Niantic komt deze herfst met meer verrassingen voor Pokémon GO Nieuws | 12 september 2018 11:56 | Auteur: Erik F. | Bron: Niantic

Niantic wil spelers deze herfst spelers nog meer manieren geven om Pokémon GO samen te laten spelen.

Dit meldt het bedrijf in een blog op hun eigen website, waarin ze reflecteerden op de afgelopen zomer. Ze geven hierbij geen details, enkel dat het om "enkele verassingen gaat die spelers nóg meer manieren geven om samen te spelen." Wellicht dat we eindelijk kunnen uitkijken naar generatie 4?

In de blog gaat Niantic verder in op de toegenomen populariteit van Pokémon GO. De ontwikkelaar schrijft dat actief gebruik met 35% is toegenomen sinds mei. Dit lijkt vooral te komen door het nieuwe Friends-systeem: er zijn sinds de introductie op 22 juni meer dan 113 miljoen vrienden gemaakt, en zij hebben maarliefst 2,2 miljard Gifts naar elkaar verzonden. Het bedrijf spreekt tot slot van "tientallen miljoenen mensen" die het spel minimaal eens per maand opstarten.

De positieve cijfers komen niet uit de lucht vallen: eind juni kwam al naar buiten dat Pokémon GO het hoogste spelersaantal sinds zomer van 2016 kende. Het spel is sinds 16 juli 2016 in Nederland en België verkrijgbaar voor iOS en Android.
Next articleGerucht: Steeds meer bronnen wijzen naar Nintendo Direct voor... Previous articleTweede lading aan games voor SEGA Ages onthuld

Reacties van gebruikers

Avatar
FalconPawnch | 12 september 2018 18:41 | #283641
Nou, het kan me gestolen worden. Ik heb pokemon Go paar weken terug eraf gegooid. Helemaal klaar mee. Je kan nog steeds niet battlen en de randomness is hier en daar echt te idioot voor woorden. Kan sinds tijdje al niet meer spoofen, dus de lol is er toch wel vanaf voor mij.

Plaats een reactie

Log in of registreer een account om een reactie te kunnen plaatsen.

Pokémon GO

Platform: iOS
Genre: Augmented Reality
Ontwikkelaar: Niantic
Uitgever: The Pokémon Company
Aantal spelers lokaal: 1
Online-ondersteuning: Ja
Aantal spelers online: N.v.t.
Releasedatum: 16 juli 2016

Pokémon GO

Platform: Android
Genre: Augmented Reality
Ontwikkelaar: Niantic
Uitgever: The Pokémon Company
Aantal spelers lokaal: 1
Online-ondersteuning: Ja
Aantal spelers online: 1
Releasedatum: 16 juli 2016