Nintendo laat meer details zien in trailer van Nintendo Labo voertuigenpakket Media | 31 augustus 2018 11:43 | Auteur: Dyon

Over twee weken komt het nieuwe voertuigenpakket uit van Nintendo Labo, en vandaag is er een nieuwe trailer uitgekomen waar enkele nieuwe functionaliteiten worden uitgelicht!

In de nieuwe Avontuur-stand kun je op avontuur gaan in een mysterieuze wereld met o.a. piramides een archeologische opgravingsplaats en besneeuwde bergen. Met de Toy-Con-sleutel kun je dan wisselen tussen auto, vliegtuig en duikboot, om de diepste diepten en hoogste hoogtes van deze wereld te verkennen. Onderweg kun je talloze missies voltooien, samen met een vriend.

Ook zijn er talloze nieuwe modi zoals de Modelbaan-modus die je enkel met het Toy-Con pedaal kunt besturen, de Gevecht-modus waar je andere auto's van de weg moet beuken en ook de Spuitgarage waar je de auto naar hartenwens je eigen kleurtje kunt geven. Tevens kun je net als in de andere delen de besturing helemaal naar je eigen hand toe trekken en precies aangeven wat welke actie doet in het spel in de 'Mijn besturing'-functie.

Nintendo Labo Toy-Con 03 - Voertuigenpakket lanceert op 14 september excusief voor de Nintendo Switch.

Next articleZweedse indie-uitgever Thunderful onthult drie games voor Nintendo... Previous articleLEGO DC Super-Villains

Plaats een reactie

Log in of registreer een account om een reactie te kunnen plaatsen.

Nintendo Labo Toy-Con 03 - Voertuigenpakket

Platform: Nintendo Switch
Genre: Doe-het-zelf
Ontwikkelaar: Nintendo
Uitgever: Nintendo
Aantal spelers lokaal: Onbekend
Online-ondersteuning: Onbekend
Releasedatum: 14 september 2018

Screenshots