Expansie van Xenoblade Chronicles 2 staat centraal in stijlvolle video Media | 01 augustus 2018 14:34 | Auteur: Ricardo | Bron: Nintendo

Verhaaluitbreiding Torna, The Golden Country, en meer komen aan bod!

Xenoblade Chronicles 2 verscheen eind vorig jaar als dé grote RPG voor Nintendo Switch. Sindsdien heeft Monolith Soft zich bezig gehouden met DLC van de titel, met als hoogtepunt de verhaaluitbreiding genaamd Xenoblade Chronicles 2: Torna - The Golden Country, dat als DLC én als losstaande titel verschijnt. Een video die Nintendo gisteren heeft gedeeld, toont enkele fragmenten van de verhaaluitbreiding en demonstreert eveneens nieuwe Rare Blades, waaronder Shulk en Fiora. De expansiepass bevat verder ook nog bonus items, nieuwe quests en een Challenge Battle modus. Bekijk de trailer hieronder.

Xenoblade Chronicles 2 en diens expansiepass zijn nu verkrijgbaar voor Nintendo Switch. De verhaaluitbreiding Xenoblade Chronicles 2: Torna - The Golden Country verschijnt op 14 september digitaal en krijgt een week later, op 21 september, een fysieke verschijning.

Next articleJapanse verkoopcijfers 23/7/2018 - 29/7/2018: heleboel kleinere... Previous articleNintendo deelt acht eShop-aanraders om de zomer mee door te...

Reacties van gebruikers

Avatar
Lucas | 02 augustus 2018 09:11 | #283057
collapse
Dankzij Jeroen K., Demin en vooral Ricardo heb ik de game weer opgepakt en uitgespeeld. Het was echt een geweldige ervaring en ik ben blij dat ik ook dit derde spel heb uitgespeeld.

Het vechtsysteem zit echt heel goed in elkaar, als je het begrijpt. Voor diegene die nog twijfelen, zoek een guide op over het vechtsysteem en ram door de game heen. Ik heb geen 1 keer hoeven grinden.

Direct na het uitspelen heb ik de fysieke DLC besteld en kan niet wachten om het te spelen. Enige waar ik een beetje bang voor ben is dat ze het overdreven moeilijk hebben gemaakt in de DLC. Daar hebben ontwikkelaar vaker een handje van bij DLC.
Avatar
Demin | 03 augustus 2018 17:58 | #283066
Reactie op post #283057 van Lucas
collapse
Hey, dat is leuk te lezen Lucas! Ik herinner me niet meer wat jouw drempel precies was maar zoals je zelf nu ook weet is het zeker de moeite waard even door te zetten tot je de game 'in volle glorie' kan ervaren.

Zodra je het gevechtssysteem onder de knie hebt wordt XC2 imo een van de beste games die ik ooit gespeeld heb.

Ik ga ook voor de fysieke release van Torna: The Golden Country, al moet ik nog wel zien hoe ik de DLC in pas in mijn backlog Razz Maar als fan wil ik deze toch wel fysiek hebben ipv enkel als download.

Juist omdat ze de story-DLC ook los uitbrengen en als introductie voor de hoofdgame adverteren denk ik dat het qua overdreven moeilijkheidsgraad wel mee zal vallen. Andere delen van het DLC-pakket kunnen wel flink moeilijk worden, er zit immers ook een specifieke challenge mode bij inbegrepen. Maar naar verluid zijn er genoeg extra quests en blades te vinden die de normale moeilijkheidsgraad volgen.
Avatar
Lucas | 04 augustus 2018 10:06 | #283069
Reactie op post #283066 van Demin
Ik zat bij chapter 3.

http://www.n1ntendo.nl/article/54974/1/xenoblade-chronicles-2-inmiddels-gepdatet-naar-versie-1.4.1

Ja, als het om gameplay gaat wint Xenoblade Chronicles 2. Moet zeggen dat X iets betere graphics had en deel 1 had naar mijn mening een beter verhaal/characters. Xenoblade 2 deed echter niet te kort als het om verhaal/characters gaat. Daar speel je voor een groot deel die games voor.

Daarom boeit mij die challenge mode niet zo. Ben benieuwd wat het verhaal doet in de DLC. Ben een groot Malos fan geworden en hij zit er wederom in dus ben benieuwd. Very Happy

Plaats een reactie

Log in of registreer een account om een reactie te kunnen plaatsen.

Xenoblade Chronicles 2

Platform: Nintendo Switch
Genre: JRPG
Ontwikkelaar: Monolith Soft
Uitgever: Nintendo
Aantal spelers lokaal: 1
Online-ondersteuning: Nee
Releasedatum: 01 december 2017

Xenoblade Chronicles 2: Torna - The Golden Country

Platform: Nintendo Switch
Genre: JRPG
Ontwikkelaar: Monolith Soft
Uitgever: Nintendo
Aantal spelers lokaal: Onbekend
Online-ondersteuning: Onbekend
Releasedatum: 21 september 2018