Isabelle strijdt mee in Super Smash Bros. Ultimate Nieuws | 14 september 2018 01:07 | Auteur: Erik F. | Bron: Nintendo Direct

Meer Animal Crossing in Super Smash Bros!

Tijdens de Nintendo Direct is namelijk aangekondigd dat Isabelle toegevoegd is als nieuwe vechter! Deze dame heeft qua gevechtskunsten wel wat weg van dorpsgenoot Villager, al lijkt ze meer dan haar eigen vrouwtje te staan.

We updaten dit bericht als er gameplaybeelden van haar online zijn gezet.

Super Smash Bros. Ultimate ligt vanaf 7 december 2018 in de Europese schappen.

Isabelle_SuperSmashBrosUltimate
Next articleAssassin's Creed Odyssey - Cloud Version komt naar de Nintendo... Previous articleLuigi's Mansion 3 griezelt volgend jaar naar de Nintendo Switch

Reacties van gebruikers

Avatar
Martijn | 14 september 2018 11:15 | #283713
Haha, wat een rare overgang eigenlijk:

- Onverwacht wordt de gevaarlijke moordenaar Ridley aan "Ultimate" toegevoegd. Hij lijkt Mario én MegaMan zonder moeite omgebracht te hebben! Wat ruig!
- De stoere Simon Belmont wordt toegevoegd aan "Ultimate"! In zijn wereld van geesten en monsters moet Luigi het ontgelden! Nog zo'n ruige vechter!
- King K. Rool is terug! Die krankzinnige krokodil mept meteen King Dedede uit beeld. Nog zo'n onverwachte toevoeging én compleet gestoord personage!

En dan gisteren:
- Vrolijke, snoezige, schattige knuffelhond gaat ook meevechten in "Ultimate". Bijna zielig om die lieve Isabelle klappen te geven. Ze is zo lief! Haha Hahaha

Ik dacht eerst nog dat ze een Echo-Fighter voor de Villager zou zijn, maar volgens de website is Isabelle toch een unieke, nieuwe vechter.
Avatar
IJsbeer | 14 september 2018 11:47 | #283719
Dit is ook leuk nieuws! Geen echo, maar een uniek personage! En dan de verrassing dat AC switch volgend jaar komt!
Avatar
CyberMonkey | 14 september 2018 18:56 | #283745
Ik herken wel een paar moves van Villager in die trailer, dus ze is niet 100% uniek. Ze is meer zoals Wolf of Lucas denk ik (deels gebaseerd op een bestaand personage maar toch veel verschillen). Geen verrassende toevoeging, maar wel tof dat ze dus niet een copy-paste echo is.

Plaats een reactie

Log in of registreer een account om een reactie te kunnen plaatsen.

Super Smash Bros. Ultimate

Platform: Nintendo Switch
Genre: Fighter
Ontwikkelaar: Nintendo
Uitgever: Nintendo
Aantal spelers lokaal: 1
Online-ondersteuning: Ja
Aantal spelers online: 2-8
Releasedatum: 07 december 2018

Screenshots