Begin een nieuw Kanto-avontuur in trailer Pokémon: Let's Go, Pikachu / Eevee! Media | 12 juli 2018 15:18 | Auteur: Nathan | Bron: The Pokémon Company

The Pokémon Company heeft een nieuwe trailer van Pokémon: Let's Go, Pikachu / Eevee! online gezet.

Pokémon: Let's Go, Pikachu! en Pokémon: Let's Go, Eevee! zijn de allereerste Pokémon-spellen voor de Nintendo Switch en daarmee ook de eerste hoofddelen met HD-graphics. De games brengen je terug naar Kanto, de allereerste Pokémon-regio. Ze focussen zich niet op de klassieke gameplay van de serie, maar gaan juist dieper in op het vangen en een relatie opbouwen met de zakmonsters.

Zojuist is er een nieuwe trailer van Pokémon: Let's Go, Pikachu / Eevee! online gezet. In de video zijn een aantal bekende plekken en gebeurtenissen uit de allereerste Pokémon-games te zien in een nieuw, modern jasje. Ook worden een aantal personages, zoals Professor Oak en Gym Leaders Brock en Misty, opnieuw aan je voorgesteld. Er komen een aantal trainergevechten voorbij, inclusief spectaculaire HD animaties, en je krijgt een eerste blik op de customizationopties voorgeschoteld.

Naast de trailer heeft The Pokémon Company een aantal details over de spellen onthuld. Zo is nu bekend dat Oddish, Sandshrew en Growlithe alleen in de Pikachu-versie te vangen zijn, terwijl Eevee-eigenaren als enige Bellsprout, Vulpix en Meowth kunnen bemachtigen vanuit het spel. Pokémon uit de andere versie kun je alleen krijgen door te ruilen. Dit kan via Local Play en online. Via diezelfde technieken kun je ook tegen andere spelers vechten.

Pokémon: Let's Go, Pikachu! en Pokémon: Let's Go, Eevee! zijn vanaf 16 november wereldwijd verkrijgbaar voor de Nintendo Switch.

Next articleTakahashi: 'Mario Kart 8 Deluxe krijgt nieuwe updates' Previous articleGeen film, maar game

Reacties van gebruikers

Avatar
MVG | 12 juli 2018 16:29 | #282854
Tweestrijd: het ziet er erg tof uit. "Pokémon Yellow" vond ik erg tof destijds. Als het een remake was, had ik in ieder geval vertrouwen dat het spelaspect in orde is. Dit bevat echter óók mechanieken uit "Pokémon Go", waar ik weinig interesse in heb. Het ligt er dus aan hoe ze dit spel interessant gaan houden. Niet dol op versimpelde mobiele games, dus ik hoop dat die invloeden het voor mij niet verzieken.

Soms is verandering trouwens niet slecht. Pokémon heeft veel kritische fans, die liefst weinig veranderingen zien. De formule zit redelijk vastgeroest en is al sinds het allereerste spel bijna ongewijzigd gebleven. Soms wel goed om de boel wat te moderniseren of aan te passen, al moet het wel een verbetering zijn. We zullen wel zien hoe dit uitpakt in "Pokémon Let's Go Evee / Pikachu",

Maar "Pokémon Yellow" was toen tof, mede omdat dit deel oorspronkelijk wat meer op de populaire tekenfilmserie leek. Pikachu liep met je mee. Zelfs Team Rocket deed mee, al weet ik niet of Jessie, James en Meowth ook in dit nieuwe spel meedoen. Wat betreft het "Pokémon Yellow" deel van dit spel: prima. Ben alleen nog niet helemaal overtuigd van het "Pokémon Go" gedeelte, al werkt dit uiteindelijk misschien ook wel goed. We zien het later dit jaar wel. Smile

Plaats een reactie

Log in of registreer een account om een reactie te kunnen plaatsen.

Pokémon: Let's Go, Eevee!

Platform: Nintendo Switch
Genre: RPG
Ontwikkelaar: Game Freak
Uitgever: Nintendo
Aantal spelers lokaal: 2
Online-ondersteuning: Ja
Aantal spelers online: 2
Releasedatum: 16 november 2018

Pokémon: Let's Go, Pikachu!

Platform: Nintendo Switch
Genre: RPG
Ontwikkelaar: Game Freak
Uitgever: Nintendo
Aantal spelers lokaal: 2
Online-ondersteuning: Ja
Aantal spelers online: 2
Releasedatum: 16 november 2018