Giannis Antetokounmpo op de cover van NBA 2K19 Media | 05 juli 2018 13:50 | Auteur: Nathan | Bron: 2K Sports

De coverster van NBA 2K19 is bekend.

NBA 2K viert dit jaar de twintigste verjaardag van de serie. De grootste vernieuwing van NBA 2K19 is een open wereldsectie, genaamd de 'Neighborhood'. 2K heeft de coverster van de editie van dit jaar onthuld. Het is Giannis Antetokounmpo van de Milwaukee Bucks. Hij is twee keer NBA All-Star geweest en de allereerste speler ooit die in een regulier seizoen in de top 20 is geëindigd van zowel totaal aantal punten als rebounds, assists, steals en blocks. De 'Greek Freak' is de eerste niet-Amerikaanse basketballer die op de cover van een NBA 2K-game staat. Zoals zijn bijnaam suggereert, komt de beste man uit Griekenland.

De standaardversie van NBA 2K19 verschijnt op 11 september voor de Nintendo Switch, zowel in de winkels als in de Nintendo eShop. Zoals gebruikelijk is er ook een speciale versie met extra in-game items en vroegtijdige toegang: de NBA 2K19: 20th Anniversary Edition verschijnt op 7 september voor de Nintendo Switch, alleen in de Nintendo eShop.

Next articleOmzet van Super Mario Run is 60 miljoen dollar gepasseerd Previous articleHoward: Geen mods voor Skyrim, Fallout Shelter een succes op...

Plaats een reactie

Log in of registreer een account om een reactie te kunnen plaatsen.

NBA 2K19

Platform: Nintendo Switch
Genre: Sports
Ontwikkelaar: Visual Concepts
Uitgever: 2K Sports
Aantal spelers lokaal: 4
Online-ondersteuning: Ja
Aantal spelers online: 10
Releasedatum: 11 september 2018