Voorlopig geen Wolfenstein: The New Order / The Old Blood naar Switch Nieuws | 26 juni 2018 12:07 | Auteur: Dyon | Bron: Gamespot

Voorlopig moeten we het alleen doen met Wolfenstein II: The New Colossus.

Panic Button, de ontwikkelaar die Wolfenstein II: The New Colossus heeft geport naar de Nintendo Switch geeft aan dat er voorlopig geen plannen zijn om andere Wolfenstein-games naar Nintendo's hybride-console te brengen.

Twee weken geleden gaf Panic Button aan dat er een grote Nintendo Switch Port aankomt, het zal dus waarschijnlijk een andere game zijn dan Wolfenstein.

Adam Creighton vertelde in een interview met Gamespot het volgende (vertaald):
''Dat is echt aan Bethesda en Nintendo om te bepalen of deze games naar de Switch gaab komen. Ik denk dat het vooral belangrijk is om te kijken hoe The New Colossus wordt ontvangen na de launch.''


Wolfenstein II: The New Colossus verschijnt op 29 juli voor de Nintendo Switch.
Next articleEenspelerstand Splatoon 2 wordt niet verder uitgebreid Previous articleThe World Ends With You - Final Remix - krijgt verschijningsdatum...

Reacties van gebruikers

Avatar
FalconPawnch | 26 juni 2018 15:05 | #282709
collapse
zo hatelijk he, het vertrouwen is er dus gewoon nog steeds niet. "eerst maar eens kijken of game X goed ontvangen wordt". Mocht dat dus zo zijn, dan zouden ze na dat moment van bepalen pas gaan beginnen aan een nieuwe game en kan je dus weer twee of drie jaar wachten.
Avatar
Mink | 26 juni 2018 18:57 | #282715
Reactie op post #282709 van FalconPawnch
collapse
Speel eerst Wolfenstein II op de Switch en als je dan zin hebt in meer Wolfenstein-games, kun je altijd nog aan de virtuele bel trekken Wink . Het zijn overigens echt geweldige spellen en het feit dat deeltje twee al komt naar de Switch, is al heel wat.
Avatar
Jopie van Kote | 26 juni 2018 20:01 | #282717
Reactie op post #282715 van Mink
Dat er uberhaubt shooters komen naar een Nintendo console is al iets speciaals tegenwoordig Razz Vroegah op de goeie ouwe N64 was dit heel normaal, de Gamecube deed ook gewoon mee met de Shooters en zelfs de Wii had (aangepaste) shooters in alle soorten en maten. En zo hoort het ook: De Nintendo was van alle genres. Alleen de Wii U schoot hevig tekort op 't gebied van shooters en andere genres. De twee COD games en Zombi U waren de enige het noemen waard. Met de Switch hebben we: Doom, Payday 2, Wolfenstein II, Paladins en nog een aantal digitale shooters. En dan dit:

Dusk is an upcoming retro-styled first-person shooter developed by David Szymanski and published by New Blood Interactive for Microsoft Windows. The visuals of Dusk were crafted to be evocative of '90s first-person shooters (Doom & Quake). On June 12, 2018, New Blood Interactive announced that Dusk will be released for the Nintendo Switch.
Avatar
MVG | 26 juni 2018 21:11 | #282720
Misschien later nog. Vergeet niet: de Switch versie van "Wolfenstein II: The New Colossus" verschijnt ook pas later dan op de andere platformen. Je ziet het wel vaker. Bedrijven doen eerst hun oorspronkelijke plan en nemen daarna de tijd om aan de Switch versie te werken. Op zich niet slecht, want zo kun je wel beter optimaliseren voor ieder systeem. Ook de Switch.

Als de game op de Switch aanslaat, zie ik die vervolgen best ook nog naar het systeem komen. De keuze ligt echter inderdaad bij Nintendo en Bethesda. Panic Button is dus nog niet de juiste partij om dit aan te vragen. Ze kunnen er geen antwoord op geven, omdat ze daar nog niks over weten (of ze willen het niet naar buiten brengen). Dat wil niet zeggen dat die games er niet komen.

Overigens heb ik niks met First Person Shooters óf Wolfenstein. Vond het vroeger al niet leuk met "Wolfenstein 3D" en nu vind ik het ook weer helemaal niks. Had een filmpje gezien van Hitler die in een emmer ging pissen: geen spel voor mij. Mooi voor het aanbod als al die games er op den duur komen. Juich dat best toe, maar zelf zou ik ze nooit kopen.

Plaats een reactie

Log in of registreer een account om een reactie te kunnen plaatsen.