kocht, waarna ineens toch een versie ervan in de winkels kwam te liggen.

Op die manier heb ik "Shantae: Half Genie Hero" tweemaal gekocht (driemaal zelfs, als je de Wii U versie meetelt). Dit had niet gehoeven, maar ik wilde het spel gewoon compleet en fysiek. Het bijgeleverde boekje was ook overtuigend voor mij, al hou ik gewoon van het artwork achter een videogame.

Maar goed, nu ik dat weet wacht ik nog even af. Hopelijk ligt er binnenkort ook een fysieke versie in de winkels. Zo krijgt "Yooka-Laylee" bijvoorbeeld ook nog een late fysieke uitgave. Ik weet niet of ik dat spel nog ga kopen, maar áls ik m' koop wacht ik tot hij in de winkels ligt. "Hollow Knight" koop ik vroeg of laat. Een vriend heeft m' maanden terug al aangeraden, dus dat spel moet ik eigenlijk wel spelen. Hij ziet er tof uit! Very Happy
Avatar
koekiemonster | 24 juni 2018 09:33 | #282684
Reactie op post #282672 van Martijn
Er is geen uitgever die jouw patroon erg vindt. Smile
Avatar
Ruban | 23 juni 2018 19:27 | #282679
dit spel is echt verbazingwekkend leuk, en houd echt lang mn aandacht tijdens het spelen.

Plaats een reactie

Log in of registreer een account om een reactie te kunnen plaatsen.

Hollow Knight

Platform: Nintendo Switch eShop
Prijs: €14,99
Genre: 2D Action Platformer
Ontwikkelaar: Team Cherry
Uitgever: Team Cherry
Aantal spelers lokaal: 1
Online-ondersteuning: Nee
Releasedatum: 12 juni 2018

Screenshots