Enter the Gungeon komt fysiek in de schappen te liggen Nieuws | 30 augustus 2018 12:52 | Auteur: Erik F. | Bron: Special Reserve Games

Fysieke uitgave voor Enter the Gungeon op Nintendo Switch!

Dit maakt Special Reserve Games bekend op Twitter. Zij zijn door Devolver Digital en Dodge Roll ingeschakeld om een fysieke versie mogelijk te maken. Een verschijningsdatum is nog niet bekend gemaakt, maar het moet ergens na de PlayStation 4-versie zijn (waarvan overigens ook nog geen datum voor is).

Laatstgenoemde release van Enter the Gungeon komt overigens in de schappen te liggen met de Ammonomicon! Dit is een boekje van 224 pagina's die je (net als in het spel zelf) alles vertelt over de wapens en vijanden in de game. Vanwege het formaat van het boekje, is het nog niet bekend of we deze ook bij de (kleine) Nintendo Switch-doosjes kunnen verwachten.

Dungeon crawler Enter the Gungeon, die we overigens meer dan aanraden) is sinds 18 december 2017 in de Nintendo eShop te verkrijgen.


Next articleNederlander Bram de Jonge wordt tweede in wereldkampioenschap... Previous articleOntmoet de 'machtigste' helden van aarde in trailer Disgaea...

Plaats een reactie

Log in of registreer een account om een reactie te kunnen plaatsen.

Enter the Gungeon

Platform: Nintendo Switch eShop
Prijs: €14,99
Genre: Dungeon Crawler
Ontwikkelaar: Dodge Roll
Uitgever: Devolver Digital
Aantal spelers lokaal: 2
Online-ondersteuning: Nee
Releasedatum: 18 december 2017