Eenspelerstand Splatoon 2 wordt niet verder uitgebreid Nieuws | 26 juni 2018 12:30 | Auteur: Erik F. | Bron: Polygon

We moeten het op dit moment doen met de Octo Expansion!

In een interview van Polygon legt de producer van Splatoon 2, Hisashi Nogami, uit dat spelers geen nieuwe content voor de éénspelerstand hoeven te verwachten waarvoor je hoeft te betalen. Daarnaast meldt hij dat er op dit moment geen nieuwe, "premium" content op de planning staat.

Dit hoeft echter niet te betekenen dat er nooit meer betaalde DLC komt. "Ik kan niet zeggen dat het niet mogelijk is dat we ooit gaan overwegen om wat betaalde premium multiplayer content uit te brengen. Het voornaamste is echter dat dit een gelijk speelveld blijft voor spelers."

Splatoon 2 ligt sinds 21 juli 2017 in de schappen. De Octo Expansion is sinds deze maand, 14 juni, verkrijgbaar.

Next articleJust Shapes and Beats Previous articleVoorlopig geen Wolfenstein: The New Order / The Old Blood naar...

Reacties van gebruikers

Avatar
Banjo | 26 juni 2018 15:46 | #282712
collapse
Mooi. Laat Splatoon 3 maar komen!
Avatar
MVG | 26 juni 2018 21:23 | #282721
Reactie op post #282712 van Banjo
Waarom? Deel 2 is pas bijna een jaar uit, wordt nog ondersteunt met updates en de DLC is net uit. Waarom zou je nu al een "Splatoon 3" willen?! Hahaha

Voorlopig liever niet. Laat ze eerst "Splatoon 2" maar voortzetten. Met 80 levels in de DLC denk ik dat de single player mode wel groot genoeg is. Wat moeten ze er verder aan toevoegen ook? Meer van hetzelfde? Het is al meer single player mode dan "Splatoon" had of dat vele andere games überhaupt krijgen. Bij Splatoon gaat het voor een groot deel toch om de online multiplayer.

Van mij mogen ze best nog een poos doorgaan met "Splatoon 2" te ondersteunen. Er zijn nog steeds gratis updates en Splatfests. Als "Splatoon 2" echt klaar is, zie ik liever eerst iets anders, voordat er een derde deel komt. Zeker als een mogelijk deel 3 er precies op zal lijken. Een "Splatoon 3" zien we dan over jaren nog wel eens. Met "Splatoon 2" heeft de Switch voorlopig wel genoeg Splatoon-actie aan boord.

Plaats een reactie

Log in of registreer een account om een reactie te kunnen plaatsen.

Splatoon 2

Platform: Nintendo Switch
Genre: Third-Person Shooter
Ontwikkelaar: Nintendo
Uitgever: Nintendo
Aantal spelers lokaal: 8
Online-ondersteuning: Ja
Aantal spelers online: 8
Releasedatum: 21 juli 2017

Screenshots