Nintendo Labo krijgt met Deemo voor het eerst third party-support Nieuws | 25 augustus 2018 10:50 | Auteur: Erik | Bron: Nintendo

Vanaf oktober ook third party-support voor Nintendo Labo!

Nintendo heeft via haar website laten weten dat Nintendo Labo binnenkort Deemo ondersteunt. Dit is hiermee het eerste third party-spel dat compatibel is met Nintendo's speeltje. In oktober krijgt Deemo een update die de optie toevoegt. Het is (nog) niet bekend of er meer spellen volgen.

Deemo is een fantasievol ritmespelletje á la VOEZ en Guitar Hero waarin je op de maat van de muziek noten 'aanslaat'. Niet geheel verrassend is dat het spel de Toy-Con Piano gaat ondersteunen, waarmee je een aantal liedjes uit de game kunt spelen. Vanaf oktober kun je na een update deze nieuwe manier van spelen uitproberen. Wij vermoeden dat dit zeker iets aan de ervaring toevoegt!

Deemo is niet het eerste spel met Nintendo Labo-ondersteuning: Mario Kart 8 Deluxe is ook speelbaar met het karton. Een paar dagen geleden kwam naar buiten dat het voertuigenpakket binnenkort ook met de funracer werkt.

Deemo_ThirdParty_NintendoLabo
Next articleSuper Smash Bros. Ultimate wekelijkse update; Dark Pit, Alucard... Previous articleStarlink: Battle for Atlas

Plaats een reactie

Log in of registreer een account om een reactie te kunnen plaatsen.

DEEMO

Platform: Nintendo Switch eShop
Prijs: €29,99
Genre: Rhythm
Ontwikkelaar: Rayark Inc.
Uitgever: Flyhigh Works
Aantal spelers lokaal: 1
Online-ondersteuning: Nee
Releasedatum: 28 september 2017

Nintendo Labo Toy-Con 01 - Mixpakket

Platform: Nintendo Switch
Genre: Doe-het-zelf
Ontwikkelaar: Nintendo
Uitgever: Nintendo
Aantal spelers lokaal: Onbekend
Online-ondersteuning: Onbekend
Releasedatum: 27 april 2018