Taiko: Drum Master komt misschien naar het westen Nieuws | 23 juli 2018 20:16 | Auteur: Neslihan | Bron: Twitter @OtherEhm

Verschijnt Taiko: Drum Master toch wel in het westen?

Over twee weken verschijnt het razend populaire drumspel Taiko: Drum Master voor de Nintendo Switch. Helaas komt het spel alleen in Azië uit, al was het vorige maand aangekondigd dat dit spel ook een Engelse taaloptie zal kennen. Hoewel het onwaarschijnlijk is dat dit spel alsnog in het westen verschijnt, zijn er de laatste tijd wel veel aanwijzingen opgedoken die wijzen op een westerse release van Taiko: Drum Master.

Om te beginnen kreeg het spel begin deze maand een listing op het Australian Classification Board, de Australische variant van PEGI. Het feit dat het spel vermeld staat op deze site, hint op zich zelf al sterk op een mogelijke westerse release.

Ook in Europa zijn er wat aanwijzingen verschenen over een westerese release. Zo verschenen vorige week uit het niks drie trademarks: Drum Master, Drum 'n' Fun!, en Drum Session!. Hoewel Drum Session! waarschijnlijk verwijst naar de exclusieve PlayStation 4-game die afgelopen winter verschenen was, suggereert Drum 'n' Fun! wel naar een mogelijke westerse release van de Nintendo Switch-game.

Daarnaast heeft een dataminer nu in het spel een Engelse versie van het logo van Taiko: Drum Master gevonden. Dit hoeft echter niet meteen te betekenen dat het drumspel ook hier zal verschijnen: het spel zal immers een Engelse taaloptie kennen. Toch wijst dit allemaal samen wel naar een mogelijke westerse release. Daarbij had uitgever en ontwikkelaar Bandai Namco begin deze maand nog aangekondigd dat ze drie titels gaan aankondigen voordat de Gamescom 21 tot en met 25 augustus start: wellicht is dit er een van.Taiko: Drum Master verschijnt 9 augustus voor de Nintendo Switch in Azië. Of het ook naar het westen komt is ondanks dit alles nog onbekend.
Next articleVerkleed jezelf als Breath of the Wild-Link in Monster Hunter... Previous articleOctopath Traveler

Plaats een reactie

Log in of registreer een account om een reactie te kunnen plaatsen.