Nieuw Nintendo Labo Toy-Con-pakket bekendgemaakt, lanceert in september Nieuws | 27 juli 2018 08:36 | Auteur: Dyon

Fans van karton opgelet, er is een nieuw Nintendo Labo-pakket naar je onderweg!

Nintendo Labo werd aan het begin van dit jaar onthuld door Nintendo als 'een gloednieuwe spelervaring voor de Nintendo Switch'. Vandaag heeft de Japanse computerspelletjesgigant een nieuw Toy-Con pakket bekendgemaakt: Het Voertuigenpakket. Dit pakket komt uit op 14 september 2018.

In dit nieuwe pakket zitten uiteraard voertuigen die je zelf in elkaar moet gaan zetten. Van vliegtuigen tot aan onderzeeërs, niets is te gek. Overigens lanceerde Nintendo vorige maand een Nintendo Labo-update voor Mario Kart 8 Deluxe. Of de game compatible gaat zijn met deze typische Mario Kart-Labo is vooralsnog niet bekend.

Nintendo Labo Toy-Con 03 - Voertuigenpakket komt op 14 september uit voor de Nintendo Switch.

Next articleKrijg een voorproefje van bizarre microgames met lanceertrailer... Previous articlePocket Rumble

Reacties van gebruikers

Avatar
koekiemonster | 27 juli 2018 10:08 | #283032
Zie hier de dikke september release van Nintendo....
Avatar
yung_belegen | 27 juli 2018 10:27 | #283033
collapse
Ze moeten kappen met die mini-games die je erbij krijgt. Gooi er dan een volwaardige game bij.
Avatar
MVG | 27 juli 2018 11:54 | #283035
Reactie op post #283033 van yung_belegen
Zelf zie ik liever dat ze een volwaardig spel maken, zonder "Nintendo Labo". Ik zie "Labo" vooral als een manier om kleinschalige games alsnog te kunnen verkopen. Denk aan Miyamoto's eerder gefaalde "Project Giant Robot", dat nu dankzij "Labo" gewoon alsnog verkocht kon worden. Leuk voor de jongere doelgroep, maar ik hoor daar niet bij.

Ik snap het idee achter "Nintendo Labo", het is een interessant idee, maar meer dan dat is het niet. In dat opzicht is het vergelijkbaar met "Wii Sports" en andere kleinschalige Mii games, die op grote schaal werden verkocht tijdens het Wii tijdperk.

Maak dat op de Switch vooral niet te groot. Niet teveel nadruk. Niet teveel aandacht. Prima dat het er is, maar laat het geen voorgrond krijgen. Die investering kan beter worden besteed aan de echte grote titels, waarvan de Switch er ook nog wel een aantal kan gebruiken. Niet dat ik klaag over het aanbod. Ik kan het niet bijhouden, qua games. Een goed teken voor de Switch. Er is dus zeker plaats voor "Labo", al moet dat niet teveel aandacht opeisen van de volwaardige games.
Avatar
Niek | 27 juli 2018 23:57 | #283038
Hmm, dit lijkt mij eigenlijk best interessant. Het lijkt ook enigzins gebaseerd op Pilot Wings. Tenminste dat is waar het mij een beetje aan doet denken. Maar het zal wel de diepgang van die game missen. Bij Labo gaat het vooral om het bouwen.

Plaats een reactie

Log in of registreer een account om een reactie te kunnen plaatsen.

Nintendo Labo Toy-Con 03 - Voertuigenpakket

Platform: Nintendo Switch
Genre: Doe-het-zelf
Ontwikkelaar: Nintendo
Uitgever: Nintendo
Aantal spelers lokaal: Onbekend
Online-ondersteuning: Onbekend
Releasedatum: 14 september 2018

Screenshots