Stem vanaf nu voor Nintendo Labo in de Speelgoed van het Jaar-verkiezing Nieuws | 11 september 2018 16:21 | Auteur: Ricardo | Bron: speelgoedvanhetjaar.nl

Moge de beste winnen!

Nintendo kwam eerder dit jaar met een nieuwe concept in de vorm van Nintendo Labo. Deze unieke mix combineert knutselen en bouwen met het goede van videogames, én doet dat ook nog eens op een verantwoorde manier door gebruik te maken van kartonnen elementen. Deze nieuwe vinding van Nintendo wordt erkend door de organisatie van de verkiezing Speelgoed van het Jaar 2018 met de nominatie van het Nintendo Labo Toy-Con 01 - Mixpakket. Wie fan is van dit veelzijdige product kan hier tot en met 4 november een stem uitbrengen.

28

Als Nintendo-website kunnen we deze nominatie alleen maar toejuichen, want ook wij waren te spreken over dit Nintendo Labo-pakket. Kinderen (de voornaamste doelgroep) kunnen zich uren vermaken met het in elkaar knutselen van de vijf Toy-Con, waarna de kartonnen creaties tot leven komen in diverse games. De toelichting op de nominatie van Nintendo Labo door Ontwikkelingspsycholoog Ger Ramakers benadrukt bovenal de toegevoegde waarde van de bouwpakketten:

"De toegevoegde waarde van Nintendo Labo zit vooral in de bouwpakketten. Aan de hand van de instructies op de Nintendo Switch worden de kartonnen onderdelen in elkaar gevouwen tot een driedimensionaal eindproduct. Dat vraagt en bevordert ruimtelijk inzicht, nauwkeurig werken, concentratie en vooral volgehouden aandacht en doorzettingsvermogen."
Next articleBlade Strangers Previous articleN1ntendo.nl TV - De leukste Indies op Gamescom 2018

Plaats een reactie

Log in of registreer een account om een reactie te kunnen plaatsen.

Nintendo Labo Toy-Con 01 - Mixpakket

Platform: Nintendo Switch
Genre: Doe-het-zelf
Ontwikkelaar: Nintendo
Uitgever: Nintendo
Aantal spelers lokaal: Onbekend
Online-ondersteuning: Onbekend
Releasedatum: 27 april 2018

Screenshots