Bethesda spreekt vol lof over Nintendo Switch; spellen zijn een gigantisch succes Nieuws | 26 augustus 2018 11:41 | Auteur: Mink | Bron: IGN

In een video-interview met IGN heeft Pete Hines gesproken over het gigantische succes van Bethesda-spellen op de Nintendo Switch.

Bethesda is een grootmacht in de game-industrie en eentje die de Nintendo consoles grotendeels oversloeg. Nu de Nintendo Switch een groot succes is verschijnen er voor het eerst in twintig jaar grote Bethesda-titels voor een Nintendo-console. Zo bracht Bethesda Doom, The Elder Scrolls V: Skyrim en Wolfenstein II: The New Order naar de hybride console.

Pete Hines, senior vice president bij Bethesda, sprak op de Gamescom met IGN en wist te vertellen hoe blij Bethesda is met de ontvangst op de Nintendo Switch. Niet alleen zijn de verkoopcijfers zeer indrukwekkend, ook de feedback is positief. IGN vroeg hoe de eerste Doom het deed op de Nintendo Switch en Pete Hines zei (vertaald):

"Het was gigantisch populair - en eigenlijk alles wat we op de Nintendo Switch hebben gedaan. Ik denk dat mensen ervan genieten en het zeer waarderen - daarom wilden we direct mededelen dat Doom Eternal ook gelijktijdig naar de Nintendo Switch komt. We denken dat het een geweldige ervaring zal worden."


Wanneer Doom Eternal precies lanceert, is vooralsnog onbekend.

Next articleNindies spelen bij Headup Games Previous articleThe Spectrum Retreat

Reacties van gebruikers

Avatar
MichaelNight | 26 augustus 2018 13:08 | #283435
Ja kom maar op dan met Fallout, Rage 2 en Wolfenstein Youngblood. Graag vooral ook Elder Scrolls 6 aub/dank u wel
Avatar
Fl@ppy | 26 augustus 2018 13:22 | #283436
Als ze de Switch maar gelijk betrekken bij het ontwikkelen voor de andere consoles zullen veel games gewoon mogelijk zijn. 30fps is prima speelbaar en 900p is ook nog erg mooi beeld.

Plaats een reactie

Log in of registreer een account om een reactie te kunnen plaatsen.

DOOM Eternal

Platform: Nintendo Switch
Genre: Shooter
Ontwikkelaar: id Software
Uitgever: Bethesda
Aantal spelers lokaal: Onbekend
Online-ondersteuning: Onbekend
Releasedatum: 22 november 2019

Screenshots