Vecht op meer dan honderd stages in Super Smash Bros. Ultimate Nieuws | 08 augustus 2018 17:29 | Auteur: Ricardo | Bron: Nintendo Direct

103 stages en de optie om stages in elkaar over te laten gaan, het zit allemaal in de ultieme Super Smash Bros.

De Nintendo Direct van vandaag toonde ons waarom de Nintendo Switch-versie de ultieme Super Smash Bros. wordt. Met tal van personages en modi zit het spel al bomvol content. Vandaag werd bekend dat er ook stages in overvloed zijn. Sterker nog, Super Smash Bros. Ultimate bevat 103 stages, het dubbele van Super Smash Bros. for Wii U. Onder deze stages zijn ook veel terugkerende stages en favorieten onder fans, zoals Great Bay, Gaur Plain en Brinstar Depths. Alle stages zijn beschikbaar vanaf het begin.

12


De Nintendo Direct toonde verder dat stages in elkaar kunnen overgaan tijdens het spelen. Spelers kunnen deze optie (Stage Morph) zelf aan zetten en twee stages selecteren om in elkaar te laten transformeren.

Next articleNintendo kondigt Super Smash Bros. Ultimate Limited Edition... Previous articleSquad Strike en Smashdown onthuld als nieuwe modi in Super Smash...

Reacties van gebruikers

Avatar
FalconPawnch | 08 augustus 2018 18:21 | #283156
collapse
die stage morph.... geniaal!! Ik dacht eerst dat het gewoon randomised was wat eigenlijk wel leuker had geweest, maar dit is wel een manier om te voorkomen dat je bijvoorbeeld niet fijn kan spelen met platforms maar wel op een vlak level, door dus twee totaal verschillende stages te kiezen.
Avatar
Martijn | 09 augustus 2018 10:11 | #283169
Reactie op post #283156 van FalconPawnch
Klopt! En als ieder daarbij zijn favoriete stage kiest, heb je daar allebei voordeel / nadeel van. Zo zou ik bijvoorbeeld een stage kunnen kiezen omdat ik weet dat jij daar in je nadeel bent of ik in mijn voordeel. Samen met nog een aantal andere opties, kan het strategisch werken.

Lijkt erop dat Nintendo op subtiele wijze de regels wat ruimer wil maken. Zo ook het eerst kiezen van de stage, om de vechters daarop te selecteren voor strategisch voordeel. Zo zijn er wel meer dingen die op zich een kleine wijziging in het concept lijken, maar toch een wat andere manier van spelen met zich meebrengen. Toch vernieuwing, maar door subtiele middelen. Lijkt mij een prima toevoeging. Very Happy

En wat een gigantische berg aan stages! Het zijn er zoveel! Kost al best wat tijd om ze allemaal een keer te proberen. Dat er veel oude terug zijn maakt hierbij niet zo uit. Ze zaten nooit allemaal in één versie. Veel stages hebben een soortgelijke opzet, dus het nut om dan nog 20 stages te maken naast wat er al was, valt daarmee een beetje weg. Ze zijn allemaal opgepoetst en de stages van de 3DS versie heb ik bijvoorbeeld nooit eerder kunnen spelen. En dan zijn er ook nog een aantal nieuwe!

Plaats een reactie

Log in of registreer een account om een reactie te kunnen plaatsen.

Super Smash Bros. Ultimate

Platform: Nintendo Switch
Genre: Fighter
Ontwikkelaar: Nintendo
Uitgever: Nintendo
Aantal spelers lokaal: 6
Online-ondersteuning: Ja
Aantal spelers online: 2-8
Releasedatum: 07 december 2018

Screenshots