Nintendo verduidelijkt hoe je het prequel verhaal van Xenoblade Chronicles 2 speelt Nieuws | 08 augustus 2018 12:02 | Auteur: Ricardo | Bron: Nintendo

Ontdek de geschiedenis van Alrest op twee manieren!

Xenoblade Chronicles 2 krijgt in september een verhaaluitbreiding in de vorm van Xenoblade Chronicles 2: Torna - The Golden Country. In deze DLC ontdek je hoe het koninkrijk Torna ten onder is gegaan, vijfhonderd jaar voor de gebeurtenissen uit het originele spel. De uitbreiding kent tevens een vernieuwd gevechtssysteem, waarin niet alleen gevochten kan worden als Drivers, maar ook als Blades.

Tijdens de aankondiging van dit prequel verhaal en in latere communicatie liet Nintendo weten dat gamers op twee manieren aan de slag kunnen met dit nieuwe avontuur. Nintendo heeft echter verwarring bemerkt en daarom verduidelijkte de gamegigant de zaak middels onderstaande afbeelding.

De eerste optie is het aanschaffen van de op zichzelf staande fysieke game Xenoblade Chronicles 2: Torna - The Golden Country, die je kunt spelen zonder de originele game te bezitten. Deze fysieke versie bevat tevens een downloadcode voor de andere content uit de expansiepass. Wie wel in bezit is van Xenoblade Chronicles 2 kan de verhaaluitbreiding ook spelen door de expansiepass aan te schaffen en vervolgens de content te downloaden. Nintendo herhaalt ook nogmaals dat de fysieke versie verschijnt op 21 september, terwijl de downloadversie beschikbaar is vanaf 14 september.


Next articleThe World Ends with You -Final Remix- verschijnt op 12 oktober Previous articleNintendo lekt mogelijk nieuw speelbaar personage Super Smash...

Reacties van gebruikers

Avatar
Lucas | 08 augustus 2018 12:40 | #283121
collapse
Ben voor de fysieke versie gegaan. Ben benieuwd.
Avatar
Ricardo | 08 augustus 2018 12:44 | #283123
Reactie op post #283121 van Lucas
Dat ben ik ook van plan, om dat doosje te hebben Very Happy
Avatar
Monokuma | 08 augustus 2018 13:34 | #283128
collapse
Ze zouden eerder moeten antwoorden of de fysieke uitbreiding nou met code voor de uitbreidingspas komt of niet.
Avatar
Ricardo | 08 augustus 2018 13:58 | #283133
Reactie op post #283128 van Monokuma
Dit is door Takahashi in juni bevestigd, in de fysieke versie zit ook een code voor de andere content uit de expansiepass.

https://www.nintendo.nl/Nieuws/2018/juni/Tetsuya-Takahashi-van-Monolith-Soft-onthult-meer-van-Xenoblade-Chronicles-2-Torna-The-Golden-Country-1392565.html

"Deze verpakte versie bevat naast Torna - The Golden Country tevens een code voor de andere Expansion Pass-content voor de hoofdgame, waardoor deze versie een perfect instappunt is voor iedereen die Xenoblade Chronicles 2 en Torna - The Golden Country in de toekomst willen ontdekken."

Ik heb deze informatie ook even toegevoegd aan het nieuwsbericht!
Avatar
deejaydadream | 08 augustus 2018 14:02 | #283135
Waar ik zeer benieuwd naar ben, is er 1 einde van deze uitbreiding of zijn er 2.
Ik hoop eigenlijk 2, 1 met de ondergang en als je alle side quest en blades/karakters allemaal op niveau 3 en hoger hebt, dat er een verhaal is zonder ondergang van Torna. Dus dat het verhaal dan van Xenoblade 2 (originele spel), eigenlijk nooit heeft plaats gevonden.

Plaats een reactie

Log in of registreer een account om een reactie te kunnen plaatsen.

Xenoblade Chronicles 2

Platform: Nintendo Switch
Genre: JRPG
Ontwikkelaar: Monolith Soft
Uitgever: Nintendo
Aantal spelers lokaal: 1
Online-ondersteuning: Nee
Releasedatum: 01 december 2017

Xenoblade Chronicles 2: Torna - The Golden Country

Platform: Nintendo Switch
Genre: JRPG
Ontwikkelaar: Monolith Soft
Uitgever: Nintendo
Aantal spelers lokaal: Onbekend
Online-ondersteuning: Onbekend
Releasedatum: 21 september 2018