Leak Pokémon GO haalt verscheidene nieuwe Pokémon naar boven Nieuws | 12 juli 2018 09:40 | Auteur: Erik F. | Bron: Twitter-gebruiker @Chrales

Er zijn sprites van een aantal Hoenn en zelfs een Johto Pokémon geleaked voor Pokémon GO!

Dataminer Chrales dook in de code van het mobiele spelletje en haalde onder andere de derde generatie Pokémon Nincada, Ninjask, Shedinja, Clamperl en Huntail naar boven. Vooral Shedinja is interessant: deze is in de 'gewone' spellen enkel te krijgen als je een lege plek in je party hebt. Ook op legendarisch gebied staat ons wat te wachten: Jirachi en de verschillende vormen van Deoxys komen er binnenkort mogelijk ook aan.

Bijzonder is echter dat er ook nog sprites voor de al lange tijd verschenen Hoenn Pokémon zijn gevonden. Het gaat om Celebi en Smeargle. Eerstgenoemde is een mythisch beestje, dus het is logisch dat de ontwikkelaars daar uiterst voorzichtig mee omgaan. Smeargle is echter een ander verhaal: zijn unieke aanval Sketch, die de vaardigheid van zijn tegenstander kopieert, had ongetwijfeld wat te maken met zijn afwezigheid. We zijn benieuwd wat de makers hiervan gaan brouwen.

We gaan er vanuit dat deze beestjes niet lang op zich laten wachten: het spel is op dit moment populairder dan ooit. Volgens Polygon worden ze tijdens het Pokémon GO Fest in Chicago, dat van 13 tot 14 juli is, mogelijk al onthuld. Pokémon GO is sinds 16 juli 2016 verkrijgbaar voor iOS en Android.

pokemongo_hoennjohtoleak
Next articleOntdek het leven in het Berlijn van 2048 in dystopisch State... Previous articleWhere are my friends?

Reacties van gebruikers

Avatar
FalconPawnch | 13 juli 2018 12:59 | #282876
Bijzonder is echter dat er ook nog sprites voor de al lange tijd verschenen Hoenn Pokémon zijn gevonden. Het gaat om Celebi en Smeargle.


Die komen uit Johto

Wel vaag dat ze dan niks hebben van Gorebyss (de andere evolutie van Clamperl)

Smeargle heeft straks denk ik gewoon compleet random aanvallen. Ik geloof niet dat je ze eerst moet laten 'sketchen' om attacks te kiezen. Ze kunnen letterlijk iedere move leren, dus ik verwacht dat het gewoon randomised moves zullen zijn.

Plaats een reactie

Log in of registreer een account om een reactie te kunnen plaatsen.

Pokémon GO

Platform: Android
Genre: Augmented Reality
Ontwikkelaar: Niantic
Uitgever: The Pokémon Company
Aantal spelers lokaal: 1
Online-ondersteuning: Ja
Aantal spelers online: 1
Releasedatum: 16 juli 2016

Screenshots