Oude bekenden keren terug in nieuwe Pokémon: Let's Go-commercial Media | 13 juli 2018 07:06 | Auteur: Dyon

Bereid je maar voor, want hier zijn ze weer hoor!

Nadat we gisteren al getrakteerd werden op een extra lange trailer met gloednieuwe content van Pokémon: Let's Go Pikachu/Eevee. Vandaag zien we in een gloednieuwe Japanse commercial een zeer bekend drietal terugkeren om de wereld voor verder verval te behoeden.

Pokémon: Let's Go Pikachu en Eevee komen uit op 16 november 2018 voor de Nintendo Switch.

Next articleCrash Bandicoot N.Sane Trilogy Previous articleNIS America vraagt fans te kiezen voor de omkeerbare cover van...

Reacties van gebruikers

Avatar
FalconPawnch | 13 juli 2018 09:10 | #282873
Het is wel echt overduidelijk dat ze de jongere gamers aan willen spreken met de Let's Go games. Ik twijfel nog heel erg of ik dit wel ga kopen. Ik denk dat ik het vangen en trainer van de vorige handhelds ga missen. Ik wacht wel gewoon tot volgend jaar met de échte rpg's.
Avatar
IJsbeer | 13 juli 2018 11:10 | #282874
collapse
Bereid je maar voor..
Avatar
MVG | 13 juli 2018 14:05 | #282877
Reactie op post #282874 van IJsbeer
Want hier zijn ze weer hoor.. Hahaha

Toch verrast dat ze dit ook hebben overgenomen van het originele "Pokémon Yellow". Eén van de weinige games waar Jessie en James echt in meedoen, aangezien zij eigenlijk voor de tekenfilm bedacht zijn. Nooit gedacht dat ze dit zouden doorvoeren in "Pokémon Let's Go Pikachu! / Evee!". Net als Brock en Misty wel wat gemoderniseerd (ontkom je na al die jaren niet aan), maar wel zeer herkenbaar als het stukje nostalgie dat deze personages zijn. Duidelijk invloeden uit de televisiereeks. Smile

Tja, ik heb nog steeds wat moeite in te schatten hoe ik deze games ga vinden. Pokémon Yellow" was het tofste deel van de oorspronkelijke drie games. Hopelijk is deze nieuwe ook leuk om te spelen als je wat ouder bent. Maak me het meest zorgen over de integratie van "Pokémon Go" elementen. Pokémon zit wel erg vastgeroest in zijn formule, dus wat vernieuwing is welkom. Weet alleen niet of die vernieuwing uit "Pokémon Go" moet komen.

Vraag me net als FalconPawnch ook af of het vangen en trainen niet teveel gemist gaat worden. Hopelijk blijft er een volwaardige Pokémon avontuur over en is het niet slechts een uitgeklede, versimpelde 3D herhaling van "Pokémon Yellow". Het ziet er vooralsnog wel tof uit.

Iedereen heeft het wel steeds over de 'echte' Pokémon RPG, die in 2019 zou komen, maar laten we eerst even afwachten wat deze games gaan doen. Persoonlijk vind ik dat voor nu wel even genoeg Pokémon. Kan best tof worden, maar hoop dat er nog wel voldoende uitdaging in het spel blijft zitten.
Avatar
kreator5866 | 14 juli 2018 13:14 | #282888
ziet er goed uit. je kan wel duidelijk zien dat die trailer gericht is op vooral jonge kinderen maar dat maakt mij niet veel uit, ik ga dit spel wel halen.

Plaats een reactie

Log in of registreer een account om een reactie te kunnen plaatsen.

Pokémon: Let's Go, Eevee!

Platform: Nintendo Switch
Genre: RPG
Ontwikkelaar: Game Freak
Uitgever: Nintendo
Aantal spelers lokaal: 2
Online-ondersteuning: Ja
Aantal spelers online: 2
Releasedatum: 16 november 2018

Pokémon: Let's Go, Pikachu!

Platform: Nintendo Switch
Genre: RPG
Ontwikkelaar: Game Freak
Uitgever: Nintendo
Aantal spelers lokaal: 2
Online-ondersteuning: Ja
Aantal spelers online: 2
Releasedatum: 16 november 2018