Squad Strike en Smashdown onthuld als nieuwe modi in Super Smash Bros. Ultimate Nieuws | 08 augustus 2018 16:53 | Auteur: Ricardo | Bron: Nintendo Direct

Ontdek nieuwe mogelijkheden om te smashen!

De Super Smash Bros.-serie staat erom bekend een hoop modi te bevatten en dat geldt ook nu weer. Tijdens de Nintendo Direct gewijd aan Super Smash Bros. Ultimate van vandaag, deelde serie-producer Masahiro Sakurai meer informatie. Hij onthulde de volgende vijf nieuwe modi.

Squad Strike
Je voert een eliminatiestrijd waarin spelers elkaar te lijf gaan met elk drie of vijf personages. Wordt een personage uitgeschakeld, dan sluit een ander zich aan de strijd aan. Squad Strike laat je tevens met meerdere spelers om beurten spelen.

Smashdown
In deze unieke modus speel je meerdere rondes, waarbij je elke volgende ronde niet meer mag kiezen uit eerder gebruikte personages. Spelers worden zo dus gedwongen te spelen met diverse personages.

Toernooimodus
Super Smash Bros. Ultimate laat je gemakkelijk een toernooitje in elkaar zetten. Je kiest
het aantal spelers en hoeveel hiervan CPU moeten zijn en het spel stelt een toernooischema samen. Een afvalrace tot aan de finale!

Trainingmodus
In Super Smash Bros. Ultimate vindt de trainingmodus plaats op een unieke stage, die de vorm van een rooster aanneemt. Hierdoor kan je afstanden en de impact van aanvallen zien. Gekleurde lijnen helpen je hier ook bij. Ideaal om je voor te bereiden voor echte vechten.

Classic modus
In deze terugkerende modus zien spelers een reeks aan vijanden onder ogen, die je één voor één moet verslaan. Elk personage heeft een andere set aan vaste tegenstanders.

Een geheime modus
De Nintendo Direct van vandaag noemde het expliciet: Super Smash Bros. Ultimate bevat nog een andere, vooralsnog mysterieuze modus. Deze modus werd tijdens het tonen van het menu weggevaagd; we weten dus niet wat het inhoud. Fans van de serie roepen al jaren om de terugkeer van een singleplayer verhaalmodus a la de Subspace Emissary uit Super Smash Bros. Brawl. Of deze mysterieuze modus iets in die richting gaat bieden blijft afwachten: heb geduld en wacht op meer nieuws, zo luidde de boodschap.

Next articleVecht op meer dan honderd stages in Super Smash Bros. Ultimate Previous articleTwee nieuwe speelbare personages en drie Echo Fighters in Super...

Reacties van gebruikers

Avatar
Dinalfos | 08 augustus 2018 19:36 | #283159
In deze unieke modus speel je meerdere rondes, waarbij je elke volgende ronde niet meer mag kiezen uit eerder gebruikte personages.


Ja, in 1994 noemden we dat Team Mode.

Plaats een reactie

Log in of registreer een account om een reactie te kunnen plaatsen.

Super Smash Bros. Ultimate

Platform: Nintendo Switch
Genre: Fighter
Ontwikkelaar: Nintendo
Uitgever: Nintendo
Aantal spelers lokaal: 6
Online-ondersteuning: Ja
Aantal spelers online: 2-8
Releasedatum: 07 december 2018

Screenshots