Bill Trinen over potentiële demo en DLC voor Super Smash Bros. Ultimate Nieuws | 20 juli 2018 22:50 | Auteur: Neslihan | Bron: IGN

Volgens Bill Trinen volgt er meer informatie over het nieuwste Super Smash Bros.-spel wanneer we de release naderen.

Tijdens de E3 afgelopen maand werd één ding over Super Smash Bros. Ultimate luid en duidelijk: ieder personage komt weer terug. Toch roept het spel nog genoeg vraagtekens op. Een van die dingen is de vraag of dit vechtspel een demo zal krijgen zoals bij Splatoon 2, ARMS en Mario Tennis Aces. In een interview van IGN gaf Nintendo's Bill Trinen gisteren tijdens de San Diego Comic-Con antwoord op deze vraag:

''Erg goede vraag. Op dit moment zijn ze zeer aan het focussen om het spel af te krijgen. We hebben nog een paar andere dingen waar we het over willen hebben tussen nu en de release in december. Hopelijk hebben we daarover wat nieuws wanneer we de release naderen.''


Vervolgens werd hem gevraagd of Super Smash Bros. Ultimate, net zoals zijn voorgangers op de Wii U en 3DS, DLC zal krijgen:

''Natuurlijk was dat een groot deel van de Wii U-game, maar een deel van meneer Sakurai's aanpak is dat hij echt aan het focussen is om de game af te krijgen. Wanneer het spel eenmaal af is, zal hij beginnen met het maken van keuzes over wat hij wilt doen met andere personages of DLC, zulke dingen. Of hij nou wel of niet besluit weer DLC te ontwikkelen, of of hij nou wel of niet besluit dat dit de ultieme versie is en er echt niks meer in past - we zullen het zien wanneer we de release naderen.''


Het volledige interview van IGN met Bill Trinen kun je hieronder bekijken. Super Smash Bros. Ultimate verschijnt 7 december voor de Nintendo Switch.


Next articleGyms van Pokémon: Let's Go stellen eisen om ze uit te mogen... Previous articleNederlandse Ronimo Games brengt Swords & Soldiers II Shawarmageddon...

Reacties van gebruikers

Avatar
CyberMonkey | 22 juli 2018 01:14 | #282974
collapse
Smash verschijnt relatief vroeg in de levenscyclus van de Switch en Nintendo heeft aangegeven dat ze de Switch veel langer in leven willen houden dan de Wii U. Oftewel 99% kans dat er DLC gaat komen voor Smash Ultimate in de komende jaren.
Avatar
FalconPawnch | 22 juli 2018 12:26 | #282979
Reactie op post #282974 van CyberMonkey
Ze houden tot nu toe bijna alle grote games in leven met dlc. (Lees: outfits en nutteloze shit)
Avatar
FalconPawnch | 22 juli 2018 12:28 | #282980
Ik hoop dat ze niet al te veel dlc gaan introduceren anders is het hele 'ultimate' en het 'compleet' er ook meteen weer van af. Ik zie he wel. Een demo zou niet gek zijn want de 3DS had dat toen destijds ook. Kom maar op!! =)
Avatar
MarioKarter | 22 juli 2018 14:24 | #282983
collapse
Smash Bros. bezorgt Nintendo duizenden euro's in het laatje dus DLC gaat er komen, daar twijfel ik niet over. Er zijn nog zo veel personages die ze erin kunnen stoppen.
Avatar
FalconPawnch | 23 juli 2018 10:36 | #282993
Reactie op post #282983 van MarioKarter
zeg maar gerust miljoenen =)

Plaats een reactie

Log in of registreer een account om een reactie te kunnen plaatsen.

Super Smash Bros. Ultimate

Platform: Nintendo Switch
Genre: Fighter
Ontwikkelaar: Nintendo
Uitgever: Nintendo
Aantal spelers lokaal: 1
Online-ondersteuning: Ja
Aantal spelers online: 2-8
Releasedatum: 07 december 2018

Screenshots