Ontdek het leven in het Berlijn van 2048 in dystopisch State of Mind vanaf 15 augustus Nieuws | 12 juli 2018 12:10 | Auteur: Nathan | Bron: Daedalic Entertainment

De futuristische avonturengame State of Mind heeft een releasedatum en een nieuwe trailer gekregen.

State of Mind werd in januari 2017 aangekondigd voor de Nintendo Switch. De speler neemt de rol aan van Richard Nolan, een journalist die ontdekt dat hij en zijn gezin op geheugen-uploads hebben geleefd. Er is iets fout gegaan met zijn upload, waardoor hij in twee realiteiten 'leeft': de echte realiteit en een geheime virtuele realiteit waarin zijn defecte zelf zich bevindt. De speler wisselt tussen deze twee werelden tijdens het spelen van de game. Hij gaat op zoek naar een manier om zichzelf te helen en samen te voegen, maar vindt daarbij grotere thema's die in zijn weg staan.

Vandaag heeft uitgever Daedalic Entertainment bekendgemaakt dat State of Mind op 15 augustus uitkomt in de Nintendo eShop. In een nieuwe trailer, die zojuist online is verschenen, krijg je een nieuwe blik op het verhaal van Richard Nolan en de mensen van het Berlijn van het jaar 2048.

State of Mind ligt vanaf 15 augustus in de winkel voor de Nintendo Switch. De game kost €39,99 in de Nintendo eShop.


< >
Next articleGeen film, maar game Previous articleLeak Pokémon GO haalt verscheidene nieuwe Pokémon naar boven

Plaats een reactie

Log in of registreer een account om een reactie te kunnen plaatsen.

State of Mind

Platform: Nintendo Switch
Genre: Avontuur
Ontwikkelaar: Daedelic Entertainment
Uitgever: Daedalic Entertainment
Aantal spelers lokaal: 1
Online-ondersteuning: Nee
Releasedatum: 15 augustus 2018

Screenshots