Take Two CEO Strauss Zelnick: 'Er komen meer games naar de Nintendo Switch' Nieuws | 24 juli 2018 11:06 | Auteur: Dyon | Bron: gamesindustry.biz

Mooie woorden van de CEO van Take Two Interactive.

De CEO van Take Two, Strauss Zelnick heeft in een interview met gamesindustry.biz aangegeven dat er meer games naar de Nintendo Switch gaan komen afkomstig van Take Two. Hij specificeerde niet van welke studio deze games zullen komen.

Sinds de release van de Nintendo Switch vorig jaar maart bleek al dat games van 2K en Rockstar (eigendom van Take Two) veelvuldig hun weg vonden naar de hybride console van de Japanse spelletjesfabrikant. Verschillende titels in de NBA-serie, WWE2K18 en ook L.A. Noire van Rockstar zijn er al voor uitgekomen, terwijl later dit jaar er ook een nieuwe Carnival Game komt voor de Nintendo Switch.

Welke games van welke studio er zullen uitkomen op de Nintendo Switch is vooralsnog niet bekend, maar het is een publiek geheim dat er een hoop Nintendo Switch-bezitters graag games als Red Dead Redemption 2 en een Grand Theft Auto game er voor zien uitkomen.
Next articleNieuwe details en beelden van Dragon Ball FighterZ bekendgemaakt Previous articleMetal Gear Solid-regisseur Vogt-Roberts: 'Vergeet niet hoe bizar...

Plaats een reactie

Log in of registreer een account om een reactie te kunnen plaatsen.