Geen plannen voor Tomb Raider op Nintendo Switch Nieuws | 12 augustus 2018 13:17 | Auteur: Ricardo | Bron: GameSpot

Tomb Raider slaat Nintendo Switch over.

Heath Smith, lead game designer van Eidos Montreal heeft in een interview met GameSpot gesproken over het mogelijke overbrengen van Tomb Raider-games naar Nintendo Switch. Smith wist echter te vertellen dat, ondanks dat hij een fan is van Nintendo's hybride systeem, Shadow of the Tomb Raider, de nieuwste game in de serie, hem niet geschikt lijkt voor het platform. De studio heeft op het moment dan ook geen plannen om een Nintendo Switch-versie uit te brengen.

Shadow of the Tomb Raider was het derde deel uit een nieuwe trilogie die in 2013 van start ging met Crystal Dynamics en een tweede deel kreeg met Rise of the Tomb Raider. Deze twee delen verschenen voor de lancering van Nintendo Switch en passeerden Wii U. In 2013 legde Noah Hughes uit dat het teveel werk zou zijn om een Tomb Raider van gewenst niveau over te zetten naar Wii U.
Next articleVideo vergelijkt Okami HD voor Nintendo Switch met andere versies Previous articleMobiele versies Pokémon Quest zetten in eerste maand 8 miljoen...

Plaats een reactie

Log in of registreer een account om een reactie te kunnen plaatsen.